Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

Oui

Antiana, urcite im anorexiu spomen, u teba je ta omnoho vacsi problem, pokym nevyriesis tu, budes mat depky a vsetko k tomu priliehajuce, to si iba myslis, ze vydrbes s psychikou, tym, ze sa budes zameriavat na nieco ine. To je raz a navzdy pravda, vyhladovane tel, vyhladovany mozog a bez spravnej chemie v mozgu bude ta depka, nech budes mat akehokolvek super psychoterapeuta. Bodka.

Inde som sice nikdy nebola, ale z mojho pohladu je Pezinok na liecbu ppp najlepsie miesto na slovensku, najviac skusenosti maju jednoznacne. Oni tam vobec nie su zli, ani nic podobne, akurat tym, ze maju najvacsie skusenosti, aj najlepsie vedia, ako ppp-ckarky odrbavaju, takze kazdej, ktora odrbavat chce, sa to moze zdat byt tvrde, lebo jej na to pravdepodobne pridu a prijemni zrovna nebudu.

Ja som nemala tiez prave pozitivny pocit zo vsetkeho, ale spatne, asi vacsina reakcii, ktore mne zle padli, som si vykoledovala sama svojim tvrdohlavym spravanim a v podstate mi mali pomoct.

A Maoam s tou infantilitou boduje, to je presne asi hlavna crta vsetkych bab. Neschopnost dozriet a prevzat zodpovednost za seba, najradsej by stale boli vsetky male deti, ktore ma vzdy kto prist zachranit a napravat to, co oni pokaslu.

[zruseny22]

Antiana- podla mojej skusenosti ta napriek tomu ale nezaradia do stravovacieho rezimu- vies o tom? Nebude ti to chybat? Ako si tam poradis sama s jedlom? A asi ta daju aj psychosomaticke Becko, ale len moj nazor- alebo skor "zla skusenost".. no hlavne, nech ti to tam pomoze.

antiana

ahoj Cry, áno idem do Pezinka s hlavnou diagnózou "bipolárna afektívna porucha, terajšia fáza hlbokej depresie", nie s anorexiou či bulímiou

[zruseny22]

Mrska, ja zatial do ziadnej nemocnice nejdem.. to antiana zajtra niekam nastupuje.. mna hlavne trapia aj depresie:(

mrska

cry aj antiana...skúste sa v tej nemocnici snažiť niečo pre seba naozaj urobiť...lebo ak tam idete s tým že ked sa vrátim tak začnem robiť aj tak co chcem tak je tam na prd ísť,nech to aspon trocha stojí za to...budem na vás myslieť a držať vám palce...

[zruseny22]

Antiana, a kam do nemocnice si sa objednala?
Ja viem ale na 100%, ze do Pezinka by som neisla.

Oui, mas pravdu sakra.. mozno by nebolo zle dokoncit si aspon rocnik- letny semester, teraz nam zacal. Musela by som urobit 4skusky a este jednu skusku mam 28.1. Ach boze, neviem co mam robit. Keby som to zvladla, mhla by som potom v marci do nemocnice. Sakra.. musim to vsetko nejako poriesit:( A statnice by som si odlozila na september. Co sa tyka prerusenia- urcite by som skolu neprerusovala!

antiana

Cry, aj ja idem do nemocnice, dnes som dostala odporúčanie od mojej MUDr. aj som tam volala a na zajtra som tam objednaná...

mrska

Ahojte...
oui tak to čo si napísala som si poriadne prečítala...je v tak...bez srandy skoro som revala....
maoam aj ty máš pravdu a nevypisujete tu nič čo nie je pravda...a kto chce ten si niečo z toho vezme...a kto nie...no tam je to už ťažko...
cry....je mi ľúto že máš depky,ale skús aj doma niekomu povedať ako sa cítiš,lebo to máš v sebe natlakované a to nebýva dobré....a ak sa ti dá tak do tej nemocnice chod..možno ti pomožu hlavne v depkách a nastavia ti lieky,možno aj nové....nemá zmysel skrývať depresiu....a čo sa jedla týka skús jesť aspoň bezpečné potraviny,lebo ak málo ješ tak sa ti zhoršuje depka,to viem aj podla seba...držím ti moc palce...nebud v tom sama....
ja sa dnes cítim celkom ok,len ma nejako často bolieva chrbát...
baby myslím na vás...pekný deň...
cry nenechaj to zájsť moc daleko...rieš to čo ťa serie...ahojky.

Maoam

Cry - tvoje BMI 18,5 ti moze byt ukradnute, potrebujes hlavne psychicku pomoc, Oui ma pravdu vo vsetkom....sustred sa na depresie a tieto zalezitosti, lebo to je tvoja najväcsia BRZDA na ceste vpred za lepsim zivotom

Maoam

Cry: ak mas pocit, ze patris na hospitalizaciu, TAK TAM CHOD, urcite je to lepsie ako nerobit nic

mozno je telo stokrat mudrejsie ako tvoja hlava a ak mas tento pocit - chod tam, nic zle ti to neprinesie, akurat ti to moze pomoct a mozno narazis na niekoho, kto ti pomoze posunut sa vpred, vypovedat zo seba vsteko, dat to von atd....