Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Dobré ráno!
Som tu asi od siedmej a čítam a čítam :) No k tomu stretku, ja sa veľmi rada stretnem s každou jednou z Vás, len dúfam, že to nebude vadiť Matulienke26, ale verím, že nie, to aby sme zajednali niekde box veľký :D. Osobne sa teším, že sa s niekym porozprávam takto :) bude to skvelé :). No ako mne jedine ublíži, že aj keď sa stravujem normálne, tak moja mama mi povie, že som anorektička, pričom ani nevie, čo mi tým spôsobuje. Inak mám normálnu postavu, nebojte sa, len mám strašne tenké ruky, ale to je genetika a len pri zápestiach, s tým nič nespravím :D mi trčia kostičky aj kľúčne kosti mám strašne výrazné, takže môj vrch je trošku akoby kostnatý :D ale to zo mňa ešte nerobí podvyživenú babu, ako ma mama rada nazýva.... A ešte keď som konečne prestala s PPP. Niekedy si myslím, že vie že proti niečomu bojujem, tak sa ma snaží zdeptať :D ale to je len moja paranoja, teraz sme celkom v kľude :)))) . No a antiana ja neviem aké má miery a váhovo ako na tom je, možno mala nadváhu a trpela B. a pri správnom jedálničku (o ktorý sa snažíme a dodržiavame ho, že babky, takže jedzte jedzte jedzte!) mohla pochudnúť. Alebo ja neviem, netrápi ma to, jediné čo ma štve, že sa to dotko cry . . . pozrite, váha nie je podstatná, kolíše, za 1 deň aj 2 kilá hore dole. To sú tie vitamíny vodička a živiny, čím sa snažíme vyživiť každú jednu našu bunku :) takže čím je väčšia tým lepšia nie? Alebo aspoň že sa drží okolo tých našich kíl. Ja sa chystám už na desiatu, nejaký jogurt a uvidím, čo do neho naplácam :D nejaké typy? A mám svoje dni, takže som mala na raňajky to čo vždy a 7 hobbits sušienok, tak som si osladila ráno poriadne :D ale veď treba, dnes idem cvičiť, teším sa na to normálne :). Mrška tiež som severanka ;) no a určite si mala krásny deň. To, že si dáš jedlo z reštiky ti riadne kvitujem, ja by som to nedokázala ešte asi, lebo neviem ako to pripravujú, ale asi si dám záväzok sa teraz niekedy najesť v reštike.... A Ivka sladidlo no jasneeee :D ja mám tiež, keď na mňa prídu "stavy", tak šup ho do čaju kávy, cara, mlieka, proste hockde, len nech na to nemyslím.... alebo stévia, tá je tiež super :) . . . a frajer je na to aby občas mal svoje muchy, veď inak by to bolo nudné ;) inak ja som taká vyrovnanááá :D proste žiadne tie výkyvy nálad, fakt som šťastná a môžem si to teda povedať aj nahlas :P Prajem Vám úspešný deň, minimálne tak úspešný ako ten môj a to isto bude. Pretože dnes sa nehodlám ničiť už 22 deň :) Zatím :)))
Ahojte, ja som vstala ako kazdy den uz pred piatou....zvyknem sa budit od hladu-dalsi psychicky problem a nasledok choreho stravovania ..... ale nevadi, unavena nie som citim sa fit takze dnesny den uz teraz hodnotim za uspesny, ranajky chvalabohu ostali tam kde mali, dala som si ovsenu kasu s trochou cukru z kokosovych kvetov a o trosku viac umeleho sladidla :D hmm viem ze umele sladidlo k zdraviu neprispeje ale predstava sladkej chuti bez kalorie jednoznacne vyhrava :)......chystam sa uz k sestre, byva vo Viedni a ideme dnes oslavit narodeniny do restauracie tak dufam ze to tam neprezeniem a nebudu ma cele poobedie prenasledovat vycitky a rozmyslat co vsetko musim urobit aby som to spalila.....jaaaaj to su problemy......tie pocity mam asi tak rada ako ked mi nieco spadne do oka :DD
Irise dakujem, budem sa nszait drzat sa a znova neprezivat ten pocit sklamania, ovela radsej sa totiz usmievam :)
Malicka - priatel je veru skvely, ma svoje chyby, vie ma poriadne vytocit ale to su take menej podstatne veci, na druhej strane ma naozaj rad taku aka som a je mu jedno ci mam o 5kil viac alebo menej, len mne to uz jedno nie je :D S tymi poradcami mas pravdu, uz som sa toho tolko nacitala a nastudovala ze som ani nevedela ze sa da o jedle tolko vediet :D kiez by som radsej ani nevedela lebo ako som uz pisala-menej je niekedy viac.....
Tak Vam vsetkym prajem pekny uspesne straveny den, s dobrou naladou a myslienkami radsej o pocasi :)
ahoj mrska :) ..najhorší je dopad tých rečí na psychiku..
kurnik..zaujímavé,čo dokáže spôbiť jedna blbá veta..
keď na váhe priberiem a niekto sa ma spýta,či som schudla..dokáže ma to nas**ť ešte viac,pretože si myslím,že na mňa skúšajú taktiku,aby som si z toho nerobila ťažkú hlavu a priberala ďalej :D..vlastne..v takomto období by bolo ideálne, keby mi nikto nič nevravel,lebo ma rozčúli aj pozdrav haha :D
každopádne som rada,že až na ten záver dňa si mala pekný,príjemný deň :))
ja tiež nie som z BA.a.ni z okolia..ani z blízkeho okolia :D..ale doteraz baby stretnutie striktne odmietali,takže som nadšená..vlastne..upps..mňa nikto nikam nevolal muhahaa..nevadí,že som sa takto privtrela že :D
nechajte antianu a jej kamošku digitálnu váhu,nech sa tešia z úspechu..je to hrozné víťazstvo to hej..
ak to čítaš, neprispievaj sem prosím pred tým,ako sa rozhodneš byť zdravá..tvoje reči majú na niektoré totálne demotivujúci účinok a narobíš viac zla ako osohu..na druhej strane..keď sa rozhodneš bojovať,si vítaná ;)
Ahojte...
tak ste sa rozpísali,fajn,aj nové baby,veľa zaujímavých názorov,a antiana to zabila...aj ja mám niekedy problém s tým že som pribrala,ale ked si spomeniem aká som bola na akom dne tak...joj...ja som už ani nerozmýšľala len sedela s hnačkou na wc a bola uplne mimo...nehovorím že treba pribrať do obludných rozmerov,ale pre psychické aj fyzické zdravie musí mať človek určitú váhu...no nasrala ma že to tu píše,my tu píšeme o INOM....
tak,my sme boli včera na tom obede..dala som si grilované kur.prsia a zeleninu...bolo fajn..potom sme nakúpili..a šli domov..a potom ma muž vytočil...sedím kukám telku lúštim,on si prisadne a povie už aj tie legíny su ti veľké....no ja že mu to pero zapichnem do hlavy...ja som sa tak rozčúlila...keby som nepribrala a že robím somariny tak sa nebránim...ale toto...to ako písala klimta...vždy príde niekto s hláškou roka...ale potom si to uvedomil ospravedlnoval sa,stále ma objímal...trocha som trucovala....
takže tak....je fajn že sa stretnete,ja som až zo severu Slovenska...ale išla by som keby som bola z BA..a som tu najstaršia mám 37...a niekedy rozmýšľam že škoda že už také mladé máte takéto trápenie...ja som v tom iba rok v mladosti som mohla zjesť aj skriňu a ani ma nehlo,a váhu som kúpila tak pred rokom a pol...
no dnes je u nás mrazivo -10,tak budem doma,na obed budem robiť kuracie na prírodno..kúpili sme aj nejaké koláče no nie pre mňa...tak možno zaspomíname ako sa chalan narodil a aké boli deti ked boli malé,to sú vždy úsmevné spomienky...
tak už končím,majte sa fajn,všetky moc zdravím aj nové dievčatá a cry žiadne preháňadlo..a to čo tam písala antiana hod za hlavu,ty bud sama sebou....čauko...
7ivka777 ten záver,že vypisovať o grcaní ma dostal haha :DD
baby,dúfam,že vám stretko dopadne na 1* a neostanete len pri jednom ..tiež by som sa k vám pridala :)
Ahoj Aome... podla mna aj baby budu suhlasit,ze na stretnutie kludne dojdi! :) jeej,bude nas celkom vela. ja sa uz tesim. Ak chces,tak sa nam este ozvi,porozpravaj o sebe.
Malicka, aj ja pouzivam incognito okno, ako inak :D
btw dobre rano.. ja som uz hore,lebo sa mi chcelo ist na zachod,tak ze si dam aj liecebny cajik,a este si pospim, tak som nakukla aj sem.
babyy, ja vas tu kazdy den citam ale nestiham pisat, lebo ja na pisanie moc niesom, ale chcela som sa spytat, ze keby nahodou idete v BA na to stretko, ci by som sa nemohla k vam pridat(som tiez z BA..teda od buduceho tyzdna)..Malicka 160 nebola by si medzi nimi sama ako rebrik ;D
som sem pridala aj moj mail, tak keby sa vam nahodou chce, bola by som rada keby mi napisete :))
ale stali ste sa mojou inspiraciou a obdivujem (aj zavidim :D) vam vase odhodlanie, bodaj by sa to aj mne uz podarilo konecne :D
No tak ja som pre prípad žravosti mala dukanové keksy pri sebe, ale hej, je pravda, že som sa prejedla, tak čo už :) . . . Hmmm Ivka, že keby ťa nachytal :D ja som vždy na inkognito v okne, nech nikto nevidí, hej ja viem, paranoja :D ale čo už :) pre istotu, človek nikdy nevie, kto sa mu dostane do compu.... ja pijem caro, žinčicu, podmaslie, sušené mlieko so sladidlom a škoricou, tiež pijem akoby som dna nemala, ak sa bojím, ale lepšie ako podľahnúť..... a alkohol len s mierou, kedysi som sa dokázala zmárovať ojojooj, teraz už ani nie, víno mám rada ale len sladké, takže to je kalorické, to nemôžem a šampáňo, no keď už bola príležitosť tak raz za čas prečo nie, ale dávať vodky a tak, to nehrozí... no mám o kilo viac, tak hádam sú to krámy, ale ak aj nie, tak to nejako vycvičím :D alebo sam i to uloží k mischellinovi :D
idem spinkat. papa dievky:)
malicka, ked ja mam fazu "dam si toto alebo hento",tak si vzdy davam caro s mliekom :D
alkohol je spustac zravosti (mne ozaj staci pol promile a uz zerem,nemam ziadne zabrany).. to ze si nafuknuta,moze byt z menstruacie.. moja sa mi blizi tiez (dufaam) a tiez som mala rano vyssiu vahu a dnes mam vacsi hlad a boli ma brusko dole :)
alkohol je hnusna vec, nenavidim co to robi s ludmi :( takze ho nepijem, len obcas nieco co mi chuti (sampanske,vino,pivo)