Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

Malicka 160

Ja som nikdy netrávovala a alk, tomu som sa aj ja vyhýbala, ale mali sme deluxe, tak nevypi pol fľaše :D ... počkať, spúšťač pri čom? že sa človek prestane ovládať? To preto sa cítim teraz ako špongia, lebo alk nalieva? To som si nedala do súvisu, ach ja hlúpy zemepán a do toho ešte moje dni, no a že prečo sa cítim ako balón naplnený vodou :D . . . priateľ ti chce dobre, nie je nič krajšie, ako keď ťa partner ľúbi celú aká si... a sa dívam, všetky môžeme ísť robiť stravovacích poradcov :D máme zmáknute pomaly aj nutričnú hodnotu.. ehm... a tiež rada jem, momentálne som vo fáze, keď mám také záblesky že hmm dala by som si hento alebo hento,tak sa napijem vody a kašlem na to :D

7ivka777

marihuanu som fajcila raz v zivote aj to kvoli stavke....inak ani alkohol nie je nic pre mna...dam si tak dva krat do roka pohar vina ale tvrdeho som sa uz cez pubertu napila veru dost a uz to do mna nikto nedostane :) Baby idem ja uz do pelechu lebo za chvilu mi pride moja polovicka tak nech ma tu nenacape za PC ako tu vypisujem o grcani lebo to by bola hanba ako svina :) alebo by ho to mozno ani neprekvapilo :DD Dakujem Vam velmi pekne za vsetky pismena a slova, mam taky fajn pocit teraz a verim ze s vasou-nasou pomocou sa dostaneme tam kde chceme teda aj do obyvacky a nie len kuchyna a WC :DD

Dobru noc a tesim sa uz na dalsi pokec :)

irise

no hej, ked si to takto napiseme tak je to velmi smiesne az clovek nechape ako sme sa k tomuto dostali ze jedlo, zdroj energie, zakladny kamen zivota odmietame :D ze niekto si vychutna zmrzlinu a my mame nechutne vycitky a samovrazedne chutky po nej..... neskutocne..

ale priatelovi by si mohla verit :) ak ho lubis,pocuvni ho.

7ivka777

Ved aj priatel mi stale hovori ze sa mu pacim a ze nechce aby som chudla ale ja si akosi neda povedat a mam stale v hlave nejaky ideal krasy ktoreho sa drzim......najhorsie je ze viem kde robim chybu, teoriu mam v hlave uplne do bodky sprvne nastavenu ale pouzit ju v praxi je neskutocne tazke....to co iny ludia povazuju za nutnost - najest sa aby prezili...ja povazujem za nejaky trest alebo posvätny ritual ktory skonci kde inde ako na hajzli :) uz mi je az do smiechu z toho....:D

irise

haha, travu ani ja odkedy mam B... ale alkohol je spustac, to potom 3 dni sa nemozem pozriet do zrkadla, takze som sa naucila stopnut pitie po 1 pive, alebo 2dl vina..

irise

haha,taku tabletku by som chcela aj ja.. :) no asi neni,takze to musime zvladnut bez nej..
Fuj ,po grcani, ked ti nejde uz nic tak to je hrozne.. vystavena si, places, nenavidis sa,lutujes sa, vsetko sa zda byt sive.. ja to uz nechcem. Predpokadam ze nikto. Neoplati sa to prezratie, takze radsej budeme jest zdravo a nevracat :P

Malicka 160

hej ivka, myslím, že sa volá extáza alebo LSD :D ale zas nahradiť jednu závislosť druhov :D
Inak len tak medzi nami, nikdy by som nefajčila kvôli PPP trávu, asi by som mala také depresie, žeby som sa samovoľne vyhodila z okna a tá žravá čo po tom býva no dovi dopo... som rada, že alkohol to u mňa ešte ako tak neštartuje, samozrejme v miere...

7ivka777

Irise bez zlcnika sa da zit, travi mi povedala by som ze miestami az perfektne :) ked nevraciam a stravujem sa normalne tak mi travenie funguje na 200% snazim sa jest zdravsie a menej kaloricky ale zaludok tak rychlo pracuje ze mi dava najavo ze by zmakol aj viac, len ja sa bojim zjest viac nech nepriberiem.....kazdopadne ako pises treba prestat lebo oblicky su uz tiez chore a pichanie v peceni je pri kazdom vracani a postupne sa zhorsuje cely moj zdravotny stav.....len ked clovek si take veci uvedomi uz ked je neskoro.....keby som na to myslela pred 10rokmi tak som mohla teraz mat uplne iny zivot ale tak mladost pochabost

Malicka 160

Mu povedz že ideš s babami na čaj a klamať nebudeš ;) no ja som obrovská :D aj matulienka26 je malá, budem pri vás ako rebrík, mám 176 cm :D a brucho mám, nie je veľké, ale je, zato nohy a ruky ako zachodový pavúčik (:D záchodový, to mi vyšlo :D:D:D) ivka, spolu to zvládneme :) uvidíš, tu sme správna partia, baby vedia veľmi podporiť a ty vyzeráš byť odhodlaná :) Najhoršie pre nás asi je si uvedomiť, že nie sme dokonalé ako tých pár báb, ktoré robia modelky, že to nie je v našich silách tak vyzerať jeddnoducho, lebbo genetika nepustí, len sa treba naučiť mať rada a kŕmiť každú krivku, lebo krivky sú sexy ;)