Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny22]

wyx, jasné:) Všetko stíham:) Aj diplomovku ti napíšem:))
Ale sa na teba mooooc teším na víkend:) Mohli by sme si aj nejaký výlet urobiť:)

wyx

cry, to dáš. a je jedno na akú znamku. to sa ta nikto nebude nikdy pýtat. a cez víkend mi mozes pisat diplomovku. :P

Oui

Cry, pekne chod, nic horsie, ako ze ta vyhodia sa stat nemoze :) dobre vies, co studujem a napriek takemuto pristupu sa mi dari prechadzat, takze to nie je uplne zbytocne ;) skolu dokoncit treba, ale mat skvele vysledky nie je dolezitejsie, ako byt v pohode. hlavne je mat vobec dake, ked hned aj na treti krat :)

mrska, ja som este velmi velmi daleko od toho byt za vodou, vlastne stale robim len prve kroky, ale uz dlho nelietam v srackach, v depkach, ani v utapani sa v lutosti, proste sa snazim, dakedy sa aj nesnazim, ale hlavne sa chcem tesit zo zivota, aj ked je casto dost nahovno. ale hladam vo vsetkom svetle body a dari sa to :)

hlavne uz vidim dolezitejsie veci, ako iba postavu a zahlbenost do svojich problemov, jasne, ze kritickosti nad svojim telom sa asi nevzdame nikdy, ale zasa, nic nemusi byt extremne. ani dieta a ani kaslanie na to, ako vyzerame. kazda zena chce dobre vyzerat, len treba stale mysliet na to, ze je rozdiel medzi dobre vyzerat a medzi tym zasvatit tomu vsetok svoj zivot. ja momentalne vidim veci, ktore ma lakaju omoho viac, ako ploche brucho a cim viac energie obetujem tomu bruchu, tym menej jej ostane na zmysluplne veci.

xx_yy

cry, vidis to.. ide ti to ! :-) pekne pomalicky!
a inak co studujes?:)

oui,ano tie ranajky neboli vela..ale zrazu som tak vela nahadzala do seba.. ze mi to tak prislo ..

[zruseny22]

Oui,
moja, veľmi Ti ďakujem. Rozhodla som, že na tú skúšku pôjdem, kašlať na výsledok... nebudem to odkladať... jasné, nepoteší ma horšia známka, i keď niekedy si hovorím, že kašlať na známku, hlavne nech je skúška hotová... (a hlavne aby bola, lebo dosť ľudí z nej vyletelo:().

Mrska,
aj Tebe ďakujem.

Ste milé, babky.
Takže som bola od 11:30 do 13:15 vonku, boli sme na nákupoch, varím si obed, urobím si kávu a pôjdem sa učiť. Tiež som si kúpila zápisníček na zapisovanie jedla, ktoré jem, keďže mi to lekárka nakázala... Musím sa priznať, že ma ešte trochu tie preháňadlá napadajú, ale už je to lepšie než ráno...

Na raňajky som mala cereálny rohlík s 1 trojuhol. syrom, teraz si robím na obed zeleninu s tofu syrom.

Wxy- tebe tiež ďakujéééém... za to, že ťa mám a za všetko:) ♥

wyx

antiana ale to nie si jediná, ktora je obycajny, tuctova baba!! myslim, ze takých sa nás nájde viac. a vynimocné sme pritom vsetky.

antiana

no baby, všelijaké emócie sú vo mne, keď som to tu od včera všetko prečítala...hnev, odhodlanie, sklamanie, zlosť, zúfalstvo, závisť...lebo ja nemám ani takú motiváciu že deti...lebo ja nemôžem mať deti nikdy (kvôli inej diagnóze, gynekologickej)...áno, existuje ešte aj adopcia, ale kto zverí dieťa žene s takou diagnózou? tam sa robia aj psychotesty, a ak by som aj hneď teraz bola zdravá, tá PPP tam už raz bola a to ich nepustí (viem to, sestra robí v detskom domove zdravotnú sestru...) nebudem sa tu hrať na niečo čo necítim a poviem otvorene, ja sa asi nechcem liečiť, lebo sa nikdy nechcem vzdať tej chudosti, aspoň v niečom som výnimočná, keď už nie v očiach iných tak aspoň pre seba, lebo inak som tuctová baba, nijako krásna ani dobrá, preto už týždne fungujem na jablkách a káve a vracaní aj preháňadlách...no zároveň mávam niekedy aj "svetlé" chvíľky, keď začnem mať taký iracionálny strach o svoj život, že zomriem od hladu, tak len vtedy si doprajem "normálne" jedlo= jogurt s vločkami a orechami...môže to viesť do záhuby???

mrska

xx_yy zbytočne si sa strachovala...ale hlavne papaj...a na raňajky možeš aj viac...
cry...prosím nevzdávaj to....aj ja mám tie tendencie sa trestať,ale skúsme to robievať čo najmenej,tak ako píše Oui,nepojde to hned ale sa aspon snažme....možno bude vaľa pádov,ale nech náš každý uspešný krok nad tým prevláda čoraz viac...
ja som dnes na obed mala všeličo...paradajky,uhorku,šalát,cottage chess zmiešané so špaldovým zrnom ako sliepka,sojový jogurt,mandarínka a nejako to vo mne hrkoce...:)
ja som napr. už dávno nevracala a ani nemám chut pchať tam hlavu...
už sa teším na víkend dúfam že si oddýchnem..
oui ty sa ešte liečiš alebo si už za vodou,máš fajn názory...no za vodou asi nebudeme nikdy...či?
ja ked sa cítim dobre že nie som v strese tak málo myslím na hovediny...ale väčšinou som v strese denne,hlavne kvoli práci...ale teraz nie je tolko práce pred sviatkami,tak som zatiaľ ok....
pekný deň...
cry...nie si v tom sama...ani nezažívaš nič čo by sme nemali aj my...drž sa...

Oui

moja mila, ty sa trestas uz tym, ze chces daco odkladat v skole, nepotrebujes dalsie trestanie. neser ma a pekne krasne nevymyslaj. ked aj hned nezacnes zo vsetkym na 100%, ale vykasli sa aspon na tie prehanadla. nemusis hned zacat jest vsetko perfektne, mozes stale vymyslat, ale zakaz si aspon tie prehanadla. nemozes od seba cakat, ze vsetko zvladnes hned, potom naozaj budes sklamana, ale zacni od toho najhorsieho. skus kazde rano ranajkovat tak ako napriklad dnes a nedavaj si tie pokaslane prehanadla a diuretika. to by bol perfektny zaciatok. Kludne ked to tak vydrzis mesiac dva, bude to obrovsky uspech, taky velky, ze budes moct byt na seba hrda. A potom budes postupne dalsie kroky pridavat.

M. nerobis to koli nam, ty nemas chut velmi robit to koli sebe (neveris si), ale skus sa zatial motivovat aspon tymi, ktorych mas rada. a pomysli na to male decko, ktore si v sebe nosis, preco mu tak ublizujes a nenehas ho vyrast na dospelu zenu. zvladnes to, len sa musis snazit. a kazdy jeden pad je sucastou tazkej cesty. takze nebud smutna, ani tvoja vcerajsia depka, ani dnesne zle myslienky nie su obrazom tvojej slabosti.

nutkave myslienky su normalne pri nasej diagnoze, avsak, to ze myslienku mas, neznamena, ze musi dojst k jej naplnaniu. uz len to je skvely uspech, dokazat ju zahnat. raz. dva krat. 10 krat. nadobro ... ale to chce cas a snahu. a po kazdom pade vstat a ist dalej.

a xx_yy, fakt tie ranajky su smiesne - sojovy jogurt, tvaroh a cokoladka, to naozaj nie je ziadne prejedenie