Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

wyx

napriek tomu, ze viete, ze robíte jednu blbost za druhou, stale ich opakujete dokola. ked dobre viete, ze vam to akurat ublíži a vôbec nepomoze? prečo?

mrska

ahojte..wyx ja sa snažím piť veľa,lebo mávam nízky tlak...
a momentálne dnes som na tom zle...ja som zlyhala na plnej čiare,až sa vám to tu hanbím napísať...dala som si po tých žuvačkách,ale ja ich nejem len vyžujem a vyplujem,preháňadlo....koniec...viem že tu píšem ako sa to nemá a potom robím to isté....
zabralo mi to v noci a bolo asi 3 hod.a bola som na WC,sedela som tam asi pol hod. a najhoršie je že už som sa aj najedla aj napila a točí sa mi v hlave otrasne a trasie ma,je mi zima....odvtedy som už nespala som uplne vyčerpaná,mám slabé nohy,a to som ešte cvičila 25 min....
škoda som slaboch....
cry ja ked žujem tak nie som hladná...
dúfam že sa vám darí lepšie...ozvite sa...ahojte...

[zruseny22]

wyx, ja som vlastne dnes ešte vodu poriadne nepila, len čo som si ráno zapila antidepresívum.

Mrska, ja žuvačky nejem, lebo ja som zo žuvačiek vždy hneď hladná, ale určite sa zo žuvačiek nepriberá!

wyx

mrska? zo žuvačky? mne stačí jedna a zvyčajne po nej idem na zachod, co mi poposuva v črevkach papanie. :) pijete dost vody? šup šup

mrska

cry ja s tou váhou mám tiež problémy,tiež mi určuje môj deň,a tiež ma niekedy prekvapí že nezjem nič také a vážim viac...človek by sa z toho zblbol...ja som sa mala celkom dobre ale dolahla na mna nejaká tieseň...a necítim sa zle ale začala som mať pocit že začnem teraz priberať,dnes som vyžula asi 40 guličkových žuvačiek...a teraz si nadávam že určite priberiem...no des ako malé decko som....
majte sa ok...ahojkte..

[zruseny22]

Ahoj, mrska,
mne tak strašne mizerne. Ja tej váhe nerozumiem:( Včera som sa postavila na váhu, mala som viac, užila som preháňadlo a dnes mám ešte viac. Keby som sa prejedala, alebo jedla plno sladkostí... chce sa mi vážne plakať.
Vidím, že dnes máš zasa svoj bielkoviný deň.. Hmm... asi sa ho nikdy nevzdáš...
Dávaj na seba pozor.

Katherine, je anorexia, kedy dievča, žena odmieta jedlo.. alebo potom ako som písala- je aj prečisťovacia..

mrska

ahojte....
cry viem že ja som posledná čo može do toho kecať...ale nepoddávaj sa tomu,a nie si sama s takými pocitmi...to mi ver...a tá Dukanka,ja som ti hovorila že to bol omyl,nie každému to aj pomože...jedz radšej menej a často,nenič si život...a tie prehánadla...aj ja na ne myslievam ale odolávam...dnes som mala tiež o 300 g viac,ale to zatiaľ neriešim,kašlem teraz na to,mám v práci toho veľa,aj doma stále niečo..
si určite inteligentná žena,a máš wyx...cry drž sa...
tak ja som trocha pribrala ale nejdem to riešiť uvidím ako to pojde dalej,zajtra možem mať menej...
ranajky som mala ovocný tvaroh+1 vajce a 2 bielka
desiata jogurt
obed kur.prsia varené+kokosový tvaroh
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera tuniak,3 bielka a tvaroh
a čo vy žienky ostatné ako sa máte píšte,asi máte veľa učenia,vy ste také včeličky usilovné...
pekný deň cry napíš...myslím často na teba....bojujme....ahojky...