Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny22]

Ahojte.
Ja len, ze u psychiatricky bolo fajn.. len..mala by som vysadit lieky na spanie, lebo ich beriem vlastne 9rokov, vkuse, bez prestavky.. nemam spankovy biorytmus..bez liekov nezaspim.. telo by bolo aj unavene, ale hlava akoby stale pracovala.. uz som raz skusala byt bez lieku na spanie, ale to sa nedalo.. v noci v byte ticho, vsetci spia... a vy.. :(

Dala by som si prehanadlo, ja viem, som hlupa..

Vo stvrtok mam dalsiu skusku..

Som stale u wyx, aspon na chvilu mi je lepsie.. aj sa stravujem ako mam, aj bez laxativ som.. nehovorim, ze nemam vycitky, ale da sa to.. chodime aj dost po vonku.. je to prijemne..

Drzte sa vsetky!!!!

Maoam

Oui, informacia o prekonanej alebo este trvajucej a zvlast dlhorocnej PPP je strasne dolezita pre lekara, najmä ak sa jedna o gynekologicke, hormonalne, traviace a kozne problemy.
Castokrat sa az po rokoch pride na to, ze zena presla PPP a keby sa to bolo vedelo na zaciatku, mohla sa liecba uberat od zaciatku spravnym smerom. :-/

Oui

xx_yy riesis uplnu somarinu, tak ako vlastne vsetky bezne. normalne urobis prezentaciu. to je vsetko. ziadna veda. rovnako ako zatajovanie pre lekarmi. z toho uplne zasnem ako to riesite niektore. ad 1) lekar to obycajne nema sancu zistit a ad 2) kazdemu lekarovi by ste mali aspon spomenut, ze ste podobnym problemom v relativne nedavnej minulosti prechadzali, aj keby to hned nebola uplna pravda a vy mate problemy stale, je to stale lepsie, ako zatajit to uplne, kedze najdolezitejsia cast tvorby diagnozy je prave skladanie z kuskov, ktore pacient povie. toto je tak relevantna info, ze kazdy lekar by ju mal vediet

mrska

Ahojte...
xx_yy to je zaujímavé že budeš o tom rozprávať...ja by som sa triasla ako osika...dúfam že papáš a nevraciaš...
wyx tak žalúdok prestal až po dalšej tabletke..
cry s tým weckom mám aj ja problémy...napíš ako si dopadla u lekárky...
ja som dnes v pohode ranajkovala som jogurt a pohánku a na desiatu jablko
obed mám tofu,so šapionmi,zelenina,koláčik...na večeru mi akosi nechutí jesť aj včera som mala len šalát a kúsok tofu...
mám trocha stres z toho večierka...no čo už....
tak sa majte fajn a držte sa.

[zruseny22]

Ahojte, babky, ja idem prave ku psychiatricke, potom sa vam ozvem. A tyzden som nebola na wc a to aj papam a mam pohyb:( Aj menzes mam dostat, tak som cela "stastna" :(

wyx

dobré ranko.
xx_yy normálne to prezentuj, rozprávaj svoje skusenosti. ak to o tebe nevedia, tak nic nezistia, iba si budu mysliet, ze ako si si to dobre naštudovala. :)
mrska, no ako? zaludok prebolel? u nas nebol "firemny" večierok ani nepamatam, nasposledy 2008 tusim. pekny den

xx_yy

ahojte baby..

tak ja len na rychlo .. nejak ste sa vytratili ..

ja mam dnes prezentaciu v skole o zdravej vyzive..a samozrejme aj o poruchach prijmu potravy.. ach. asi ma porazi.. netusim ako o tom budem rozpravat ..

mrska si sikovna! :) .. aj ja sa chystam piect s maminou :) .. ale dufam,ze si zjedla toho viac ako len salat a syr :O

tak moje ranajky - nizkotuc.mlieko + dobra vlaknina .. a dalej uvidim no :))

ozvem sa.. len toho mam dost do skoly teraz..ale citam vas..tak piste piste:))

pekny den :)

mrska

ahojte...
ako sa máte...dufam že ste mali pekný víkend...dufam že sa ozvete...
ja so piekla nejaké vianočné pečivo a dnes som si vzala dovolenku ešte niečo dorobiť...
včera ma hrozne bolel žalúdok,tak večera bola len taká skromná...šalát zel. a kusok syra...
ale rano som už bola hladná ako vlk tak som si dala jogurt a pohánku...
muž odchádza zajtra a tak dúfam že nebudeme preberať PPP,lebo včera už začal,že to je málo kolko som pribrala...
tento týždeň máme firemný večierok,normálne sa bojím...čo sa bude jesť ako tam vydržím...aj sa teším lebo slubil že bude aj hudba...rada by som si hopsla...
tak sa majte fajn a píšte...