Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Mrska, je ti jasne, ze tvoj muz moze mat jedneho dna toho celeho plne zuby a ostanes sama s detmi?
mrska- predposledný príspevok mi je trošku nejasný..píšeš,že nemal dôvod tvrdiť,že si schudla a potom,že si mala o 2 kg menej..čo mi ušlo?
ako to,že nemáš chuť bojovať...chceš sa nechať úplne "zbulimizovať"? to hádam nie..
názory ľudí na túto tému sú rôzne..raz mamina prepla na kanál,kde dávali príbeh ženy,ktorej bulímia zničila život.. a jej komentáre boli podobné,ako učitelky tvojho syna..navyše povedala,že ona by ju bila,kým sa jej to v hlave nedalo opäť dokopy..aké ľahké že?
tiež neviem,čo budem dnes robiť..pravdepodobne sa učiť :D..večer sa pôjdeme prejsť..zbožnujem vianočné výzdoby,škoda,že nesneží..:)
ahojte...sranda ako si tu sama odpisujem....
čo máte nového?
xx_yy a fruttia sa už dlho neozvali....
ja som sa včera navečerala ok,s manželom sa bavím len tak na pol usta,síce sa stále niečo robilo,ja som už vytiahla tie vianočné drobnosti,veniec a tak trocha ozdobila dom...
ja dnes začnem bielou activiou+dobrá vláknina+2 hobits keksy
desiata ovocie
obed kur.stehná na zelenine,zel šalát+koláčik
olovrant acidko+ovs.otruby
večera zel.šalát a asi egg cheese aj tvaroh...
pripravujete sa už na Vianoce?
ja dnes budem asi zasa bud čítať alebo lúštiť,je zima tak čo človek narobí...
ozvite sa a majte sa pekne...
ahojte..
no včerajší deň nedopadol ok,a sa mi zdá že to je tak stále...najskôr ma zdupal šefko,a potom manžel že sa mu zdam chudšia,ale toto hovorí vždy ked príde,ved som to tu písala,ale vobec to nie je pravda,mala som o 2 kg menej,tak sme sa chytili,ja som sa na noc odstahovala do obývačky a teraz som dolámaná ako palica,bolí ma chrbát,hlava a včera som ani nevečerala...ešte ma začali bolieť zuby...no hrúza...baby mám chut to nechať tak a nepracovať na sebe...
žiadna snaha nie je dobrá....
ešte aká náhoda syn na biologii mali preberať A a B a že učitelka povedala o tom sme si už hovorili tak bláznov už necháme tak...no fajne ako to niekto berie....
dnes som si na raňajky dala activiu+dobrá vláknina+2 hobits
desiata budu 2 jablká a aj mandarínky su fajnové
obed 2 pstruhy,zel.šalát a možno koláčik
olovrant acidko+ovs.otruby a večera no ak dobre dopadne den tak niečo nájdem ak nie tak nič...lebo ja ked ma niekto dodrbe sa nemožem najesť a je mi zle...
cry asi sme momentálne na tom rovnako...ale mna tie prehánadlá nelákajú,to len niekedy ma šlahne v hlave....a zakázané jedlo ti schvalujem..skusme vydržať čo najdlhšie bez prehánadiel a najlepšie navždy...
wyx..aký lekár to robí? a nemôže sa ti v tej hypnoze niečo stať?lebo som všeličo čítala....
krásny deň....
Wyx, moje zlaticko, priidi, ja ti nieco dobre uvarim:)
Babky, ja mam take nutkanie na prehanadlo:( Nemam doma sice ani jednu tbl., lebo som predvcerom pojedla posledne, ale laka ma to ist do lekarne:(
Teraz sme prisli z nakupov, ale idem sa este von poprechadzat ryxhl.tempom, potom sa musim ucit:(
Drzte sa.
Mrska, ja mam tiez nafuknute brucho:(
Je mi od rana smutno. A na obed som mala pre mna "zakazane" jedlo:(
Myslim na vas.
o tom to je. ze ta zavedie naspat do minulosti, aby si znovu prezila ten moment, ktorý ta teraz trápi a mozno o nom ani nevies a bojis sa ho. po znovuprezití toho momentu by sa mali nejake veci vyjasnit a potom rozoberat a napredovat.
tak a zistujem, ze dnes mi uz vynechava mozog. isla som si kupit aspon bagetu. cestou som niesla poštu do podatelne a pekne som sa vratila nazad a na chodbe zistujem, ze teda bagetu som si nešla nekupila. :) no, čo, piatok...
wyx...ale to by som sa bála...je nechcem minulosť...to bol des...
dnes som sa najedla ok...ale kolegyňa mi dala sušené jablká a mna bolia črevá aj som zdutá ako krava...boli také prihorené,ani na žalúdku mi nie moc ok.... tak sa majte fajn....
hypnóza, regresna je, ze ti terapeut navodí stav hypnozy a vráti ta do minulosti na rozpamatanie, kedy si prežívala nejake skutočnosti, ktoré ta zatazuju v podvedomi. myslim, ze tak nejak to je.
no, ja budem dobre nervozna. lebo som hladna a parene buchty mi vyjedli, ze uz nemaju.. vrrrr a ja nemam co jest. dve jabkla. ach ludééé umíííráááám. :) cokolady tu mame. von sa mi samej nechce a uz je aj tak neskoro, nestiham. :(
ahojte.... wyx to je čo za diagnoza...:)
maomam...možno je to naozaj tak..neviem...
dnes som bola u psychiatra...ale som sa mu nepozdávala,vraj som stále chudá,aj som mu povedala čo občas urobím..ale on že mi nepomôže že musím sama chcieť,že je to horšie ako alkoholizmus...vraj by som mala dostať po zadku..či nechcem len predsa isť na liečenie....alebo či nechcem marodku...ale keby som išla na marodku tak ich v robote šlahne...
dnes som celkom v pohode,na desiatu som si dala 2 jablká aj 2 mandarínky...čo u mna nebýva zvykom...
no čo idem zasa bojovať...mne hrozne do života zasahuje aj depresia a podla toho potom aj sa správam k sebe...
klimta ano kvoli žuvačkám,viem že je to blbosť,ale ta hlupota ma prekonáva...
baby ozvite sa ako sa máte...
ahojky...
regresná hypnoza by nepomohla?