Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
cry, znies dnes pokojne, tak mam z teba radost :)
Hantuchova je super veru.. rada pozeram sport, sportovkyne mi idu prikladom, ked si predstavim kolko dru za jeden ciel.. trochu mi to pripomina seba s PPP ,ako drem za vyliecenie... je to asi hlupy priklad, no ja to tak berem :)
peknu prechadzku, neprezen to. a potom sa nieco nauc a nezabudni sa najest aj na veceru, aby si mala energiu na ucenie, dobre? nieco zdrave..
ja prave jem jogurt s medom na olovrant! horucku uz nemam velku, nieco okolo 37,tak snad zajtra to bude fajn a v pondelok pojdem zdrava do skoly.
Iriska, tak mam celozrnnu ryzu so zeleninou a trosku som na to posypala 30% eidamu.
Hantuchova vyhrala, supeeeer. Teraz ide hrat Cibulkova:) A ak sa nezhorsi pocasie, isla by som na prechadzku a potom fakt ucenie.
A ako sa dnes citis? Mas aj teplotu?
Opatrujte sa, babky.
cry, tak to som rada.. :) dobru chut. tenis pozeram aj ja ,a teraz zacne dennik princeznej :D tak som budem pozerat to, trochu ako stredoskolacka sa citim, no a.
jaj a dik za objasnenie toho ze kde je antiana.. no tak ale aspon im neujde tento krat. Snad jej ten pobyt pomoze.
Pekne poobedie dievcata. Budte silne!
Irise, ale to bude tym, ze antiana sa stravuje teraz len 3x denne, lebo ona nie je na oddeleni pre PPP, nakolko ju tam po x reverzoch uz nezobrali. Ona je teraz vlastne na uzavretom odd.
Iriska, ani nevies ako mi bodlo co si teraz napisala. Pozeram tenis:) A dovarila som si tu celozrnnu ryzu a zeleninu, tak si idem dat. Lebo dnes som este nemala nic normalne, len 2 jablka a tri celozrnne susienky v tom aute.
cry ,pocuvaj sem. Vykasli sa na antianu, je to od nej bezcitne napisat ze chudne a este sa tomu aj tesit.. ja by som bola radsej zvedava ci sa ma lepsie psychicky, alebo sa stale tapa v PPP...inak ja nikdy nepochopim ako sa da chudnut ked jes uplne vela, naschval viac ako odporuceny zdravy denny prijem,kedze na tych lieceniach chcu aby pacientky pribrali:D to ide proti mojej logike,ale zjavne to je mozne..
cry,ale ty si ty a antiana je antiana.. navyse co ta brani v tom aby si zacala jest pravidelne ako na lieceni, schudla by si ,no nie?
No nič, radšej idem preč:(... možno skočím na prechádzku a potom ide tenis- slovenské hráčky, tak sa teším.. a potom sa už vážne muším učiť.
Babky, držte sa a ďakujem, že ste!
antiana, do kelu, nemôžem čítať, že niekto chudne a ešte k tomu aj 4,5kg, sakra, pomoooooooc:( Lebo aj ja chcem:(((((((
antiana, chcela som sa ťa opýtať: ako sa tam vlastnie lieči tá Bordeline porucha? Máš nejaké terapie, či ako to tam prebieha?
antiana, neviem, či to bol pre mňa práve ten najlepší príspevok o schudnutí:(... mňa to vie veľmi stiahnuť dole... ale som rada, že sa ti darí- dúfam, že nie len v tom chudnutí.. hm.
čaute, hlásim sa po troch týždňoch hospitalizácie v Pezinku, som teraz doma na priepustke, mám sa fajn, a predstavte si, že som tam za ten čas schudla 4,5 kila!!! to sa mi nepodarilo ani doma, keď som chcela schudnúť a teraz, keď som to nechcela a začala som tam pravidelne VŠETKO jesť, ide to dole...už robia aj doktori poplach a zisťujú či nemám niečo so štítnou žľazou...ale ja som tomu strašne rada, tak nízku hmotnosť som nemala už dva roky! :-)))