Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

mrska

ahojte...
tak konečne víkend...fuj,ja som bola taká včera večer unavená že o pol ôsmej som sa ledva dopratala do postele...dúfam že dnes oddýchnem...
malicka je to paráda si povedať ešte mám málo kíl,musím dať viac....
irise tak som tu...je fajn vás zasa čítať...
klimta konečne si sa ozvala...no áno aj ja sa niekedy nespoznávam,aj sa tak cítim...jem naše bezpečné potraviny ale hlavne netrávim viac času na WC...
Aome tebe sa ako darí,som tam čítala že sa ti niečo vážne udialo v živote?
cry musím Ti napísať....ale skús to bez preháňadiel...a depku mám aj ja nie si sama...a keby si bola v našej práci tak sa čudujem že mi uplne nepreplo...
tak dnes som si dala jogurt+pohánka,pomaranč,2 hobits keksy
teraz mám kávu,potom si dám jablko a goji a na obed zel.šalát a ryby,detom urobím palacinky... a na večer si chystám zeleninovú polievku...
dnes svieti slniečko radosť zo života..tralala...mne asi ozaj preplo...:)
majte pekný víkend...

Malicka 160

Ahojte, caf klimta, sledujem príspevky vo vitariánoch, pekne sa ti darí, tak som za teba rada :). Darí sa aj nám, je to fajn, že sme naladené na boj a výhru :). Inak mrska, myslela som si že tvoja absencia bude mať takýto dôvod a s mužom to je parádička, veľmi sa teším :) A áno cry, včera v noci som si dala veľa ovocia a k tomu tvaroh s hrozienkami a škoricou, nech tá váha neklesá. Neviem čo sa deje, ale asi sa mi rozbehol metabolizmus až moc :D ale tak nesťažujem si, už ani s wc nemám problémy, prišla som, na to,že to mám z mlieka, s tvarohom cottage a jogurtom to tiež je také všelijaké, žeby som intolerovala kvôli b.? Ale tak čo, budem si robiť mandľové mlieko, teraz sa trošku zaoberám paleo stravou, tak skúšam, či sa v nej nenájdem :) . . . iriska, aome, ide držkajte sa a aj ty cry, nevešaj hlavu tieto stavy máš z ppp. Vydrž bez preháaňadiel ako dlho vieš. Bude to boj...

klimta.

babyyy :D

nebola som tu 100 rokov a koľko zmien k lepšiemu :)))
mrska-tvoj posledný príspevok,..keby sme to porovnali s hocijakým spred pár mesiacov..ako keby to písali dvaja rôzny ľudia..tiež som na teba strašne hrdá..radosť to čítať :))

inak spomínate maily..vládne tu nejaký tajný spôsob komunikácie? :D

[zruseny22]

mrska, ani nevieš, akú mám z teba veľkú radosť, ako ma hreje pri srdci čo píšeš. Si úžasná!

Maličká, teba obdivujem, koľko toho robíš behom dňa. Čo si mi všetko napísala do mailu. Veď ja dnes napr. len sedím a nič nerobím. Buď som za PC, alebo pozerám telku. Nič sa mi nechce. Neviem, či je to tou depresiou, zasa strašná chuť zomrieť, ublížiť si, pojesť lieky... Vôbec nežijem. Len prežívam zo dňa na deň. Žiadna radosť.
Maličká, keď nechceš chudnúť, tak zvýš príjem v strave, keď chodíš ešte aj do fitka.

Iriska, Maličká, vy ste tak krásne na tých fotkách. A keď fakt pozerám, akú máte aj bezchybnú pleť. Bože. Veď ja mám 27 a akné stále. O pokašlaných vlasoch tiež nehovorím...

Malicka 160

Ahojte dievky :) zas som v posilke tak pisem. Dnes taky zivy den. Robila som kolacik a milion inych veci. Rychlo mi to uslo ;))) som rada ze sa ti dari Iriska. A ze vydatne ranajky :D ja som mala jablko a celu papayu a za hodku som si dala vlocky s goji, no ved to viete a potom 5 mrkiev a vlasske orechy a na obed kuracinu so zeleninkou a hrst opecnych kesu. Zistolila som z coho ma boli brucho. Ked si dam do kavy alebo cara mlieko bezim na wc. Asi ho prestanem pit a nahradim mandlovym. Rovnako po jogurte.... hm sranda. Inak dnes som sa vazila. Mojmu telu sibr. Mam57,1 kg! Pri mojej vyske to je des! Musim navysit porcie je to malo! A to jem 6x do dna vydatne porcie och! Pridam aj na tukoch nechcem byt vychrtla ( neverila by som ze to poviem) :D Cry si krasna baba. Neblbni. Pisala som ti o tom. Viem ake je to byt v ppp hybernacii. Bojuj! Na to ze si v tom 15 rokov nie si vobec poznacena, pokial neratam to aka si tenucka. Aome som si vsimlq az teraz ze si mi pisala mail! Idem ti hned odpisat! Drzte sa papulky a bojujte :-*

mrska

ahojte..len v rýchlosti...už mám dva dni v práci fofre až mi je dnes už na grc...
maoam...ale videla som tvoje foto..a keby ste videla aká to je kosť...pekná dievčinka...a štíhla že by som jej ani tolko nehádala kíl...
ja sa mám celkom ok...pomaly si jem,už som si pridala aj orechy ktoré som nejedla rok a pol...mala som včera aj dnes som si dala...a kúpila som si aj na veľkú noc...mnam...
malická na tie orechy si ma ty nalákala...
zatial som nemala nejaký kritický deň lebo ani nemám naň čas...
cry ja ked si spomeniem na tie prehánadla tak mi je zle...prosím skús vydržať čo najviac bez nich...
muž je už dlho preč a dnes mi volal ako mu je smutno za mnou,baby ako som pribrala a nabrala druhý dych,tak sme ako dvaja pubertiaci,je to krááááása....
dnes som si kúpila údenú makrelku tak sa večer nadlávim...
zdravím aj irise a aome...držte sa dievčatá....
ide víkend tak vám popíšem e-maily...
čaute....koťata...

[zruseny22]

Tak ja som si dala rano zasa prehanadlo:( A aj psychicky mi je na prd.
Pekny den, dievcata.
A dufam, ze sa mrska nestratila kvoli mne:(

irise

hmm ano, mrska nejak neprispieva... mrskaaa!

Aome, jaaaj, ovocie same na ranajky? a co potom na desiatu?:)

no,tak sa uc.. ja sa dnes zacnem az neskor. teraz upratujem. :D

_Aome_

Dobre rano :D

Irise, teraz si mi spravila chut na take super ranajky, aj mam doma jogurt aj musli, len ten med nie, ale nejako som sa to neodvazila si dat, tak som si dala radsej ovocie. :D

Ja sa akurat ucim do skoly, lebo som si povedala, ze rano je mudrejsie vecera, ale zistujem ze to nie je pravda, tiez po 5 hodinach spanku. :D

Inak mrska sa nejako neozyva, som bola zvyknuta, ze kazde rano vstanem, precitam si co napise mrska, a ona. Dufam ze si ok a len tu na to nemas cas. :)

Pekny den zelam.