Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Irise..ty si úžasná, ďakujem krásne:) pomohlo..mám A :)
Ahoj malicka :)
ja som ti poslala teda mail..teraz letim do skoly,
prave som doranajkovala, dnes musim normalne jest som sa rozhodla... :)
tak majte sa krasne vsetky.
Klima, ak to citas: vela stastia ku skuske!
Ahojte kocky! :)
Ja uz som tiez v capital city a poviem vam, skoro ma odfuklo :D zajtra mam toho tolko ze sa zastavim asi az dalsie rano. Elektricenka bakalarka skola cvicenie a vybehnem von so spoluziakmi dam si trosku vina a pojdem spat. Vobec si neviem predstavit, kedy budem jest a tak :D ale nevadi. Dnes som mala cokoladu a dukanove susienky. Resp. Pomarancovu koru v cokolade asi 150 gramov, 4 hobbits kakao a asi 20 susienok dukaniek :D na moju obhajobu, moj den mal 17 hodin :D a samozrejme popri tom moje ranajky obed a veceru :) no co. Bola som nenazrana a dalsi den za mnou :)))) ako ste sa mali vy? Babulky co sa chcete v stredu stretnut. Dajte mi mail, alebo mi poslite spravu na malicka160@zoznam.sk, doladime detaily :) aaa chcela som vam ako darcek doniest tie cokodukanky, ale cesta bola dlha a chutili nielen mne, ale aj kamaratke. Tak posli :D .... majte sa krasne a pekne jedzte ;))) schooool ruleeez :D
Ahojte...vidno ze zacala skola:D
ja som TOTALNE stratena,nic nestiham a nespim a nejem od nervov,tento tyzden nech je zamnou:(
dnes som spanikarila pri veceri,ze si nemozem dat bezpecne jedlo...tak som si nakoniec dala polievku,ktora ma moc nezasitila,ale co uz,zajtra sa musim normalnejsie stravovat....
Maoam,mas pravdu,dakujeme za objasnenie,mne dobre padli tvoje slova... obzvlast v tomto obobi,je super ked sa sem obcas pozre triezva hlava...:)
mrska,u vas dnes svietilo? parada..v bratislave nie:(
caute baby, prisla som vas na chvilu kuknut, co tu porabate a...
tak viete, tie, ktore 'citlivo' reagujete na Antianine provokacne prispevky si uvedomte jeden fakt: je to jej jediny zivotny 'uspech', inak je to troska, bohuzial, ma okolo 30tky, zije u rodicov, cely zivot sa toci okolo toho mat 40kg a jest jogurty, vypadane vlasy, zuby na franforce...
nema nic ine, cim by vas 'ohurila', okrem 'schudnutych kil', hoci tomu absolutne neverim, lebo ak niekto do seba pcha 10x denne jedlo este aj vlastne zasoby - a este si mysli, ze jej to uverite....
ach babule, bojujte a ignorujte osoby tohoto typu, ktore maju jedinu radost - provokovat vas podobnymi vetami, lebo vedia, ako vas to zasiahne
ahojte,dnes tak neskôr,lebo práca nepustí...
klimta tie vety niekedy strašne nahnevajú,ja som našim povedala nech o tom predo mnou nehovoria...
irise inak v reštaurácii nemám problém jesť ale len bezpečné potraviny...
cry ty nič nesplachuj,ved škoda toho jedla...a drž sa v jedení...a kašli na antianu....
nemáme si čo závidieť a mám dojem že ona to tu píše schválne...jazávidím zdravým ľudom že nemajú PPP a najedia sa bez problémov...
no ale ja som dnes bola hladná že by som zjedla aj topánku,na obed som mala zeleninu,chlebík viaczrnný,saláma,syr,paprika a môj koláčik,aj jablko...tak sa majte krásne,dnes svieti aj slniečko až je radosť žiť....juchúúúúúú
Ahojte, tak ja uz som v hlavnom meste nasom,zacina skola...neuveritelnu uzkost som dnes pocitovala cely den,tentokrat nie z jedla:D nenavidim zmeny totiz,fuuj. ale zajtra uz bude lepsie.
co sa tyka jedla,som na tom dobre, myslim ze som jedla dnes normalne..
aome,hobbits su take celkom chutne keksiky z ovs.vlociek ..:) v kazdom obchode su, taky oranzovy obal. a inak dufam ze si dnes jedla nieco ine aj,ako oriesky.
idem sa pokusit spat...
Zdravíčko!
Tak pomaly sa chystám uzatvoriť ďalší happy day :D . . . Dnes som jedálničku dala dosť zabrať,robila som pšeno a ono je to asi dobré, keď sa to pripraví dobre, bohužiaľ ja som to robila ako rizoto a tá voda mala byť asi v menšom pomere, takže som z toho mala potopené pšeno s paradajkou a surimi tyčinkami :D ozaj a dala som tam toľko čili, že nad zajtrajším wc nechcem ani uvažovať, lebo som musela vypiť asi pol litra vody potom, ďalej som mala ešte obrovský grep, žitný chlebík s cottage, šunkou, syrom s zeleninou a to isté na večeru, len som mala len 1/2 krajca a viac cottage a zeleniny no a zabila som to ďalšími 6 sušienkami hobbitts, ale cvičila som predtým 50 minút kardia a potom ešte posilnovanie, takže to bola odmena :) vy ste sa určite mali tiež super, posielam veeeľa pozitívnej energie :P Cry, ty si proste hviezda :) Vždy mi odpadne kameň zo srdca, ked napíšeš, že si too zvládla, aj keď verím ti a nepochybujem o tebe, lebo viem že si silná. Čitala som príspevky od antiany a silvus28. Je mi jej úprimne ľúto, nevie a nechce sa vyhrabať zo sračiek do ktorých sme padli každá jedna z nás a tu je tá priepasť medzi nami, my sa chceme vyliečiť, sanžíme sa aj keď padáme, boujeme a vstaneme. Babky držte sa, mám Vás rada :)
ahojte, dakujem, ze teda s vami tiez mozem niekam behnut na kavu :)
a som rada, ze vas antiana neodradila od nicoho, mna trosicku, nevadi :D
dnes som mala iba par orieskov, lebo mi je zle a nejako smutno a vtedy nic nedokazem zjest :(
Malicka, su dobre tie hobbits keksy? ja ich vobec nepoznam, ale uz som vela krat citala ze si ich davate, kde ich je dostat? vsak som ich tusim nikde ani nevidela :D ja si davam susene hrozienka..dietne to nie je, ale su dobre :D a ked mam chut na slane tak si davam nizkotucny syr :D
ale tesim sa, idem teraz na vylet na par dni, tak bude pravidelna strava a zdrava :)
pekny vikend prajem, a nech vas nic nerozhodi a ostanete stale takto krasne pozitivne naladene! :)
cry, super:) a ako sa citis? ake mas na dnes plany,ide ti ucenie? si bez laxativ dufam :)