Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
jaj taaak. rozumiem.. to kvoli tej chrbtici asi.. to mi je luto, podla mna by ti zmena prostredia, zivot medzi ludmi prospela :)
irise, ja by som tam veľmi rada ostala, ale problém bol, že ma dali do plného invalidného a nebola šanca z toho platiť podnájom:(
skoda ze si odisla z BA, nechcela by si sa niekedy vratit?
irise, tiež mám len jednu kamošku, ktorú teraz vidím už málo, lebo som odišla z Ba:(
ja tiez nemam ziadnych..teda, jednu kamaratku , ktora byva na severe,cize sa snou vidim malo krat... vsetky moje kamosky ziju taky zivot co sa mi nepaci, asi to vycitili a uz nehladaju moju spolocnost.. co ma dost trapi obcas.
irise, ja chodím stále sama, nemám žiadnych kamarátov. Vždy zoberiem mp3.
dobre rozhodnutie. :) aj som si myslela ze ta prechadzka by nebola taka ze by sa ti chcelo, skor kvoli tomu pohybu.. tak snad ti bude fungovat mozog na plne obratky a vela veci sa naucis dnes vecer.
ja este oddychujem a pijem cajiky. tak dnes ziadny pohyb.. a inak rada chodim na prechadzky ale somnou nikto nejde,a sama sa mi nechce... ked som v BA tak chodim s priatelom ,ale ked som doma tak... mam smolu :/
iriska, tak to je dobre, že už nemáš horúčku, len ešte pekne odpočívaj!
Vieš čo, ja na tú prechádzku nejdem. Ak mám byť úprimná, chcela som hlavne kvôli tomu, aby som mala pohyb. Pozrem si potom ešte ten tenis a potom sa pôjdem učiť.
Malička, mňam, buchty plnené tvarohom- veru, hneď by som si dala.
Malicka, veru. Lahni si, radsej.. ved si toho nezjedla vobec vela, takze nemoze byt velke mnozstvo jedla v zaludku spustacom. Drz sa :)
Antiana podľa prezývky si asi anorektička a bola si na liečení, čo som si našla na bipolaritu? Tak na jednej strane ti gratulujem, ak ti pomohli s tou, na strane druhej, koľko vážiš? Lebo ak si tam schudla 4 kilá a tešíš sa z toho, liečba PPP nepadla na úrodnú pôdu, keďže A, by mali chcieť pribrať. Matulienka26 si zlatá, pomáhaš aj ty mne :) ale to som ti písala asi milon krát :D :D akurát jem sušené jablká, na obed som mala tofu so zeleninou a polievku zeleninovú a na olovrant 3 sušienky hobbits a rajo nízkotučný so slivkami a pšeničnými otrubami :D a jablko. Cítim sa strašne prejedeno, ale nech, dnes je divný deň, bolí ma hlava a je mi celkovo naprd, asi si ľahnem, nech nemám blbé myšlienky, už totiž boli. Robila som fr zemiaky a buchty plnené tvarohom a lekvárom :) zožrala by som aj plech, ale k čomu to že? :)