Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

mrska

ahojte...
tak je tu konečne piatok....dnes to tu bude ako na trhu,ale čo už...
baby aj ja riešim stále čo si obliecť...a vo všetkom si pripadám ako debil....tiež mám pár vecí čo striedam dookola...ale dnes som si dala také pletené šaty..no ved mi aj bolo trochu zima...
cry..myslím si že to zvládneš len sa drž,budem ti zajtra držať palce...a hlavne žiadne preháňadlá vieš čo sme si tu sľúbili....
ja som mala dnes na raňajky activiu+dobrá vláknina+2 hobits
desiata bude jablko a mandarínka
obed zelenina,cottage cheese+2 viaczrnné chlebíky a koláčik
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera zel.šalát a ani neviem niečo tam nájdem....
včera som si dala na večeru zel.šalát,egg cheese a kúsok tvrdého syru...a potom som si urobila kakavko ako malé dieťa,ale padlo dobre...
fruttia sa dávno neozvala....napíš ak čítaš...
babky krásny deň....

xx_yy

cry,som na tom uplne rovnako.. mam v skrini X rifli,nohavic.. ale nosim najradsej len jedny tie iste.. max. ich striedam s jednymi..
a dovod mam rovnaky ako ty... takze,ta chapem velmi dobre:)

[zruseny22]

Maoam, neboj, nemám veľkosť XS ani S!! Ja také veľkosti nenosím. Ani keď som mala o 10kg menej.

Babky, na skúšku idem v sobotu, som nemožná! A hlavne neschopná! (Dá sa ísť na skúšku zajtra, aj v sobotu).
Zasa sa cítim mizerne, chce sa mi plakať... na večeru som si dala jogurt. Idem sa von na chvíľu prejsť... možno si vonku aj poplačem... (doma nemôžem)...

[zruseny22]

Wyx, nieco vymyslime.

Ach yo.. som si skusala nejake veci na oblecko zo svojej skrine... lebo posledny cas chodim skoro stale v tom istom.. a to nehovorim o tom, ze od leta nosim jedny nohavice, myslim to vazne! Akoze jasne, ze sa aj stale peru, ale citim sa v tom najlepsie.. a tolko vselijakych rifli, aj farebnych mam.. Mala som sa ale na to vykaslat, lebo som zistila, ze som vo vsetkom ako prasa, doslova. Vela veci mi je uz akurat, nie som v tom stihla.. ani to na mne nelieta.. ani opasky na gate nepotrebujem.. Takze som prisla k tomu, ze nadalej budem nosit tie nohavice, ktore nosim.. Neviem si predstavit, ze by som chodila do prace.. to by som si veru nemohla dovolit mat kazdy den rovnake gate.. hanba mi. A zasa mam dalsi dovod, preco sa viac nenavidiet. Som tucne prasa..
A tyzden som sa uz ani nevazila..a o tyzden mam dostat aj menzes..

Ja viem, baby, ze riesim prkotinu, ale snad ma aspon trosku chapete:(