Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

Malicka 160

Zda sa mi to alebo sa tu hadate kocky. Prestante sa dobiedzat. Krivky mam aj ja. Vsetko co nie je ako rebrina je krivka krivky si krasne a vyplnaju nam podprsenky (mne momentalne az moc :D) a nohavice (tiez to s tym plnenim prehnali) tak si tu nehovorte kto je tucnejsi a kto chudsi.... od toho tu nie sme. Sme tu od inych veci. Maom, co ti je? Ak mozem vediet? Och pocikam sa.:D ale je tu vela ludi :D nemozem si dovolit opustit looozu :D aaa napisem vam co som dnes sblajzla :D obed: prazenica so slnecnicovymi semienkami, cherrynkami olomouckym syrom a spenatom cerstvym s chilli cerstvym uff :D a na olovrant cottage spenat mrkva a oriesky vlasske :D a teraz som zjedla 100g grissiniek grahamovych a orechy asi 50 g :D uff ... este vecera a bude to :) nech uz som v blave :D

..

Maoam

Cry a mne ani nevadi, ked mi cez tie ledva zapnute rifle prekukuje mala pneumatika, je to zlate :D

no dost uz, este dostanete infarkt

Maoam

Cry: no lenze ja mam rada vypasovane oblecenie, ty zrejme nosis volne.....to je normalne pre PPP

ja nosim tesne rifle, ktore ledva zapnem, obtiahnute tricka atd.

Maoam

Aome, a hlavne ma potesilo, ze sa mi zväcsili prsia, lebo som mala obvod uz 81, otras, teraz mam 85-86, hned to ovela lepsie vyzera, ked sa na to pozriem ako celok v zrkadle, celkovo vyrovnanejsie proporcie.
Ono telo si to samo vyreguluje, len ho treba nechat.
Kazdy mame geneticky danu stavbu tela, proti tomu bojovat je nonsens.

A krasna zena je zena stihla A S PEKNYMI KRIVKAMI.
Je to dokonca prirodzene a geneticky potrebne, pretoze v tom 'tuku' sa nachadzaju latky, ktore vas chrania pred osteoporozou, kostnymi problemami, srdcovym infarktom atd atd atd.

Väcsina PPP-bab skor ci neskor ma masivne hormonalne problemy a to vie narobit s telom hrozne veci :-/, ako fyzicky, tak i psychicky.

[zruseny22]

Tak ja 36tku neoblečiem a ani som 36tku nenosila, ani keď som mala o 10kg menej. Veď hovorím, že ste tu všetky chudé.
Ale ja ani nemám rada oblečko na telo.

Maoam

Aome: je to ta kategoria 'chutna postavicka' :D

tak sa vyjadria muzi, je to najmä take harmonicke, idealna hmotnost na tu vysku si myslim, ked mas dost svalovej hmoty samozrejme

Maoam

ale mozem povedat, ze to fakt vyzera lepsie, hned mas aj prsia, aj zadok, aj pekne pevne telo, proste zena ma byt zena, harmonicky sformovana, s peknymi krivkami

a nemusi mat Size Zero...........

v pohode staci 36-ka, alebo 38-ka :D

_Aome_

tak v tomto ohlade normalne zmyslajuca dusevne zdrava a vyrovnana zena :D
to ti zavidim.. ale tipujem ze vyzeras ako moja sestra, lebo mate rovnake cisla obidvoje, tak to musis byt kocka ;)

Maoam

Cry, vsak v pohode. Mala som uz aj menej, po viacerych OP a tak, no nakrmila som si asi 4 kg :DD a vyzeram podstatne lepsie tak, sice sa nevpracem do viacerych rifli, ale kupila som o cislo väcsie a je vybavene :D.