Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

irise

nechapem tu vec so silvus28 a antianou???

ja som po obede uz , mala som uplne nezdravy :D knedle s masom, no a co, bolo to super.. teraz pijem kavu a stale sa citim nejaka slaba :( takze este dnes nebudem aktivna..

malicka, ja si dietne davam tie nafukane raciolky,ktore niesu vobec zdrave :D ale nedavam si cely sacok,len par... a este tic -tac... ale viackrat stojim 15 minut pri sladkostiach a potom si zmyslim ze nechcem nic :( to je este trochu PPP,ale nevadi... a ak je doma nejaka sladkost tak si zneho dam KUSOK.. napriklad z horalky, polku alebo stvrtinku.. neviem, uz mi to celkom ide.. to je taka hranica ze mi nespusti zravy amok..

[zruseny22]

Klimta, antiana je Silvus28, ale ona ma rozne mena. Ja som pocula, ze ju admini uz vela x aj zrusili.

Len vam chcem povedat, ze som rano tu kasu zjedla a teraz o 13hod tu celozrnnu ryzu so zeleninou, co som si vcera varila+ dala som si k tomu malinky kusok z kuracich prs. Aspon nejaku bielkovinu.

Drzte sa.

klimta.

antiana je Silvus28?
jemine..
jej jedálničkami som si "potvrdzovala" to,že čím menej ješ,tým lepšie pre teba..
fuj..myšlienkami som sa vrátila do toho najanorektickejšieho obdobia,ktoré som mala..idem radšej preč..úplne mám pokazenú náladu..čaute

Malicka 160

Ale my tu nie sme od toho, aby sme si závideli pribudnuté, či odbudnuté kilá že áno. Cry, jedine stravou sa dostaneš tam kde chceš byť takže šup šup kašu do seba a vychutnaj si ju, poznám ich, to sú instantné kaše aj jahodové, mňam mňam :) ja som akurát pri káve :) a bola som akási hladná, tak som si nakrájala zeleninu, sladkú kápiu uhorku a paradajku a chrúmem ich. Za chvíľu bude obed, tak si počkám na nejakú dobrotu Kúpila som si pšeno, tak ho chcem skúsiť :) vyzerá zaujímavo. A bola som si kúpiť nejakú kozmetiku, pretriedila som starú, ale teraz by som sa mala už ozaj pustiť do povinností :D . . . ale ešte si tu doupratujem. počujte, čo si dávate také diétne z obchodu, keď máte chuť na sladké alebo slané? ja tie hobbits ale neviem, čo slané by som chrústala :D teda okrem karelabu a pitia acidofilných mliek a podmásli :) A baby, nehádajte sa tu, nech si píše kto chce čo chce, je to jeho vec, nas to akurát posilní tom, že nechceme dopadnúť ako vychrtnuté trosky, čo nevládzu vybehnúť ani po schodoch. . . . A nikto ti schudnuté kilá nezávidi :) ja mám krásnu postavu a ešte krajšie vnútro :D :D :D Irise celý deň si budem vyspevovať už len 22 dní a tak nezabudni :D a antiana, ak ješ 5x do dňa a nepoužívaš laxatíva, ani to nejde von a ješ normálne porcie, tak ti gratulujem, len tak ďalej, neodsudzujme sa.....

[zruseny22]

Dobre ranko, dievcata. Som pripojena cez mobil. Citala som len nieco... pridem a hned je tu aj antiana..
Vypila som si kavu a dala zo sacku taku tu ovsenu kasu s jablkami a skoricou, co sa to zaleje horucou vodou. Ze to budem mat ranajky. Mam to tu vedla seba... a najradsej by som to isla splachnut do zachoda.. preco som na tu vahu taka citliva:( Antiana, ja sa napr. priznam, ja ti to schudnutie zavidim.. :( Ale tiez sa musim priznat, ze mi ten prispevok od teba skor ublizil.. ale ty za to nemozes. To je moja chyba, ze sa ma to tak dotyka a som na to tak citliva...
A co sa tyka tej Emocne nestabilnej osob.- myslim, ze to je ta Bordeline porucha- lebo ved to mam aj ja diagnostikovane.

Babky, zelam vam krasny den.

ellie

Tak ale vidis, ze uz predsa len komunikujes aj so mnou. ;) Si typicka pppckarka, ktora je zamerana na seba a mysli si, ze kazdy jej schudnute kila zavidi.. Ja vsak nie, chudnut nechcem, mam prave opacny problem, ale nebudem to tu vypisovat, toto nie je tema na to urcena. A keby si lepsie citala medzi riadkami, uz viacere baby sa vyjdrili ohladom tvojich prispevkov ze tu nie su vitane, teda pokial nezacnes bojovat a nebudes sa chciet dostat z toho nezmyselneho kolotoca v ktorom sa uz boris pekne dlhu dobu.

irise

dobre ranko, ja som az teraz vstala na trvalo :) tak budem mat kratsi den,ale to nic. idem si dat ranajky.

mrska, podla mna si dobre zvladla jedlo v restauracii, aj dnesok zvladnes. a manzel to skor myslel zo srandy, asi nevedel ze sa ta to dotkne :(, ale tak trochu trucovat je dobre,aspon ta potom obijmal a tulil sa :P tiez rada trucujem trochu haha :D

S tym stretnutim, teda matulienka by sa mohla vyjadrit ci jej nevadia aj ostatne baby ?:)

hmmm, a Malicka, ja sa tak tesim z tvojho uspechu.. a 22 je moje oblubene cislo tak dnes musis mat super den :P aspon my,ostatne baby vidime ze veru pri normalnom prisune zivin je clovek ovela stastnejsi..

cry, ty sa mas ako?

juj, zacinam byt hladna tak sa majte dievcata, prajem pekny den.. inak mna uz strasne nebavi toto pocasie, kedy uz bude jar?

antiana

"nejaká" ellie - ja som to vôbec nemyslela provokačne, naozaj, len píšem popravde čo a ako...a komunikujem s Cry, nie s tebou! ak mi závidíš tie schudnuté kilá, ja za to nemôžem...

ellie

Antiana alebo Silvus28 (?), bolo by fajn aby si si uvedomila, ze tvoje prispevky tu nikoho nezaujimaju a robia tu jedine zlu krv. Baby su tu velmi mile a snazia sa bojovat, chcu byt zdrave a ty tu len provokacne vypisujujes a ako sa aj samy vyjadrili, tahas ich tym dole. Naozaj nie si zaujimava.

antiana

Ahoj Cry, takže ja nie som na uzavretom oddelení ale na otvorenom a mám C-čkový režim, t.j. môžem chodiť von kedykoľvek sa mi zachce...a nie, nejem len trikrát denne ale si dávam aj zo svojich zásob desiatu, olovrant a dokonca aj 2. večeru...dnes večer idem z priepustky naspäť na oddelenie, vrátim sa sem asi o 2 týždne a potom vás poinformujem čo a ako...
Inak tá "Bordeline" porucha je to isté ako emočne nestabilná osobnosť?