Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

klimta

irise: aj tebe veľký obdiv a gratulácia!! :)) som na vás hrdá babky :))

Áčko vždy poteší nehehee :))si trieda :)

presne ako vravíš-všetko ostatné prestáva existovať..a za akú krátku chvíľu ťa to pohltí..fuj blah..stredný prst pre B :D

áno,..je to možné! :)) a dúfam,že budeš toho názorným príkladom ;)

u mňa to začalo diétou..potrebovala som schudnúť, tak som vymyslela "super" stratégiu,kde som najprv vynechala raňajky,..postupne som to posúvala,až som sa dopracovala k tomu,že som prvé a zároveň posledné jedlo jedla večer (hektolitre kávy k tomu samozrejme patria)..vlasy mi zredli o polovicu, vyrážky ako hrom, agresivita :D..
tak som začala jesť relatívne normálne..samozrejme som niečo pribrala..a dostala som sa k B..
spustila to moja mamina :)..ona ma vždy strašne skritizovala za váhu a v tom období sme sa dosť hádali..povedala niečo hnusné a bác

prestala som preto,že celý maturitný ročník a príprava na VŠ bol strašný boj a horor zároveň..veď to poznáš,keď sa nedokážeš sústrediť a potrebuješ sa ..dostala som sa na VŠ a štúdium za takýchto podmienok proste nie je možné..

celé leto som doma pregrcala..totálna sociálna izolácia,uvedomovala som si síce,že musím prestať..tiež som začala čítať príbehy žien s B/A..ale nevedela som to stopnúť..
nastúpila som na internát, a začala som od začiatku :)..s vitariánstvom:)..plus pohyb samozrejme

následky..teraz už žiadne..vlasy,nechty,koža, nálada:D,trávenie,menštruácia..všetko sa vrátilo do normálu :)

aha, a s nezvracaním sa vyrovnávam úplne super ;D,..nepripúšťam si,že by som to urobila znova,pretože by to bol koniec
zo začiatku ma chytali strašné žravky..tiež večer ako teba,
ale povedala som si,že zvracanie je tá najľahšia cesta a nič sa ňou nevyrieši..takže som šla s plným bruchom (bolo by pekné,kebyže napíšem cvičiť)..ale na začiatku som skôr šla vyrevúvať, aká som sprostá haha :D a keď som si na to spomenula pri najbližších chúťkach..dokázala som sa stopnúť :))

takže tak :)

Malicka 160

Irise ďakujeeem :) mám veľmi dobrú náladu. No ja mám tiež v brušku, ale plné bruško, zdravá hlava. Baby, gratulujem Vám že ste tak ďaleko, ste moja inšpirácia :-* ešte si dám polievku a nejaké otruby a pôjdem spať a zajtra ďalší krásny deň, aj keby hromy blesky lietali, budem totiž 4 deň čistá. Dobrú noc :)Som šťastná....

irise

ahojte, malicka,gratulujem k Acku :) si super, tak nech sa ti dari aj v boji proti B :)
ja sa mam fajn. sice mam velmi plne brucho teraz (len zdravych veci), ale pekne sa drzim a nevracam! cize zachvilu vstupim do 3. cisteho mesiaca.

Malicka 160

:D Študujem aj pracujem a mám 21 :) Tak nie som tučná vidím sa reálne, mám zdravých 58 kíl, len dokelu, bulímia je požieračom duše, peňazí a času a hlavne zožerie celý tvoj svet, máš len ju, že jesť jesť jesť... bleh.... Do kelu, ja nechcem zlyhať, je možné že nezlyhám už ani raz? :D po troch dňoch sa dobre pýtam čo? :D Bude fajn. Dnes mám krásny deň, dostala som A zo skúšky na ktorú som sa strašne dlho učila. Vidíš, to je tiež úspech stresy stresy a nič, ani grc ;) . . . Ty si prečo začala? A ako si ju mala a ako sa vyrovnávaš s tým, že už nevraciaš? Je to ešte v tej hlave ako na začiatku, či už pomenej? :) nieže dostanem nejaký absťák alebo čo :P. Ale akurát som mala takú dobrú večeru, že tá by do misy nešla ani keby čo bolo a po obede som si pekne zacvičila. A čo príznaky? Máš ešte nejaké, ak si nejaké mala?

klimta

haha to je super :))
ak si sa ako vravíš,nikdy necítila tučná- o to lepšie ;)

inak študuješ? koľko máš rokov?

vyliečená..ktovie :D, nezvraciam v podstate od októbra..ale úplne som stratila o sebe zdravý obraz alebo ako by som to nazvala..takže neviem :D

a neboj sa toho,že zlyháš..je úplne iné,keď urobí prešľap niekto,kto je rozhodnutý,ako niekto komu je chudosť stále prednejšia ako zdravie :)
mne sa to tiež stalo, ale keď som sa videla v zrkadle,naštvala som sa sama na seba a povedala som si "BOŽE SE**IEM UŽ NA TO" :)

Malicka 160

Ahoj Klimta!
Ty si vyliečená? Ako dlho sa snažíš? Momentálne si nepripúšťam neúspech. Ja neviem ako to, že mi zrazu tak cvaklo a pochopila som to, ale som šťastná že to tak je! Cítim sa voľne a raňajkujem v spodnom prádle a cítim sa pekne :)))) Preto píšem s tou čokoládou až keď si budeem istá, chcem byť zas normálna a jesť aj nie bezpečné potraviny bez výčitiek. Ja som si nikdy nepripadala tučná, bola to kompenzácia psychických problémov a problémov inde... a takto som do toho vletela. No ja sa furt bojím, že budem ako väčšina báb a zlyhám, teraz ma vracať ani nenapadne, ale čo ak? Dúfam že nie .... Ja som asi pribrala, ale to je v tejto fáze normálne, vážiť sa nejdem a cvičím minimálne 3-4 krát do týždňa :) doma alebo v posilnovni :)

Malicka 160

Ahoj Klimta!
Ty si vyliečená? Ako dlho sa snažíš? Momentálne si nepripúšťam neúspech. Ja neviem ako to, že mi zrazu tak cvaklo a pochopila som to, ale som šťastná že to tak je! Cítim sa voľne a raňajkujem v spodnom prádle a cítim sa pekne :)))) Preto píšem s tou čokoládou až keď si budeem istá, chcem byť zas normálna a jesť aj nie bezpečné potraviny bez výčitiek. Ja som si nikdy nepripadala tučná, bola to kompenzácia psychických problémov a problémov inde... a takto som do toho vletela. No ja sa furt bojím, že budem ako väčšina báb a zlyhám, teraz ma vracať ani nenapadne, ale čo ak? Dúfam že nie .... Ja som asi pribrala, ale to je v tejto fáze normálne, vážiť sa nejdem a cvičím minimálne 3-4 krát do týždňa :) doma alebo v posilnovni :)

klimta

Malicka 160: tak krásne sa číta po niekom, kto má seriózny záujem vyliečiť sa...jaj!! :)))

strašne ti držím.,nech sa z toho tentokrát dostaneš bez opätovného "obzretia sa..vrátenia" nazvyme to ako chceme :D
len tak ďalej!! strašne sa z teba teším :)) (len prosím..nie papať..hrozné slovo :D)

(s tou čokoládou a všetkými nezdravými blbosťami opatrne..vravím z vlastnej skúsenosti-keď som skúšala tento stýl..buď som to nezvládla a prežrala sa,alebo som postupne priberala..následne mi preplo a bola som tam,kde som začala :))
zdravo jesť a pohyb ;)
nechcem ťa samozrejme poúčať ani nič,..dúfam,že ťa to nenaštve haha :D

jedna slečna založila tému.. dostala sa na 28/9 kíl..(nepamätám si presne)..píše,že niekedy mala priateľa,normálny život..a teraz len preleží celý deň
takže..aký zmysel má vlastne tá naša vytúžená chudosť?? keď sme jednak nič nevládali,boli sme frustrované..žiadny priateľ..na nikoho sme nemali náladu..hmm :D

Malicka 160

Zabudla som :)
7:30: Otruby s teplou vodou
8:00: jogurt, grep, ovsené vločky
10:30 2 vajíčka na tvrdo plus paradajky cherry, uhorka a paprika
13:00 kuracina, ryža, šalát
16:00 jogurt- ovofit
19:00 polievočka
22:OO polievka :)