Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Ahojte.. ja som uz doma, no chora :( nemam sil nic robit,ani vyliezt z postele strasne ma boli vsetko. a mam pocit ze tato choroba je za trest.. kedze vcera po 3 cistych mesiacoch som vygrcala polku obedu a cokoladu (tym som to prehnala a mala som priestor na vracanie)... takstrasne mi je luto :( ja neviem preco som to spravila....prvy krat v roku 2013... :((( je to mozne vobec? hanbim sa...
som rada ale ,ze sa to rozbehlo tu, prajem vam krasny den.
Ahoj cry!!!
Toto je asi najlepšia vec, čo dnes budem počuť, je sranda, ako ste mi tu prirástli k srdcu a ako sa mi zdá, že ste mojom súčasťou v boji s PPP. Akoby som Vás poznala osobne a Vaše rozhodnutia mi pomáhali byť silnou. Vďaka Vám, mrška, Klimta, Irise, cry, matulienka26, ani si neviete predstaviť, čo to pre mňa znamená, čítať Vás tu každý deň, stále kontrolujem, či tu niekto niečo nepostol a či sa môžem z niekoho tešiť a tak. Cry, podľa mňa smútok je sprievodným javom PPP ja som bola toľko krát smutná, ani som nevedela prečo. Bože, koľko vecí sa zmenilo odvtedy čo som čistá, až ma to zaráža, akoby som sa zobudila a pochopila toho toľko.... ešte sa musím naučiť správne existovať a nemať výčitky z dní, ako boli včera, lebo jasné že sa bojím že som pribrala a tak, ale do konca života predsa nemôžem rátať každé jedno sústo a všetky kalórie, ach jaj, dnes si aspoň riadne zacvičím. Cry, držím ti palce, bude to ťažké, ale treba si uvedomiť, že to máš v hlave a sama bez toho, aby si to telu povedala nebudeš konať pod chtíčom PPP, takže predtým ako niečo zlé budeš chcieť spraviť, zveď hádku so svojím vnútrom a PPP, verím že to pomôže. Mrška, ty sa drž tiež, kvôli tomu zlyhaniu si ťažkú hlavu nerob aj keď viem, že to musí byť určite veľké sklamanie pre teba, ale už to nikdy nespravíš, budeš silná a si určite štíhla, takže ak zješ niečo čo nemáš, kašli na to, pozri sa na mňa, ja som sa včera ako rozbehla, ale nešlo nič von. Miesto toho si dnes riadne zacvičím a bude mi dobre :) Majte pekný deň všetky :)
čaaute :)
mrska..chcela som včera odpísať,ale nevedela som sa dostať na svoj účet..to isté dnes..tak som si vytvorila nový :D
k tomu zlyhaniu..škoda..mám však z teba pocit,že si sa posunula vpred :)) takže nabudúce už nemusí byť ;)
turistické palice sú super vec !!:))
cry..mám radosť :) úprimne :)..celá PPP je úplná zbytočná strata času :)
ak to tentokrát myslíš vážne, zahoď všetky preháňadlá čo doma máš!! prvé týždne budú ťažké,čo sa trávenia a psychiky týka..nech ťa to zbytočne nepokúša
na váhu sa vybodni..tá nie je podstatná ;)
na zlepšenie nálady..nemáš nejakú kamarátku,s ktorou by ste niekam vybehli?
ozaj baby..máte už po skúškovom? ja mám jednu v utorok a len žeriem :D..začala som miesto mojich klasických raňajok jedávať vločky s banánom a mliekom...na striedačku..nechcem už jesť každý deň to isté :)
majte a sa všetkým vám prajem krásny deň! :)
Ahojte, babky, tak sa k vam pridavam. Neviem, co sa udialo, ale tuzim sa z PPP dostat. Tuzim sa naucit pravidelne jest, prestat s nezmyselnymi hladovkami, ale hlavne s prehanadlami. Nechcem sa cely zivot zaoberat vahou, jedlom- nejedlom. Uz ma to nebavi.. ale co je hlavne, berie mi to chut zit...a keby len tu. Vcera som tomu jedlu moc nedala, ale dnes sa chcem uz posnazit..
Vahu neviem, nemam odvahu postavit sa na nu..
Je mi od rana smutno, vobec neviem preco.. ale snad to prejde.
Ahojte!
Mrška, pridávam a k tebe. včera som mala super deň. Spravila som dukanové koláčiky z otrub, tak som maškrtila, raňajky a desiata to čo vždy a potom som mala polievku zeleninovú, polku tortilly placky so šalátom, grilovaným kuracím mäsom a kleopatra syrom. Na olovrant tmavý chlieb s cottage, zeleninou a morčacou šunkou a pol plátku syra. Potom som vyjedala tie koláčiky, boli fajn no a večer, som mala šampanské deluxe a popcorn a nič nešlo von :P a ešte nejaké otrubové koláče, bola som cvičiť tak nemám výčitky, kašľať na to a na váhu sa nejdem postaviť, dnes si dám taký lightový deň a bude to v pohode, držte sa ;)
ahojte...
tak si tu budem písať aj sama...:) nič nového sa neudialo,váha bola dnes ok,strava stále to isté bezpečné prostredie...tak sa ozvite ako sa máte a čo nového u vás...
ahojte....
klimta...s tou zeleninou máš pravdu...a ta váha ,ja viem že mi bolo na figu ked som bola extrémne chudá...veľa vecí sa na mne zmenilo k lepšiemu a ja niekedy nie a nie si to pripustiť...
no a psa nemáme,mali sme ale nám uhynul a manžel už nechce lebo sa nemá kto on postarat,zo zaciatku vsetci a potom ho mala na starosti svokra...máme mačky ale vonku sú 3 ale s tými moc nenachodím..:)
no a včera večer som zlyhala...nejako som sa prejedla a šlo to von....a to som si už dlho dávala pozor...nechcem sa prejedať a potom grcať..radšej zjem menej ale včera som to prehnala...čo už...
no a na tú chrbticu hlavne nesmiem robiť športy kde sa skáče ,dopadá,ale prechádzky áno...len keby bol čas....z práce chodím o piatej a som vždy rozbitá lebo nemôžem ani dlho sedieť a to sedím 9 hod. tak som rada že si ľahnem...ale ráno makam na stacionárnom...a cez víkend si rada oddýchnem,ale už ma dávnejšie napadlo že by som si kúpila tie palice ,vieš na to chodenie,lebo rada chodím rýchlo...
dnes som mala na raňajky jogurt+pohánka,pol pomaranča a 2 keksíky ovsené...
tak sa majte a píšte ako sa máte....
ahojte..
ahojte :)
cry..mrzí ma,že sa ti nedarí..neviem ani,ako ti pomôť..
ako sa stravuješ?? ak sa ti chce a máš čas..hoď sem jedálníček :) možno ti v niečom poradíme..
kurnik ženské!! jedzte kopec zeleniny! (keď sa bojíte ovocia)..a garantujem vám,že žiadne problémy s váhou,výčitky,grcačky atď nebudú ..
mrska-.nie je to vtipné,ale tá
reakcia na váhu ma rozosmiala :))
verím,že sa ti to nepáči..ale..spomeň si,ako zle,slabo a hlavne frustrovane sme sa všetky cítili v najchudších obdobiach..
neoplatí sa to..veď vieš ;)
viem,že máte obidve problémy s chrbticou..čo vlastne môžte robiť?
mrska-máte psa?
ak áno..tak navrhujem každý deň poriadnu dvojhodinovú prechádzku :)
(áno,uvedomujem si,že ako študentke sa mi ľahko rozdávajú rady do života..neviem,aká unavená,ani o koľkej chodíš domov..ale myslím to v dobrom :))
dobré ráno dievčatá...
pekne si to napísala malicka...a je ti čo závidieť,ale v dobrom...
matulienka skoda toho ale je jasné že každému sa to nepodarí hned,lebo keby to tak bolo tak tu nie sme....vždy sa stane niečo čo nás dostane,ale ja si myslím že máš v tom jasno čo chceš...ale hlavne to nevzdať ked sa niečo takéto stane...
ja som dnes vytočená z váhy,nechcem chudnúť ale ani priberať,keby sa dalo udržiavať tú váhu....a samozrejme tam dnes bolo o čosi viac ako včera...od sviatkov som pribrala asi 2,8 kg a to je asi už dosť...teraz mám 51 kg na výšku 164 cm...serie ma to a bojím sa že začnem robiť somariny...
cry som rada že si sa ozvala a budem rada ak prispeješ,nie každému sa darí...hlavné je nepadnúť na dno...
tak sa majte fajn...ahojte...
ďakujem pekne, napísala som ti mail :)