Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

irise

cry, aj tvoja mamka ma selektivne videnie? :D nevadi.. tie nase mamky su hrozne,ale zas aspon nas trochu kontroluju..

[zruseny22]

irise, práve, že aj my máme také staré jablká- dostali sme ich strašne moc, čiže z nich len pečiem.. ale dnes som kúpila také fajnovučkééé... božské:) Dobre, dám si jedno aj za teba:)

Mama varila franc. zemiaky, ale asi si idem uvariť svoje- celozrnnú ryžu so zeleninou a možnou 30% eidamu trošku. Len... u nás je tiež taký problém, že mama je háklivá, keď si varím svoje a nechcem jesť jej. Lenže vysvetlovať jej niečo o "bezpečných" potravinách nemá cenu. Tiež má komentáre, keď ma vidí jesť ľadový šalát, poznámky, že nič iné nejem!- to ma vie vždy tak nahnevať, lebo jasné, že jem aj iné, ale ona vždy vidí len to, keď si idem umyť šalát, alebo jablká...

irise

caute, cry, mnam.. my mame take hnusne stare jablka,tie sa mi ani jest nechce,takze si daj jedno aj za mna... Ja mam tiez 22 rokov, ale menej cm ako matulienka :P a 27 vobec nieje vela , to by sme mohli byt aj kamosky prakticky v realnom zivote :) takze no worries,si este mlada.

matulienka, ja tie vecere a restiky som sa uz naucila znasat, len pred tym mam trochu uzkost, pocas nie.. potom vyhra zdravy rozum ze jedna vecera neni nic..

26matulienka

cry, mňam jablká, ja som sa včera prejedla ovocím a vlastne aj dnes sa ním tlačím :D. Ani mi teraz nejde na chuť sladké, ale ovocie neskutočne. Čo už, stále lepšie ako sa prejesť čokoládou :D. Mám 22 a 163 cm

[zruseny22]

Ahojte, babky, tak sa pripájam, konečne som vás dočítala. Boli sme v Čechách, na nákupoch.
A mám strááááášne dobréééé zelenéééé jablká, veľmi chutné, také tvrdé, také milujem.

Keby ma ráno nezobudili, že ideme preč, tak by som skončila s preháňadlom, už som naňho v posteli "myslela". Ale stačilo som len rýchlo vypiť kávu.
Pred pol hodinkou som zjedla 3 tie bebe keksíky- teda tie ego, aby som mala niečo v žalúdku, lebo som bola v aute. A teraz jablko. Máme sice uvarený obed, ale zatiaľ nemám vôbec chuť.

Veľmi sa z vás teším.

26matulienka- prepáč, možno si to sem niekedy písala, ale koľko máš rokov? A hej, tiež tú stránku poznám, pred pár rokmi som tam chodila, keď som si jedlo vážila a počítala tiež kJ. Ale potom som s tým prestala.
Matulienka a koľko meriaš?

Tiež dnes plánujem učenie, ale aj prechádzku ešte. V piatok mám skúšku- už z letného semestra. Tak snáď to neostane len pri tom plánovaní.

26matulienka

jááááj dievčatá, ešte som voľačo chcela :D. Keď naraz som čítala toľko príspevkov, potom pri písaní som zabudla niektoré veci z toho, čo som chcela napísať.

Tiež máte viaceré problém s nejakými oslavami, obedmi, večerami a podobne. Už som to včera preberala aj s malickou. Ja idem vo štvrtok na 3-chodovú valentínsku večeru a už teraz sa na ňu teším a ani ma nenapadne, aby som mala nejaké výčitky svedomia. Prečo aj? Veď týždeň predtým jem zdravo (od stredy žiadna b a už ani nebude!), potom budem jesť opäť zdravo, tak prečo by mi mala nejaká jedna väčšia večera ublížiť? Maximálne urobím to, že vo štvrtok budem jesť menej kalorické veci, teda viac zeleninky, aby som sa trošku šetrila na večer a tam potom spapám všetko, čo mi prinesú (ak budem vládať) a užijem si to bez akýchkoľvek výčitiek :), aha a samozrejme zapijem nejakým dobrým vínkom alebo šampáňom

irise

Matulienka, jeej. to si ma teraz ukludnila :) super. cize to zlyhanie berem ako dozvuky B. :) Dakujeme za hodnotne rady, som si ich precitala niekolko krat aby sa mi to vsetko esteraz zafixovalo v hlave.. niekedy potrebujem aby mi niekto potvrdil toto zdrave rozmyslanie, takze vazne dik. A pozitivne myslienie funguje to viem.. ako lavina, ked zacnes pozitivne rozmyslat tak zrazu vsetko pojde,preto zacnes este pozitivnejsie vnimat vsetko a preto sa vsetko upravy :) zial to funguje takto isto aj s negativnym :D
takze idem obedovat :P

Malicka, tie zuby mas asi zazracne :) si to vaz... Cize tretiacka :) to budes mat teraz makacie obdobie asi.. mna zas caka dost lahky semester (vraj..neverim :D )

klimta, tak sa vecer ozvi ako sa ti darilo :P chemia je super vec, doucim;D

26matulienka

ešte som sa chcela vyjadriť k irise a k jej "zlyhaniu" - lekári hovoria, že za b sa to považuje, ak sa to stane aspoň 3 krát za posledné 2 mesiace. Takže u teba to nebola b ;), zabudni na to a ideš ďalej