Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ak som to doteraz spravne pochopila, na ceste von z toho alebo po rokoch snazenia skutocne von z toho su len tie baby a zeny, ktore sa konecne prestali zaujimat iba o seba samotne, zacali sa zaujimat aj o ludi a veci okolo seba, nasli novy zmysel zivota a dokazali sa nakopnut na zmenu
ostatne ultraegoistky sa dozivotne budu tocit v jednom bludnom kruhu a nikdy z neho nevyjdu, akurat dosledky a prejavy na tele a psychike sa budu prehlbovat a zosilnovat a nakoniec z toho bude koniec
dievcata,
tak zas sa sem hrabem s mojim prispevkom, ale musim sa pochvalit...ja som dnes po 3 mesiacoch meskania dostala menzes. Neskutocne sa tesim, nakoplo ma to , idem dalej v liecbe. Som nesmierne rada ze sa vsetko vraca do normalu!
Tak asi sa to da, ked clovek chce:)
Ja stále nechápem, ako sa môže niekto trepať do invalidného... ja budem rada, keď mi ho zoberú.
mrska, ja mám nejaký 80%.
antiana, na PPP invalidný neexistuje.
mrska a akú máš hl. diagnózu na ten ID? Je to PPP?
ahoj cry...
tak ten obed som nejako spracovala....invalidný mám 74%...ahoj..
mrska, hlavne žiadne výčitky z toho obedu!
Chcela som sa ťa opýtať- koľko % máš invalidný? (Pýtam sa kvôli sebe:( ).
Pekný deň.
ahojte...
milá antiana,oui ti napísala presne to čo by ti povedal aj lekár...a máš pre koho žiť...a ten strach o seba hovorí v tvoj prospech že ti to nie je uplne jedno,tak skús na tom naozaj popracovať...aj mne už bolo jednu dobu všetko jedno,ale som sa troch prefackala v duchu,a teraz ked vidím že sa manžel potešil že som pribrala tak to stojí aj za ten malý kúsok šťastia....
a ty si myslíš že tvoja mama sa netrápi.a keby si vedela ako...mám deti tak viem....skús to urobiť aj pre ňu ale hlavne pre seba,aby si nezostala ako zošuverená starenka...
ja som sa dnes fajne najedla kuracie prsia na zelenine,zeleninku,koláčik,jablko a mandarínka,toto všetko som do seba natlačila na obed...no čo už....
tak sa držte a pekný deň..
Oui, dakujem pekne za hodnotne rady. Trosku si ma ukludnila. Takze len takto dalej, jest pekne vsetko a snad sa dostavy. Dam tomu teda este mesiac, trosku este priberem na vahe, uvidi sa potom. Dufam ze ked telo zisti ze uz nehladuje,nastavy vsetko do povodneho stavu.
Som rada ze konecne som z toho vonku. Velmi dlho trvala ta faza ze uz to nechcem,ale este som to robila, teraz som sa konecne rozhodla mat zdrave telo aj za cenu pribratia na vahe.
Ziadne lieky neuzivam, len potravinove doplnky (vit C, omegu 3)..velmi dufam ze sa mi to podari, obcas mam zle myslienky ale potom si poviem ze to mi diktuje len ta hnusoba PPP,tak nepocuvam to.
inak k tomu menzesu, ja som pred dvoma rokmi stratila asi na tri mesiace, ked som bola na lieceni, ale to hlavne koli stresu, koli nizkej vahe to nebolo, gynekolog mi potom predpisal hormonalnu terapiu, ktoru som uzivala asi tristvrte roka a odvtedy je vsetko pravidelne, este ma to aj zacala po rokoch boliet (za co az taka vdacna nie som) :-P