Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

_Aome_

ahojte, ja by som vas chcela poprosit o radu, co mam robit, lebo uz som zufala :(

taha sa to so mnou uz asi polroka, ale zozaciatku som vracala iba obcas, ked som sa niecoho prejedla, ale teraz vraciam uz takmer kazdy den a to tak, ze si vezmem tolko jedla kolko by normalny clovek zjedol za cely den, ja to zjem naraz a vsetko vyvratim a okrem toho za cely uz nic nejem, ked tak par orieskov alebo 2 platky syra..
cela moja rodina je zufala z toho ako vyzeram(bmi 16,4 ale ine nasledky na mne tato choroba nezanechala), ale ja nedokazem zit s predstavou ze by som sa mala zacat normalne stravovat.. ked viem, ze v nejaky den budem musiet s rodinou ist na obed popripade veceru, tak cely den nic nejem a s nimi zjem iba cca polovicu co mi prinesu

a mam asi nejaku divnu formu tejto choroby, lebo ked chcem nieco nevyvracat, tak nemusi to byt bezpecna potravina, podla coho sa vy riadite, ale nesmie to mat viac ako 50 gramov.. a je mi jedno ci je to 50 g v cokolade alebo v zelenine, ale pokial je to viac tak to ide von, lebo neznesiem ten pocit ked mam nieco v zaludku :(

irise

Inak dievcata a zeny po bulimii... mate taky priznak ze menej citite akoby chute? lebo mam pocit ze mi uplne oslabli chutove bunky,necitim take vyrazne chute ake by som mala.. nahovaram si to alebo to je dosledok B?

irise

Malicka, dakujem za podporu. Podarilo sa mi to prekonat! nevracala som,neprejedla som sa, uz som za vodou..juchu :) a dakujem.
neviem co bolo spustacom, asi nuda a trochu plnsi zaludok ako obvykle ( a potom myslienka: "no ved uz som sa najedla tak kludne mozem pokracovat,ved potom to vygrcam")...ale potom som si povedala presne tie veci co si tu napisala :) a podarlio sa mi oddialit od kuchyne a prekonat to. Fu, vdaka Bohu, bola som silnejsia ako bulimia dnes.

Cry, prosimta, co sa deje? Preco si uplne spadla do agonie opat?

[zruseny22]

Ahojte, baby, ja som tiež v peknej sračke. Neviem už ako ďalej. Každodenné myšlienky na samovraždu... do toho skúšky v škole... nie som schopná sústrediť sa. Nemyslieť na to jedlo- nejedlo, váhu... Nevládzem už takto žiť... :(

Malicka 160

Irise nie!!! Spomeň si na všetky tie výčitky, čo prídu po tom, ako sa budeš cítiť, ešte horšie ako teraz!!!!! Prosím, neviem čo bolo spúšťačom, ale ver mi, že žiadny problém nie je tak veľký, že by stál za toto. Postav sa tomu čelom a povedz nie! Tri mesiace si bola čistá dnes to nepokazíš. Drž sa. Napíš mi hocikedy ma mail.
Malicka160@zoznam.sk prosím, prekonaj to :( dodávaš mi neuveriteľnú silu a vieru, že to dokážeme

irise

Aaaa, baby, strasne nutkanie mam sa prejest a vygrcat, nemozeeeeeeeeeeeem. musim ist asi sa zavriet do izby.... pomoooz...

Malicka 160

Mrška moja! Si silná žena a pri náročnej práci, ktorú máš obdivujem každý jeden úspech, čo si dosiahla. Prosím ťa, nedávaj si čipky.... 5 dní si nebola na wc, je to v poriadku s tvojím problémom, aj keď sa cítiš určite plná a nepríjemne, prekonaj to! Ja sa tiež necítim 2x super, čo sa týka mojej váhy a brucha, proste som akási nafúknutá, ale nechcem do toho spadnúť! A ak vydržíš s tými laxatívami, ver tomu, že sa to rozbehne, len pri každom ich užití sa vrátiš o krok späť, aj keď si tých krokov dopredu spravila istotne viac. Chcela by som ti dodať silu, aby si sa pozbierala ešte viac. KEby som len vedela ako. . . Každopádne ťa veľmi obdivujem a drž sa :) si úžasná.

mrska

Ahojte...
maličká tak ja som zasa nebola na WC už asi 5 deň...tak neviem ako to budem riešiť...ale kúpila som si čapíky na zápchu aby mi to nešlo cez žalúdok,lebo potom mi je hrozne zle...
klimta začala som si pridávať viac ovocia aspoň doobeda...na obed som teraz mala 2 paradajky,uhorku,jablko,tuniak v ol.oleji a 2 krajce viaczrnného chlebíka a moj koláčik a som plná,tak som si uvarila ešte čaj....
pre mna sú najhoršie večere,tie dosť nezvládam a tak sa kontrolujem,ale už som dlhšie bez vracania....hlavne sa neprejesť...
tak idem pokračovať v práci..
držím nám všetkým palce....čauko...