Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

Maoam

pisem, ze mnohi to vidia a vedia, zavisi samozrejme od mnohych faktorov, ma niekto bulimiu rok, alebo 16 rokov? ako casto zvracia? ake ma zuby, akej kvality? niekto ma vyborny chrup, stabilny, odolny, inemu sa zuby kazia ovela skor, ako sa clovek o zuby cele roky staral? aplikoval preparaty na posilnenie skloviny atd?? a mnohe ine

mam znameho zubara, ktory mi povedal, ze tak na 75% sa vzdy trafil...ale samozrejme problemy so sklovinou, kazivostou atd. maju aj ludia s inymi ochoreniami, pripadne pri chybnom stravovani sa, nedostatocnej hygienie atd.

ale on je aj dobry psycholog, staaci par otazok, podla reakcii vie..proste vie

Maoam

mnohi zubari to vidia a vedia, ale nepovedia to, pretoze je to hakliva tema a po druhe, liecba patri do ruk psychiatra a psychoterapeutov

[zruseny22]

xx_yy: zubár to nezistí, buď v kľude. Ak by si mala aj zdurené uzliny, pochybujem, že by ho napadlo, že máš problém s bulímiou.. A ak je aj nejaký človek viac náchylný na tvorbu kazov- nemusí to mať žiadny súvis s PPP. Kľud.

xx_yy

nevidi tie uzliny ?!! ..

mozno sa pytam sprostost.. ale fakt netusim.. kedze ma navsteva zubara caka..a bojim sa no :/

xx_yy

ach baby.. uz ma to nebavi !! .. nevladzem :((

povedzte mi, nezbada zubar, ze mam B ? .. :(

neskor vam sem este napisem.. len toto potrebujem vediet. dakujem:(