Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

Dadula56

Zrejme nie, ale mne je fakt luto, ze sa jej to stalo. Mozno, ze raz nou nieco pohne. Staci maly tuk a moze byt uplne ina. Skoda, ze sa to nedari ani psychiatrom ani rodine, ani kompletne neznamym.

Dadula56

A neexistuje nic kvoli comu sa oplati zit?A ak sa chces potrestat, nechces potrestat radsej tym, ze budes nadalej zit a snazit sa, bojovat?Nie je to narocnejsie, vacsia vyzva ako sa znicit?

Dadula56

Cry, co si spravila, ked sa chces trestat?Komu si ublizila?Ublizila si iba sebe, ak sa zabijes, ublizis svojej rodine, kamaratom.

[zruseny22]

Dadula, nechcem uz zit, a prave preto by som potrebovala co najrychlejsie tu "zmenu", aby ta vaha zacala konecne klesat.. jednoduchsie by bolo pojest lieky, "zmena" a tuzba by bola naplnena hned.. ale to by bolo prilis jednoduche.. preto to chcem cez hladovku.. a "bolest". Lebo si ju zasluzim.

Dadula56

PPP je na cely zivot. Naucia sa ju ovladat, zmenia hodnoty. PPP ma pricinu v nejakej traume, nestastnom detstve, prilis vysokym narokom. Ja poznam take, co sa z toho dostali, maju manzela, deti, normalny obed. Ty mas ale aj ine problemy, minule som ta videla v teme na chudnutie, kde si pisala, ze musis schudnut tusim 15 kil a mala si jeden jogurt za cely den...a zaroven pises sem, podla momentalneho vykyvu...aj depresie mas, pokial viem. Radit sa ti nic neda, mne je velmi luto, ze s tym musis zit a ze ti to znicilo cely doterajsi zivot. Len mam z teba pocit, ze ty sama si pomoct nechces. Ale darmo budem odhadovat, nezazila som to co ty, neviem, ci je vobec este tvojich silach prinutit sa k nejakemu cinu. Najst si nieco, preco by si chcela zit, kazdy den vstat z postele...