Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Ahojte, na par dni som sa odmlcala lebo som mala naozaj zle dni, znova som prepadla hnusnemu kolotocu z ktoreho je tazke sa dostat, ved to poznate. Aj dnes uz od rana bojujem aby som neurobila nejaku hlupost, snazim sa dnes menej jest aby sa mi stiahol zaludok a neprepadla som znova prezieraniu ale som hladna. V podstate sa necudujem ked som si tak roztiahla zaludok, mam pocit ze je ako vedro do ktoreho vojde vsetko. Jaj hambim sa ako pes sama pred sebou. Takto uboho plytvat jedlom. Ale najhorsie na tom je to ze jedine co ma naozaj zaujima je len aby som nepribrala. Uplne chore, nicim si zdravie fyzicke, psychicke, minam vela penazi, jedlo zbytocne splachujem a mna aj tak jedine co trapi je ako vyzeram a len aby som nepribrala. Vcera som mala dost velky ylom, psychicky som sa dost polozila a uz som to nevydrzala a povedala som to priatelovi. Prisahala som si ze mu to nikdy nepoviem ale videl ma stale len plakat a taku zufalu ze mi to v tom momente aj bolo jedno a asi ani nebolo cesty spät. Nevedel si vysvetlit co mi je alebo aky mam problem. Zachoval sa ale velmi pekne, na moje pocudovanie sa ma snazil pochopit aj ked jemu sa o takych problemoch ani nesnivalo. Objal ma a vidno na nom ze mi chce pomoct. POvedal mi ze so mnou chce stravit este vela peknych rokov a ze nechce aby som mu v 30tke umrela....mozno to je to co som potrebovala a nakoniec budem este rada ze som sa odhodlala prezradit to......musim sa zacat snazit lebo sa cela znicim a najlepsie roky stravim na hajzli...Fuj uz nechcem!
dobré ránko....
tak to je fajn že ste sa stretli,určite je fajn sa porozprávať s človekom ktorý to prežíva....je to rozdiel hovoriť o tom kto to nemal alebo to nechápe....
ja so zatieľ v pohode,dnes som si už urobila chlebík so šunkou a syrom,paprikou,potom mám zeleninu,koláčik jablko...a možno ešte nejakú maškrtu s kabelky,nosievam tam cereálne tyčinky-keby dačo...
tak sa mi tu majte fajn,inak baby trocha ma serie že som pribrala,chudnúť už nechcem ale,na tých bokoch a bruško to cítiť,a ruky mám ako pastelky...niekedy mám aj myšlienky čo s tým,ale nechcem sa vrátiť o krok späť...
asi ale nemôžem chcieť mať postavu ako 15 ročná ked budem mať už 38 r.
pekný deň vám želám....ahojte..
Čaute kočky!!! Oooo irise, moje blahorodie vrní blahom nad toľkou chválou :D :D :D ..... a teraz vážne. Rada som ťa spoznala, si úžasný človek krásny z vnútra aj z vonku :) Je fajn si takto pokecať, ono to reálne pomôže vysloviť veci, čo v sebe dusíš, alebo ich dávaš takto na fórum nahlas a počuť ich nahlas, od niekoho iného, kto vie, čo prežívaš, ako sa cítiš, s čím bojuješ a aké to je, mať strach sa najesť "normálne" a snažiť sa normálne žiť. Len tak mimochodom, na oslavu tohto stretka sme si dali čokoládu a žiadne výčitky neboli ;)) A doma som si dala ešte jednu kocku :-X a večer som bola na 2 deci bieleho vareného, ňom ňom ňom, len ten týpek mi dal do neho cukor, ja som to nevedela, tak som si tam praskla ešte steviu :D až mi chlpy na ruke stáli z toho aké to bolo presladené :D ale neriešila som ... :) Dnes zdravá strava, vyvážená ako má byť a na večeru som si dala po víne ešte 2 kaleráby, nech ma neláka :) akurát ležím v posteli a čítam vás tu. Aome, stretko hocikedy, škoda, že si sa neozvala, čakala som na to. Každopádne sa môžeme dohodnúť, skutočne to pomáha, vidieť, reálne, že človek čo ti píše že to ide je skutočný a naozaj šťastný. Držte sa a klimta A ty bifloška, len tak ďalej, si super :) aj teba sme spomínali, že by sme ťa možno aj radi spoznali :P . . . tak sa držte, jedzte dobre a tak akurát a nemyslite na tú hnusobu. Ja som už aj zabudla že nejaká je ;) joke, ale už ju nikdy nezoberiem späť. Majte sa krásne a zostante silné. Zvládnete to, len treba skutočne chcieť a vidieť v tom problém a baby, dnes sme sa o tom bavili, ak sa bojíte, že keď prestanete tak priberiete, je to tá najväčšia blbosť, dokonca ešte čo to pôjde dole, stretla som sa s matulienkou a irise a obe kočky majú postavy jak lusk, takže toho sa nebojte..... papa :)
aome, co ze? ...to neznie velmi dobre.
ach baby, som tu tajne narychlo..nedari sa mi:((.. som dnes jedla iba balicek orieskor a kusok chleba a vela alkoholu ach:((((( potrebujem sa s vami stretnut
ahojtee!
klimta, stichlo ano, lebo skola a povinnosti. :) ale inak gratulujem k Acku,to je skvele:)
baby, dnes som sa stretla s malickou.. neuveritelne dobre mi to padlo, prvy krat som sa s niekym rozpravala o PPP, cudne to bolo,no zaroven oslobodzujuce.. dodalo mi to silu a usmev na tvar..takze bojujem dalej:) navyse Malicka je velmi zlate dievca, plne pozitivity!
co sa tyka jedla,dnes dobre. prave jem salat so syrom.
čaute čaute:))..naozaj to tu oproti posledným dňom stíchlo :D..dúfam,že sa všetky držíte :))..hlavne bez pochmúrnych myšlienok ;)
Ahojte! :)
Mrška, pekný jedálniček, páči sa mi, dcérka je zlatunká a manželovi na tebe záleží, tak je asi háklivý na tieto témy. Len pekne všetko zjedz a mysli pozitívne. Chrbát je sviňa, bola som s ním 6 týždňov v nemocnici a to som mala 17-18 rokov..... takže si to viem živo predstaviť a koľko ti trvá cesta do roboty, že v autobuse spíš? Hlavne aby si vládala, čo tam po pôste,teda aspoň mne to tak príde, nevidím v tom zmysel.... Ale proti viere nič nemám :) Ja som sa včera stretla s Matulienkou26 a neuveriteľne ma to nabilo, aj keď som sa bála, ale bolo to super. Dnes idem s Irise :) . . . začala sa mi škola, tak nič nestíham, ale vždy, VŽDY si nachystám jedlo, aby som nebola hladná a mala všetkého dostatok. Raňajky som mala to čo vždy a desiatu jablko a jogurt sójový s vločkami a s goji, milujem goji. Na obed si dám rybu s cestovinou a zeleninou, mňam už sa teším, olovrant bude chlebík so syrom a šunkou a zelenina a večera syr a nejaká zelenina zas :D a potom si dám ešte tvaroh :) Akurát pijem 2-hu kavu a zelený čaj. Ešte ma čaká škola, stretnutie ohľadom bakalárky a posilka, tak sa drtže minimálne tak dobre ako ja ;) ide nám to super :)
dobré ránko....no ako komu,ja mám dnes nejaké bolesti v chrbte,ešte som aj v autobuse spala tak som ako prizabitá...včera som prišla domov vyzliekla sa a dcera mi povedala mas nejaké sfuknute bruško a usmievala sa....no dievčatá moje,ja že odpadnem...a ja jej na to ja viem že som pribrala..a ked nas počul muž tak sa s nou vyvadil a aj so mnou že čo na to reagujem...ale o chvílu ma to prešlo,lebo taká je skutočnosť a má to asi tak byť...tak som im to povedala,a že mi to nevadí že to nie je také strašné,a ani si nemyslím že mám také bruško,bola som najedená tak čo...
a povedala som im že su to pre mna také citlivé veci a nech o tom nekecáme...potom bol už večer fajn...syn dostal na tú 17 tablet,tak sme sa bavili...a ešte som sa aj dobre najedla a ako veľa a ani to nejak so mnou nehlo...
dnes mám také všeliaké jedlo lebo je pôst...mám cottages cheese,2 viaczrnné chlebíky,koláčik,pomaranč,jablko,syr a to všetko na obed spackám...ale hlavne sa nesmie mäso,ale celý deň by som nevydržala sa postiť...
tak sa majte pekne napíšte ako sa vám darí..
ahojte...
ahojte...
tak ja zasa len na chvíľu,lebo mám blázinec....ja mám dnes bielkovinový deň,ale celkom sa dá...mala som aj kuracinku,aj joguty a tvaroh...tak som sa nadlabla,doma mi muž varí kuracie stehná,tak zasa mäso.... ale zajtra je popolcová streda teda máme veľký pôst...
maoam má o tej antiane pravdu...ja tomu tiež moc neverím čo píše..neviem nechcem jej krivdiť...
tak sa mi držte mám pocit že nám to ide celkom fajn...ahojte...