Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
antiana ženieš sa do záhuby...to telo už neprijíma normálne potravu,asi ju nedokáže spracovať,a ani nemáš z coho pribrať,mala si asi ostat na tom liečení...nemusí sa to skončit dobre...u nás jedna už chodí na infuzky aby nezomrela,lebo aj ked je tak vobec nepriberá,držia ju pri živote už len lekári....toto asi nechceš....si moc mladá na takýto život...skús ešte toho psychiatra...čo ti na to hovoria doma?
ja som si momentálne dala 2 jablká a kávu a teraz mám čaj....
klimta dnes som bola na velkej ale moc nie...ale s trochou trápenia aspon daco...a jablká mám zatiaľ od kolegyne z domu fajnové,a jem ich aj so šupkou,lebo tak to mám najradšej,nechutia mi ostrúhané,ale ked kupujem tak ich umývam poriadne...
antiana držím palce...skús zabojovať...ale musí ti niekto pomoct...
majte sa krásne..
klimta: aha, ok vdaka za odpoved, uprimne, ja nechapem,ako dokazete mnohe studovat, este take tazke odbory, vazne nechapem, robite skusky za A za takychto podmienok
Maomam- jablká sú málo kalorické,ľahko strávitelné,navyše majú malý glykemický index..ideálne
kávou sa často nahrádza jedlo-tým,že si bez energie si unavená,"oťapená"- kofeín stimuluje CNS,takže sa na chvíľu spasíš..
ja som si dala kávu vždy,keď som bola hladná..ten pocit,že som dostala do žalúdka niečo teplé ma uspokojil ..hmmm
mrska-SUPER!!!!!!!!:)) vieš,ako si ma potešila? :)večera -tvaroh a žiadne zvracanie= veľký úspech ;))
jablká sú tiež pecka! :) uvidíš,či uvidíš (hrozná formulácia :D) zmeny v trávení..ak áno,prosím daj mi vedieť zaujíma ma to :D
ješ ich aj so šupkou? -malo by tam byť najviac vlákniny,avšak treba ich poriadne umyť..včera som si kúpila také,kt.sú striekané voskovitým postrekom- vôbec to nešlo zmyť...
inak čítala som,že sú super prevenciou voči vzniku rakoviny hrubého čreva a konečníka..takže hor sa do nich :)
antiana- chodíš k psychiatrovi,alebo aspoň psychológovi? mohli by ti pomôcť so zostavením jedálníčka..aspoň so začiatku
sama vidíš,aké následky to má..škoda,že sme ich všetky nevideli predtým,ako sme s tým začali..
ty však chceš-to je podstatné..
koľko máš rokov? chodíš do školy?
ak telo nie je navyknute na travenie potravy, zvlast varenej, moze ostat trcat v zaludku aj cele hodiny, samozrejme, mas poruchu vo vylucovani traviacich stiav
baby, mam na vas otazku: kava a jablka, to je nejaka mantra bab s PPP? preco jete kavu a jablka, teda preco prave to a nie nieco ine?
tak ja som zasa klesla na váhe, aj ma to desí aj teší...včera som po dlhom čase okrem kávy a jabĺk zjedla na večeru pohánku a sójové mäso...ale neskôr v noci, asi okolo tretej, som sa zobudila na to, že mi je na zvracanie, a celú večeru som vyvrátila. Ešte nestrávenú, po toľkých hodinách!!! Čo to má znamenať? Tak keď už konečne nevraciam naschvál, tak to ide samé!!! Možno som si už odvykla tráviť normálne jedlá, keď som len na káve a na ovocí...ale ja už chcem normálne jesť, lebo mi hovoria, že telo stráda, ale nielen telo, ale aj mozog, a môžem ohlúpnuť!!! A za to mi to teda nestojí!!! prosím nejako ma povzbuďte...ďakujem vám
dobré ránko...
cry tak škoda že si nevydržala,ale netráp sa tým..ja na tom nie som niekedy lepšie,ale darí sa mi odolávať...ale ja mávam stále zápchu tak niekedy si to už dám aj preto lebo som sfuknutá a cítim sa zle...
a nebyť....nie je umenie nebyť ale byť a bojovať...prosím nepoddávaj sa tomu..teš sa idú Vianoce,budeme doma,oddych,stromček....ja sa na to teším ako budem lenošiť v teple...
ked sa to tak vezme ja som na to skoro sama..manžel teraz chodieva na 11 dní preč,deti nechcem zaťažovať na to nemám právo,niekedy sa s dcérou porozprávam o tom ale má dosť svojich vecí,a kamarátku takú blízku nemám....preto tu chodím tak pravidelne aspon s vami si popísať...
ja som včerajšok prežila,nemala som žiadne blbé nápady,večerala som šalát,a kur.prsia na zelenine a dala som si aj tvaroh,bola som naprataná ale vydržala som,už som si začala hovoriť že nemusela som tolko pojest,ale potom som šla k PC a nejako som zabudla...hurá....
dnes ranajky jogurt+pohánka+2 hobits
desiata jablká asi 2
obed filé+zel.šalát+koláčik
olovrant acidko+ovs.otruby
večera šalát,a asi bielka a syr
tak sa držkajte všetky....
ahojte...
cryušo, keby si prišla, ja by som ta uz nejako poprehanala. iba co sa ničíš.
www.google.sk
Ahojte:(
Tak ja som teraz uzila prehanadlo:( Ani do Ba som neisla ako som mala v plane:( Z nicoho nic zasa ta unava, myslienky nebyt:(