Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

Maoam

ako vidim, nepohne s tebou ani sväty

nikdy sa nic nezmeni, kym si neuvedomis svoju zatatost a egoizmus a fakt, ze ides hlavou proti muru

vcera si tvrdila, ze si z PPP von, dnes ta zabije jeden komentar

ked su uz aj psychiatri na teba kratki, tak neviem no

[zruseny22]

Ahojte. Tak ja som dnes "zistila" u novej psychiatricky, ktora sa roky specializuje na PPP, ze je to choroba na cely zivot. A ze som vlastne sobec, nakolko je kopec vazne chorych ludi a ja som relativne zdrava, ze je kopu onkolog.pacientov, kardio pac., malych deti, ktore umieraju a chceli by zit..a my si ten zivot proste nevazime.. a pod
. A ze moja povinnost je mat vysoku skolu, ucit sa, pracovat a pod. A ze ked sa nechceme uzdravit- aj ked je choroba uz chronicka, mozemw sa ist liecit aj do Ameriky, nikto nam nepomoze. To je pravda, ale to, ako to na mna vsetko vyhrkla.. tak som sa rozplakala ako o zivot.. A ze preco chcem zomriet, ze ja som si ten zivot nedala.. a keby som aj zomrela- ze spacham samovrazdu, nikto to "riesit" nebude..o jedneho clovekava viac ci menej..
A mam si pisat dennik, co som zjedla, vypila a hned teraz skoncit s prehanadlami..
Mam z toho vsetkeho zmiesane pocity.. citim trochu aj nasratost- aj na seba, ale.. trochu mi je z toho rozhovoru smutno, lebo sa citim este vacsia nula, nez som tam isla..
Majte sa a drzte sa.

mrska

ahojte a dobré ránko..
xx_yy držím palce a verím že ti to dopadne dobre...
no na tie bielkoviny má každý iný názor...ja ked mám ten den bielkovinový tak po nom schudnem,tak neviem....
včera som si dala na večeru zel.šalát,tuniaka a syr...
dnes mám ten bielkovinový deň...
a nie je mi nejako dobre na žalúdku,už sa mi to tam všetko nejak kazí či čo...baby aj vy ste stále také smädné? ja hej....
ale ja si myslím že tých 49,5 kg pri 164cm je ešte ok...neviem či sa utešujem alebo som sa s tým zmierila...
tak pekný deň....

xx_yy

Dobre ranko baby !

dakujem za rady,teda..ale aj tak sa bojim...straaaasne :-(

dneska som si povedala,ze nevraciam ani keby som zjedla .. obrovsku cokoladu !! nie,nevraciam ! :-)) musim to dnes zvladnut...
ranajky - nizkotucny jogurt+skorica, a este ochuteny tvaroh - skorica jablko :))

tak drzte sa kazda!! :-)) pekny den

[zruseny22]

Katherina, ja som jedla len bielkoviny, nizkotucny tvaroh, biely toffu, sunka, jogurty, sem- tam vajcia- omeleta.

Mrska, dobre ranko, pekne papaj a nech ti to v praci rychlo ubehne.
A nech sa vam vsetkym dari.