Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny22]

Maoam,
cítim aj vnútri seba, že mám trochu iný pohľad na PPP. Ale vďačím tomu tej novej psychiatričke. Bola som u nej 2x, ale... vždy keď odídem, vždy mi to niečo dá. V utorok mi bolo u nej smiešno, aj som sa pousmiala sem-tam, lebo mi spomínala, že k nej chodí jeden chalan, ktorý študuje rovnakú školu aj odbor ako ja. Že nás dá dokopy a budeme k nej spolu chodiť na terapie:)) A ukazovala mi fotky svojich detí, vnúčať (v mobile)... proste.. cítila som, že mi tým chcela povedať, že v živote sú dôležité vzťahy, láska, rodina- deti... čo tam po váhe... čo to je za život, keď celé dni sa zaoberáte len váhou, kalóriami, jedlom- nejedlom... čo to je za život? Všetko pekné nám uniká pomedzi prsty... Viete, ja už nechcem myslieť na to, koľko rokov som premrhala kvôli PPP. Baby, mám 27 rokov, ja som napr. nebola za celý život ani na jednej diskotéke... nechodím do spoločnosti, nechodím sa zabávať... celé dni som len doma... Vďaka PPP som stratila skutočne všetko, na čom mi záležalo, čo som mala rada, čo ma naplňovalo, posúvalo dopredu... stratila som veľa priateľov, pretože som bola až príliš sobecká... a myslím, že ešte sobecká som... na jednej strane sa trápim tým, čo som všetko spackala, ale na druhej strane, keď sa nad tým všetkým zamyslím- môžem si za to sama. Pre vás je to asi bežné, ale pre mňa by bol úspech a veľká zmena, keby som úspešne doštudovala, našla si prácu... tak veľmi po tom túžim... (nechcem byť celý život v invalidnom kvôli tomu, že mi šibe)... tiež som sa prestala vážiť.. na čo každé ráno stúpať na váhu? Vždy to ovplyvní celý môj deň... a čo celý život stojí len na tej blbej váhe? Čo nie sú iné hodnoty v živote človeka?
Baby, veľmi nám držím palce, aby sme sa z toho dostali. Aby sme začali žiť inak, krajšie. Aby náš život mal nejaký zmysel..
Áno, nebudem hovoriť, že už sa jedlom netrápim, že nemám výčitky, že nemyslím na hladovanie, preháňadlá a pod. Ale mám pocit, že je to o kúsok lepšie...
Mám vás všetky rada.

Maoam

Cry, tesim sa, ze napredujes. Vidis, je to prijemny pocit, ked sa nieco vydari a vies, ze sa oplatilo pre to nieco urobit. Bude sa to striedat, lepsi den, blby den, hrozny den, blby den, lepsi den, ale ked opakovane budes zazivat pozitivne situacie, ako napr. tie urobene skusky, to ti prida na sile aj radosti :-)).
Ten veget pred tv bol zasluzeny.

Mrska: och :-//, to je fakt zle s tebou, hoci mäso a nejaky ten syr, ved to je uplne OK, nebolo to nic co by si nemohla ponechat v tele :-/ :-//

si v tej PPP fakt po vlasy uz

baby, jasne, ze je okoliu jedno, ci mate 45 alebo 50kg, lebo kazdy je zahrabany vo svojich problemoch a aj u ludi, ktori nemaju PPP vaha kolise hore dole 2-3kg uplne normalne...

vcera som vam pisala o Nove a viete co bolo v noci? vycikala som asi liter a pol, vsetko voda, presne ako som vam pisala...hned ako presiel Nov a mam po MS, vsetka zadrzana voda odisla v priebehu dna..

vy si robite zbytocne stresy, tam kde vobec ziadne nie je treba

[zruseny22]

Mrska, je skoda, ze si isla zvracat a k tomu aj to prehanadlo.. ja viem, ze vycitky boli velke, aj nutkanie sa toho jedla potom nejako zbavit.. ale ver, ze keby si to nicim nevykompenzovala, ze by sa nic nestalo.. aj zdravi ludia maju niekedy den, ked zjedia viac ako inokedy, napr. teraz cez sviatky, ktore budu, alebo aj na roznych oslavach.. svadbach a pod. Ale ides dalej.. hlavne, nech ta nic neboli! :(
Ach yo, mrska. Musime bojovat. Ja viem, je to uz otrepane, ale nemozme si donekonecna ublizovat. Skutocne sa treba zamysliet nad tym, ze nikoho nezaujima, ci budeme mat o 5 kg viac alebo menej. Ludia maju svoje problemy, nie to riesit este nasu vahu a gramy, kila.

Ja som si dala na ranajky 1 kolacik+ este si vypijem kavu.

Wyx, uz som bola vyspana, stacilo mi:)
Aj u vas fuka taky strasny vietor? :(

mrska

ahojte....
cry tak vidíš ako si to zvládla...:)
ale ja som to včera nezvládla na tom večierku...dala som si 2 kačacie stehná a potom pár tyčiniek,orieškov a korbačiky....no a samozrejme som sa išla vyvracať..moc som nevracala lebo som sa bala že si to všimnú...a dala som si aj prehánadlo,tak som dopadla....ešte som potom dostala bolesti žlčníka...no des....jednoducho som uplne na nič....bola som tam len do desiatej..ešte aj dnes mi je čudne...ale raňajkovala som jogurt a pohánku,teraz mám kávu a dám si nejaký žalúdočný čaj....
teraz si vyčítam že som žrala a je mi z toho smutno,že som nevydržala....
všetky vás zdravím....

[zruseny22]

Maoam, to tu nemozem vsetko pisat, lebo to by som sem mohla uz rovno napisat ako sa volam a kde byvam:) Uz je tu dost info o mne:) Ale dakujem:)