Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
A este co napisem.. aha.. zabudla som..predo mnou bola nejaka zena.. jasne, ze chuda jak prutik..tak mozno mi chcela psychiatricka len povedat, ze dobre vyzeram.. tak mi este povedala, ze ta zena predo mnou ma 33 rokov a ze nema 7 rokov menzes.. a ze sak jej chyba..ze ona mat deti uz nikdy nebude..
Maoam, a ano. Prave, ze ja to vsetko viem.. vsetko si to uvedomujem.. viem, ze PPP je zbytocnost.. a .. proste.. ta pravda.. asi som sa tam rozplakala preto- nie kvoli psychiatricke, ale ze si za to vsetko mozem sama, ze sa citim tak ako sa citim, zijem ako zijem..
Ze my PPP sa tak vlastne same odsudime..
MAOAM, PREPAC!!!!!
P.S. neviem, kde riesim este svoju vahu ci postavu, kedze som davno dochudla, som spokojna a aj nasa tema zanikla...
ty sa prepinas z fnukania a plakania do utokov a agresie
nechapes a nevidis, ze ti tu pomaha XY ludi
ked ti niekto napise pravdu, hadzes sa jak 3rocne decko vo faze vzdoru
uz vcera som ti v tvojej druhej teme pisala, ze nemas inu cestu, ak chces z toho von, ako prijat tuto fazu a prijat pravdu, ktoru ti povedia lekari a terapeuti
inak to mozes zabalit a fnukat sama do konca zivota
no je to na tebe, ale nechapem, preco to nedokazes pochopit ty sama
ked ti nik nenapise, places ze si ta nik nevsima, ked si ta niekto vsimne, zasa je zle
mna by zaujimalo, ci sa ty vobec zaujimas o niekoho ineho okrem seba, myslim skutocne
ci sa venujes niekomu inemu, niecomu inemu, napr. psovi alebo inemu cloveku
uprimne, od srdca a bez myslienok na seba
Cry, mnoho ludi tu sa ti snazi pomoct, posunut ta vpred, ale musis chciet TY SAMA, inak sa to nikdy nepodari
Ano, som hysterka.. co uz.
:D, len pod do mna, utoc nech sa ti ulavi
von z tou agresiou
A sama tvrdis, ze PPP je zbytocnost, tak ale preco potom aj ty furt riesis v inych temach svoju vahu, svoje jedlo, ked sama mas ideal.postavu.
omg, hysterka
Maoam, neries, dobre? A ano, nesere ma uz tolko PPP ako depky.. a ano, este sa ma stale dotyka, ked mi niekto povie, ze som tucna, alebo ze vyzeram dobre..
Cry, nasrala ta, lebo povedala pravdu a ty nevies, co s tym.
Konfrontovala ta s pravdou, s tym mas problem.
Ale ak chces nieco zmenit k lepsiemu, tak toto musis prijat a vydrzat.
Maoam, ved dobre.. sak ja viem.