Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

winki

outu....ja som napisala, že radsej si mohla dať trosku kurata s tým šalátom a bez ryze samozrejme. ....aké výživové veci jej dá to kapucino???? Ja sa čudem že to dievča ešte neskolabovalo.

outu

lebo to co je malé má asi aj málo kalorii. A taký výživný obed, toho je vela, kura, ryža, to musí mat mega kalorii. vcera mi kamarat vravel, ze ku kazdému jedlu je dobré jest zeleninu, ze to pomaha lepsiemu tráveniu jedla.
antiana odkial si? dohodneme sa. mozes mi to tvoje jedlo poslat, alebo priniest /ak si z BA/. Ja zarobím málo, tak aspon na obedoch usetrím a ty nebudes zbytocne plytvat jedlom. :) zjem vsetko, okrem zeleninovej a chrenovej omáčky. :)

winki

Zase tu budem asi trocha rýpať, ale mne fakt nejde do hlavy antiana, že taký obed, čo to bol fakt zdravý obed a uplne stačilo keby si zjedla troška kuraťa so šalátom, má určite menej kalórií ako to tvoje kapucíno. S výčitkami vyvrátite všetky pre život hodnotné jedlá, ale kapučína, kávy a čokolády jete na kilá a bez výčitiek.

antiana

no tak dopadlo to katastrofálne - obed som zjedla ale som ho aj celý hneď vyvrátila a teraz mám cappuccino orieškové mňam...a ešte som si dala kvapky- preháňadlo,ale len toľko koľko je povolené, lebo som už pár dní nebola na wecku...teraz som sa aj vážila a mám o 300 gramov menej ako ráno...

antiana

ahojte, ja dnes tuho premýšľam ako sa vyhnúť obedu, všetci sú doma a máme kura s ryžou a šalát a ja to nechcem jesť, chcem si dať len ovocie, asi sa vyhovorím že mi je zle (to by som mohla, lebo mama mi dnes merala tlak a mala som neuveriteľných 60/40!!! taký nízky som ešte nikdy nemala, bolo to merané dobre, mama je zdravotníčka a tlakomer máme nový) alebo poviem že si dám jesť neskôr, to už bude poobede a všetci si pôjdu po svojom, sestra na rande a mama asi si pôjde trochu ľahnúť, takže už ma nebudú sledovať...a vám sa ako darí? ja som pribrala trochu od včera, nejakých 300 gramov, ale nepanikárim z tohoň moc...raz hore, raz dole...