Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny22]

Aome, ale veď to sa hovorí všade, nie je to len v knihách. Aj v telke o tom už dosť hovoria. Práve preto ma potešilo, aj tak trochu prekvapilo, akú chuť máte bojovať a vyhrať. Ja vám len prajem, aby vám to vydržalo. Horšie je, keď sa PPP neliečia odborníkom. Lebo vy môžete byť napr. nejaký čas v pohode, ale príde nejaký problém a znova začnete ten problém "riešiť".. a ako inak ako cez jedlo. Dúfam, že sa vám to nestane.

_Aome_

noo nemozem to sem teraz pisat, lebo sa bojim sa tu cita niekto kto ma pozna.. ale keby to niekoho zaujima, tak mam tu mail, aj barco sa mozete pytat, ja si s vami budem rada pisat, aa irise tebe som nestihla odpisat.. :(

cry, to je demotivujuce pre teba podla mna ked o tom pises a citas ze mizive percento sa vylieci :(

[zruseny22]

evcca, neverím tomu. A k štátniciam píšem aj prácu na tému Anorexia a bulímia ako sociálny problém a ako tak čítam, úbohé percento sa vylieči, ďalší ostávajú v chorobe a ostatní začnú byť obézni. A veľa chorých prejde z anorexie do bulímie- z kaluže do blata.. a zabudla som... úmrtia. Ale väčšinou sa úmrtia pripisujú samovražde, že dievčatá, ženy už nevládzu takto žiť...

evcca

asi sme tu dve evcce, ale nevadi. ja si vas chodim citat a to dost pravidelne, paci sa mi mrska, fakt je super, ako to zvlada.
a cry, ty vies sama na co mas, tak sa nepodcenuj a nedepkuj.
ppp je ako maraton bez konca, drzim vam(nam)palce.

[zruseny22]

Mňa si nevšímajte, baby. Ja vás proste len obdivujem ako vám to skvele ide. No ale ono je aj rozdiel pribrať 2-3kg a rozdiel je pribrať 10kg. Takže si myslím, že to sa proste pocitovo nedá "zažiť".. tiež, keď som pribrala len 2-3kg, tak som bola celkom spokojná a viac optimistická. Aj som si kúpila pernamentku do fittka na mesiac, cvičila 2hod denne skoro a hovno som schudla. Ešte som aj menej jedla...Ale pernamentku mám do nedele, ale už tam prestávam chodiť, je to nanič. Sice sa hovorí, že svaly sú ťažšie ako tuk, a že svaly zožerú viac energie... ale načo sú mi svaly, keď to vyzerá otrasnejšie, nohy mohutnejšie.. veď to som vôbec nechcela. Takže seriem už na to cvičenie. Aj tak to mám zakázané od neurologičky kvôli chrbátu.. a keď nebudem mať toľko svalov, a nebudem žrať veľa bielkovín, tak mi aj telo zoštíhlie...