Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

mrska

Ahojte..
cry,ja som hovorila že to zvládneš...a tak si užívajte víkend,hlavne papajte..
xx_yy som rada že si šťastná to je to pravé čo potrebujeme...
baby som z vás natešená...
no a ja,večer som moc nejedla,poobede mi volala mama ked som piekla vianočné koláčiky,a mala vypité...možno som to tu už spomínala že má s tým problém,ktorý som s ňou už riešila sto krát,veľmi mi to vzalo energiu,chcelo sa mi ísť vracať,aj som to povedala dcére,ale ta ma zjazdila,tak som to nejako dopiekla....ale dala som si preháňadlo,ja som bola z nej uplne mimo....škoda..dnes som mala o niečo viac na váhe tak bude blbý deň...
a včera prišiel aj manžel,lebo vraj potom budú ťahať dlhšie pred vianocami,tak ak budem pred ním mať hnačku tak neviem...
ja som bola včera taká veselá ked sme piekli,sme sa smiali,a ten telefonát to zničil...
mám moju mamu veľmi rada chcela som jej vela krát pomoct ale už nevládzem...
tak sa mi držte a papajte....
ahojte..

[zruseny22]

Ahojte, babky, chcem vam len povedat, ze som zo skusky dostala Becko, prezila som.
S wxy sme dnes aj vela pochodili, zatial je vsetko ok.

Drzte sa.

Xx-yy, zelam ti, nech ti to vydrzi co najdlhsie:)

xx_yy

babyyyy .. co som sa zamilovala?! :-) .. ja som uplne najhappy .. :-)
cely vecer,vyjedam sladkosti.. lebo som stastna.. aspon na chvilu teda.. bez vycitiek..
som ale zvedava dokedy to vydrzi a co z toho bude :/

[zruseny22]

Ahojte, babky moje,
len v rýchlosti... vstávala som o 6hod, ešte som sa učila... o 11hod mi ide vlak... dala som si tiež acidko... a wyx ide so mnou na tú skúšku, nech toľko nestresujem, tak sa aj teším, že budem mať podporu:) A budem v Ba aj cez víkend, budem spať u wyx, tak snáď sa mi trochu aj psych. polepší... možno si urobíme z Ba aj niekam výletík a porobíme si nejaké fotky zimné:)

Držte sa mi, myslím na vás:) ♥

mrska

Ahojte...
cry to nevadí a nemáš sa prečo hanbiť,tu nie je nikto kto by ta odsudzoval....je nám všetkým jasné čo ešte všetko porušíme,čo si nasľubujeme,a aj tak urobíme inak...o tom je aj život...som rada že ideš na tú skúšku..držím palce...ale ide o to aby sme predlžili tie intervaly v prehánadlách,vracaní a ostatných chýb...
mna ešte pred odchodom domov vytočil kolega,ponadávala som,ale doma som už prepla na víkendovú nôtu....pozerala som telku,luštila a pila kávu v posteli...
a dnes dúfam bude dobrý deň...chystám sa leňošiť...lebo ma ráno bolel chrbát asi sa zmení počasie,či čo...
raňajkovala som acidko+ovs.vločky,potom čaj a káva...
olovrant jablko a mandarínka
obed mám fajnový zel.šalát,2 pstruhy a koláčik mňam...
ozaj ráno som mala na váhe viac o 400 g,a dnes neriešim...je víkend...je pred vianocami...doma je teplúčko vonku je mráz -16 a ja sa nemienim dnes tým zaoberať..
majte sa krásne.....

[zruseny22]

Ahojte, babky,
chcem sa vám priznať... chcem vám povedať, vysvetliť, prečo som vlastne to preháňadlo včera o 23hod užila.. nechcela som to povedať, lebo sa za to hanbím... zožrala som horalku a malého čoko mikuláša:(.. možno sa pýtate, prečo som to urobila... prečo som sa neovládla a pod... ale... neviem to vysvetliť... už som tu veľa x spomínala, že keď si dám tbl. na spanie... "prepne" mi v hlave:(.. vtedy si akoby neuvedomím, že robím chybu... ale... keď som to dojedla, už mi všetko jedno nebolo... nezvraciavam... a jediné "riešenie" bolo užiť preháňadlo:(

Dnes som sa učila... zajtra mám skúšku... snáď to nejako dopadne.. teda.. veď jasné, nejako to už dopadne... ešte sa mi nestalo, že by som niekedy skúšku opakovala, že by som dostala FX, vyletela zo skúšky a pod... ale... snáď to zajtra nejako dám... ešte na obed som si myslela, že na tú skúšku nepôjdem... ale potom.... sadla som si k tomu, nejako sa "vzchopila" a učila sa... biflila, lebo nie všetky veci sa dajú len tak povedať... hlavne, keď sú tam fakt určité veci, rôzne vymenovania a pod... A tak som si dala za odmenu prechádzku na čerstvom vzduchu, prišla som pred pol hodinou domov.... je tam fajne... dala som si 1 hod rýchle tempo a mp3 do uší... idem sa ešte niečo naučiť, zajtra chcem skôr vstávať, nech si ešte zopakujem nejaké veci.. knihu som prečítala už x krát... O 11hod mi ide vlak do Ba, cesta mi bude trvať 2hod a 15 min., tak si ešte vo vlaku zopakujem...

A za 6 dní by som mala dostať menzes (nemám ho sice pravidelný), ale celá som taká tučná... dokonca aj prsia mám citlivé, čo nemávam....

Ach yo... je mi smutno:(

Majte sa.

mrska

cry...škoda...ale určite to navzdávaj...
ja mám zasa takú zápchu že horor...ale nemám chuť si dať preháňadlo,akože by som mala dôvod,ale nie....chcem si užiť víkend bez bolesti brucha...
teba cry po ňom nebolieva brucho...ja mávam krče,a vždy to olutujem že som si ho dala....
dúfam že sa mi podarí to prekonať...
dnes som bola u kaderníčky,a bola som taká hladná ked som prišla do roboty že som pojedla všetko čop som tam mala,a nič ani ma to nehlo....
tak sa majte pekne a držím palce....

klimta

niee..to nie je riešenie...je ti príťažlivejšia alternatíva učiť sa to isté ešte raz? ešte s tým môžeš pohnúť..koľko sa ešte potrebuješ naučiť?

čo podnietilo to preháňadlo?