Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

Maoam

Cry, mne prekazaju tie tazke citlive prsia a to som po MS, fakt blbe no..a to brucho nafucane, rifle nezapnem :D je to az smiesne, ale clovek sa citi jak balon :DD.

Maoam

Cry, tak mne je toto vlastne fuk, ale chapem, ze vas to vie velmi rozladit :-/.
Ja som vam vsetkym dnes chcela len odnat z toho stresu, lebo je to voda, je Nov, proste aby ste sa zbytocne netrapili...

Inak baby, ak mate rady zemiaky uvarene v supke, ak ste zavodnene, dajte si to na obed alebo veceru + zeleninu, uvidite, ako budete vecer a mozno aj v noci cikat...zemiaky v supke paradne odvodnuju.

[zruseny22]

Maoam, presne... preto sa nevážim... mám také oblúbené gate a podľa nich viem, či som kilo pribrala, alebo naopak:) Preto sa nestaviam na váhu, lebo sa nechcem stresovať ešte aj tým číslom:)Vie ma rozladiť každé deko naviac...

Maoam

Cry vies co, ja len zo zvedavosti, lebo som sa dlho nie a nefrolog ma bude vazit najblizsie az vo februari. No tak raz za cas chcem mat prehlad.
Ono ja to aj tak vzdy vidim na rifliach, aky je stav :D aj bez toho, ale tak ked vidim jaka som nafucana z tej vody, uf :D aj tvar ako babika no...licka ;DDD.

[zruseny22]

Maoam:) Tak ale keď máš +4 cm hore, to nevadí!!!:))) A s váhou si na tom ako- nepíš číslo, len či sa to ukázalo aj na váhe..
Nooo, ja sa teraz nevážim a nemeriam:)Ja sa celkovo nezvyknem merať.. moja riť ma vždy odradí:)

Maoam

ja som sa dnes po dlhanskej dobe odmerala, odvazila a skoro som odpadla, ja ze co sa mi prsia nevmestia do podprdy, hoci po MS prave, no...Nov...meram a + 4cm hore ;DDD, no konec :DD.
Ani push-upku mi netreba :D.

[zruseny22]

Maoam, napr. ja, keď som skúšala tie bielkovinové dni, vždy som mala na druhý deň viac kg! Takže to už nepraktizujem:)

Maoam

Cry, ja tiez, jak tehotna, je to neprijemny pocit, nafuknuta jak balon, naspanovana, aj v tvari ako babika ;D.
No co uz, je to voda...len voda, takze si nerob z toho stresy. Je to neprijemny pocit, chapem uplne,ale pre vas ziadny dovod na obavy.

Ja mam dost vyrazny problem, ked prijmem viac soli, ale tak mam znizenu cinnost obliciek, ono staci ze si dam kvasenu kyslu kapustu, ktoru velmi oblubujem a mam tyzden tolko vody zadrzanej uf..no takze s nou opatrne musim.
No a tie Mrskine bielkovinove dni, neviem co vtedy jedava, ale aj tam moze byt dost soli, co moze viest k tomu, ze ma po tych dnoch viac zadrzanej vody... arobi si z toho paniku.