Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
irise, práve, že sa nič také nestalo... ale dnes sa cítim tak príšerne tučná, že to nie je ani možné snáď:( Tučný xicht, všetko.
cry,mam ta dojst prefackat? :( nerob prosim. Hlavu hore.. co sa stalo takto nahle???
irise, tak som si dala nakoniec taký väčší celozrnný rohlík s 2 plátkami šunky.
Ale viete čo? Už ma to "omrzelo" sa liečiť... tak sa idem zasa zahrabať tam, kde som bola... keď bude lepšie, tak sa vám ozvem:(
Držte sa:(
cry, jeej, taky zapleteny cop musi byt krasny... tak sa pod nim usmievaj nech si krasna :) napis, ako si dopadla s obedom. Ja fajn, cestovinky zeleninove, kava s mliekom.. teraz som sa presunulado postele s cajom, tak snad ma ta hnusna choroba prejde...v pondelok skola, fnuk :( ale zatial si skusim uzit nicnerobenie, aj ked ma pali hrdlo a citim sa slabo..
Iriska, dala som si taku hnedu, lebo som mala skor "farebne", aj svetle, vytahane zo slnka. A od brady postupne a zastrihnut ofinu trosicku, nosim ju na bok. Ale este mi urobi na jednu stranu zapleteny copik dopostupna- od vrchu, druha strana volna. To len tak:)
My pojdeme s mamkou este pre chlieb.. ale asi si uvarim celozrnnu ryzu so zeleninou, ale este uvidim.. hmm..
Ty pekne odpocivaj, pi cajiky, citaj nejaku fajnu knihu, vyloz nohy:)
Cestovinky su tiez dobre, ja si do nich zvyknem davat takeho tuniaka- co je so zeleninou a zelenin.stava. Velmi chutne:)
cry, spravne rozhodnutie :) davas si novu farbu, ci len sa strihas? vydrz to dnes bez prehanadiel..
ja si davam na obed cestovinky :) potom pokracuje moja liecba v posteli.. :(
Babky, tak som prehanadlo zamenila za kadernicku, prave u nej sedim:)
Dufam, ze to bude bez prehanadla dnes.
Klimta, ako pises o tych zdravych potravinach- tak nam v nemocke vzdy hovorili, ze my s PPP by sme mali jest vsetko. Aj sladke. Nic si nezakazovat. Ci ide o bulimiu, alebo anorexiu.
Iris, ides dalej!
A co budete jest na obed?
Klimta, dakujeme za tento prispevok.. mna osobne velmi povzbudila, uvedomila som si ze chyby robi kazdy, tiez som mala vcera uplny skrat,co sa dnes ani zajtra opakovat nebude.. som pripravena uplne dokopat sprostu PPP moju.. takze vdaka..aj ze si povedala ze si mala aj ty taketo minizlyhanie.. a suhlasim so vsetkym co si povedala.
mas este nejake skusky? ja som po tom, v pondelok skola..
aaale..:))
cry..nechceš sa predsa zvyšok života trápiť nie? máš štátnice..potrebuješ urobiť skúšky a nie sa deptať s preháňadlami..
raz to aj tak budeš musieť skončiť..UROB RO TERAZ!! kým si sa úplne nezničila!
pozri ako skvelo sa darí mrske,maličkej,mne :D,iris vydržala 3 mesiace! :)a to,že prišlo zlyhanie..NO A ČO!! nikto predsa nie je dokonalý,..hlavné je to,že si baby uvedomujeme,že to nechceme...pred dvoma týždňami som bola doma a stres,mamina..všetko dokopy na mňa doľahlo a urobila som to..ale nepripisujem tomu nejaký veľký význam,pretože to bol úplný skrat..zatmenie mysle..spycho stav haha :D..bolo to asi po 5tich mesiacoch..čo už..nevzdávame sa, nedepkujeme,ideme ďalej,lebo žiť plnohodnotný život sa oplatí !!!!:))
teraz ma možno skritizujete,ale čokoláda a sladké debiliny do zdravého jedálnička a životného štýlu nepatria..krásne pomaličky sa to rozbieha..začnem tabličkou,..zvykám si na ňu každý deň..všetko je v pohode,cítim sa skvelo bláblabla..potom príde leto,a keď sa vidíme v zrkadle,čo tie nevinné 4 kocky plus ďalšie veci,ktoré si vsugerujeme,že sú zradavé urobili s našou postavou..začneme panikáriť,dietovať , jesť mikroskopické dávky šalátu ..poprípade B..nie nie:D
pointa :D..tie,ktoré nemáte pohyb..dajte zbohom sladkostiam..ak vám záleží na postave samozrejme..pretože jasné,ľahko sa povie,že to nie je podstatné,ale faldíky asi pre nikoho atraktívne nie sú :)
vrátim sa k pôvodnej pointe :D..cry :)..život s B/A a po nich sa nedá porovnať..zmeníš myslenie, prehodnotíš priority, začneš sa usmievať :))..možno prídu aj osobné úspechy a hlavne..NEZNIČÍŚ SA!! či už psychicky,alebo fyzicky..
pre niekoho sú tieto fóra,možno aj práve toto..sranda..strata času..niektorí krútia hlavou..nech..mne to tiež pomáha..sme tu pre teba tak..hor sa do toho!! :) zvládneš to..verím ti :)
Babky, dakujem vam.
Co sa tyka skusok, tak mne uz zacal letny semester. 4 skusky vo februari a potom statnice:(
Dnes uz take velke odhodlanie nemam ako vcera:( Dnes som skoro vstavala, cize som aj hladnejsia:( Musim priznat, ze ma pokusa prehanadlo, lebo som uz dost zjedla:( A som nejaka unavena.. aj ucit by som sa mala, lebo mam v piatok skusku:(