Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
24.media.tumblr.com - toto si pozrite, celkom dobre :) ako zacat akceptovat svoje telo..
Malicka, cauko. :) Jeej, vcera super den teda. Tak asi bol nejaky cokoladovy den. Vidis, zvladame uz aj cokoladu bez nutkania spravit hnusnu vec. Ja som si dala aj teraz po ranajkach kus horkej, a tiez sa idem ucit.. musim vypnut pocitat lebo inak aj ja stale cumim ze co noveho tu :D Na obed bude taka hustejsia polievka, to sa tesim, milujem polievky. Inak rastie mi zub mudrosti, neskutocne ma to boli :( ale aspon to ukazuje ze som omudrela v poslednej dobe :D haha, srandujem.
Pekny den a prijemne pisanie diplomovky. a vela usmevu na tvari! :)
Ahojte!
No presne toto ma napadlo, ze to tu akosi umiera a stagnuje. No nevadi. Ja si s vami rada pisem verejne. Lebo ma tesia uspechy a zaroven sa snazim na zaklade vlastnycg skusenosti a sebapozorovania povzbudit a pomoct ostatnym, aj ked je to len mesiac, ale pre mna to znamena strasne vela. Mesiac bez zakopnutia a zavahania, nutkanua to spravit. Pisem diplomku od rana od siestej, napriek tomu tu stale cumim, ci nie je novy prispevok :D ja som mala vcera super den. Zjedla som vecer strasne vela coko :D dostala som od nasich suprovsku belgicku bonbonieru. Kazdy bonbon iny mala asi 12 kuskov uplne dokonalych. Z kazdeho som si dala polku. Akoze vycitkt boli ale zle myslienky no isto nie fuj, este som mala lentilky a kusok horkej coko :D a fanku :D ale cvicila som tak co :D dnes zatial to co vzdy len miesto jablka na ranajky grep a desiata jogurt vlo ky goji a jablko a obed natural ryza, kuracie sote a zelenina a potom eggcheese a zitny chlebik a zelenina a iato aj nejaky kusok dobroty :). Takze tak idem zas pracovat :/
Ahojte, dobre rano... baby,ako vidim,kazdy si radsej pisete maily... no je to pochopitelne, lepsie si nezverejnit o sebe veci.. ale nenechajme odumriet forum, tak piste aj sem vase pokroky.. :)
pre mna uz zacal vikend, idem sa sice ucit.. som po ranajkach, mala som to co vzdy.. sice vcera som zjedla 6 kociek cokolady ,a to vecer,tak som mala vycitky,ale nakoniec som to zvalila na menzes :D takze som potom radsej sla spat.
Malicka, ako je doma? :) inak suhlasim so vsetkym co si pisala vcera z vlaku, dufam ze si to tu vela ludi uvedomi coskoro,ze zivot nieje o vahe a jedeni..
Klimta a nechces sa aj ty stretnut?
Ahoj klimta moj email je 7ivka777@gmail.com
inak dakujem za povzbudenie dievcata, budem sa uz snazit a viem ze je dobre ze som sa priznala ale trocha potrva kym prejde ten pocit hambi.......musim sa ale snazit a zacat sa akceptovat aka som .........jaaaj kto uz na to vymysli nejaku zazracnu tabletku
7ivka777..tvoj príspevok som si vôbec nevšimla..napíš mi prosím ťa na mail..alebo mi tu nechaj svoj,napíšem ti ja!
Ahojte dievcence. Ja v pohode. Cestujem domov, vlak meskal 35 minut. No primrzla som tam ku dlazbe skoro. Ale uz pohoda. Sedim vedla takej fuzatej tety, co asi neholduje sprche a stale rozprava. No asi si nepospim :). Do vlaku som si vzala jogurt goji vlocky a jablko a prehodila si desiatu s obedom :) takze v pohodke. Uz nech som domka :) pojdem si zasportovat. Hrozna zima je aj v kupecku. Hej, coko bola paradnicka, ja som mala len vcera. Dnes nemam chut akosi. Mala som ranajky co vzdy desiatu ryba cestovina a grill baklazan a teraz obed ten jogurt :D inak mrska, pri nasej chorobe je najdolezitejsie sa snazit z toho dostat aj za cenu pribratia. Tak sok zacala ja. Ivka detto. Opakujem baby co sa tyka b. Treba zacat jest normalne, NEPRIBERIETE!!! A co sa tyka a. Tak vy pribrat musite! Lebo ste nezdravo vyhladovane! Toto si treba upratat v hlave baby. Inak to nepojde! Teste sa z kazdeho normalneho dna a nerieste sa tolko
Ja son sa nevazila 4 dni a neodvazim sa ani dnes. Dakujem irise, pozitivita ma neopusti. Nahradila mi totiz bulimiu. To pre mna znamena tak vela, ze som si ista, ze uz nikdy nezlyham. Nemozem a nemozete ani vy! Chcete byt zdrave???? Tak sa neupinajte na svoj vzhlad. Ked budeme stare, dolezitejsia bude vnutorna mudrost a krasa a je aj teraz. Zasluzime si plnohodnotny zivot a klimta hadam sa stretneme niekedy. S irise a matulienkou ch eme dat co najskor repete a ivka ja som to povedala sestre a nic lepsie sa nemohlo stat. To ze si to povedala drahemu je super. Musis sa snazit uz len kvoli nemu! A prve dni budu tazke. Po tyzdni to zacne byt ako tak ok s travenim. Alw oplati sa pockat a pretrpiet to. Zivot po tom za to stoji. Ja som nikdy nebola stastnejsia.
Ahojte dievcence. Ja v pohode. Cestujem domov, vlak meskal 35 minut. No primrzla som tam ku dlazbe skoro. Ale uz pohoda. Sedim vedla takej fuzatej tety, co asi neholduje sprche a stale rozprava. No asi si nepospim :). Do vlaku som si vzala jogurt goji vlocky a jablko a prehodila si desiatu s obedom :) takze v pohodke. Uz nech som domka :) pojdem si zasportovat. Hrozna zima je aj v kupecku. Hej, coko bola paradnicka, ja som mala len vcera. Dnes nemam chut akosi. Mala som ranajky co vzdy desiatu ryba cestovina a grill baklazan a teraz obed ten jogurt :D inak mrska, pri nasej chorobe je najdolezitejsie sa snazit z toho dostat aj za cenu pribratia. Tak sok zacala ja. Ivka detto. Opakujem baby co sa tyka b. Treba zacat jest normalne, NEPRIBERIETE!!! A co sa tyka a. Tak vy pribrat musite! Lebo ste nezdravo vyhladovane! Toto si treba upratat v hlave baby. Inak to nepojde! Teste sa z kazdeho normalneho dna a nerieste sa tolko
Ja son sa nevazila 4 dni a neodvazim sa ani dnes. Dakujem irise, pozitivita ma neopusti. Nahradila mi totiz bulimiu. To pre mna znamena tak vela, ze som si ista, ze uz nikdy nezlyham. Nemozem a nemozete ani vy! Chcete byt zdrave???? Tak sa neupinajte na svoj vzhlad. Ked budeme stare, dolezitejsia bude vnutorna mudrost a krasa a je aj teraz. Zasluzime si plnohodnotny zivot a klimta hadam sa stretneme niekedy. S irise a matulienkou ch eme dat co najskor repete a ivka ja som to povedala sestre a nic lepsie sa nemohlo stat. To ze si to povedala drahemu je super. Musis sa snazit uz len kvoli nemu! A prve dni budu tazke. Po tyzdni to zacne byt ako tak ok s travenim. Alw oplati sa pockat a pretrpiet to. Zivot po tom za to stoji. Ja som nikdy nebola stastnejsia.
čaaaaute babizne :)))..tak preto sa mi včera čikútalo haha :D
som rada,že vám to vyšlo ;),..aj,že sa držíte a máte sa fajn ;))
dnes som sa zobudila s náladou niekde v najvyšších bodoch na stupnici :D..všetkým vám z nej takouto virtuálnou cestou posielam!! :D
plus pripájam niečo,čo ste 100 rokov nepočuli..dajte si to nahlas ako sa len dá,pripojte k tomu heavy metalový tanček tej doby a náladička pôjde hore ako lusk ;)) haha
krásny,optimisticky naladený deň každej z vás :))
P.S.._Aome_ ak by si bola hocikedy smutná,alebo čo..napíš mi na wunderrbarr@gmail.com ;)
ďakujem všetkým z vás,že ste !! dodávate mi neskutočnú silu a hlavne chuť bojovať :))
Ahojte!
Malicka, dakujem za pochvalu. dnes,ked ma obcas napadne vcerajsok tak sa usmejem ,dufam ze sa este niekedy vidime. Myslim si ze si super dievca,ktore si zasluzi zdravy zivot,tak ti velmi velmi drzim palce aby tvoja pozitivita vydrzala naveky! Ake bolo vcerajsie vinko? :) ja by som si tiez dala,mozno cez vikend doma nahovorim nejaku kamaratku. A veru, ta cokolada bola taka dobra,ze dnes som si kupila tiez! :D takze uz mam sladky zivot :) samozrejme oopatrne a po kuskoch. Aky mas dnes den? ja konecne koncim s tyzdnom, idem si lahnut prave,moc som toho nenaspala tento tyzden.
mrska, to ze si pribrala, by som brala ako uspech.. urcite mas krajsiu plet, a postavu, podla mna sa staci spytat muza :) zenska postava je prirodzene zaoblena, nie detska bez ziadnych kriviek.. proti tomu nemozes bojovat,ved si dospela,ved vies. Aj tak si myslim ze si velmi chuda stale. A co by bolo kebyze sa prestanes vazit? :) neboj,jes len bezpecne potraviny,to nepriberes urcite!
ivka, ahoj opat. podla mna si velmi dobre urobila ze si sa priznala priatelovi, dufam ze ti to pomoze a uz sa ti bude darit. Musis vyhodit z hlavy myslienku ze musis chudnut,postupne ale isto! lebo bez toho nejde liecba... napis,ako sa ti dari.