Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
cry, neblbni.. varene jedlo a hlavne rizoto ma urcite viac zivin ako nejake kakao alebo cokolada - navyse asi aj menej kalorii, tak nemaj prosim vycitky. Napis mi mail, poradim :)
inak ak by si chcela vediet ,som sa prave najedla : polievka, vyprazane kuracie prsia so salatom majonezovym... som totalne prejedena, ako nikdy cez tyzden, ale co? nic. Bolo to dobre :) a je nedela... neskor si dam este tortu. k pravde patri ,ze preto som bola hladna lebo som behala asi 25 minut s mojimi nesvalmi :D
Do kelu.. ja nemozem jest varene jedla, potom mam z toho v hlave bordel:( Vycitky jak prasa:(
Je úžasné vás čítať!:)
Ja si dám na obed rizoto:)
a pre tie, ktore nemate okolo seba ludi, ktori by vam dali silu a oporu: jedina cesta je odborna pomoc a najmä: musite to SKUTOCNE CHCIET, nechat si pomoct a to trva velmi dlho, ale aj to je riesenie
VZDY je riesenie
len ziadny pacient sa neda liecit, ked tomu skutocne sam neveri a ked sam skutocne nechce, to je cele kuzlo
caute baby, gratulujem vsetkym tym, ktore sa spamätavaju, vyjasnuju sa vam mozgy a zacinate sa preladovat na normalitu a zacinate sa venovat normalnemu zivotu a dokonca dokazete opät prezivat emocie ako radost, a pod.
klimta - gratulujem k odovzdaniu DP :-), super
Mrska: tak pred tebou klobuk dolu, mas uzasneho muza, po tolkych rokoch tolko lasky a uprimneho zaujmu - drz sa toho, je to tvoja cesta von, ani nevies, ako sa tesim tvojim riadkom
baby, tie ktore este stale 'verite' ci sa 'snazite' byt DOKONALE, na to zabudnite, nikdy sa vam to nepodari, pretoze dokonalost v ludskom svete nejestvuje, v ziadnej forme, ani materialnej, ani nematerialnej forme
budte stastne a rady za to, co mate a vazte si samy seba, aj svoje tela, aj svoje duse, svoje osobnosti a mate len tento jeden zivot - tak s nim nalozte co najlepsie
ako baba po 30tke vam mozem povedat, ze mladost ubieha strasne rychlo a ak si raz clovek dodrbe ci uz zdravie, alebo hocico ine, co sa vlecie roky, cesta von trva tiez roky a zrazu zena zisti, ze mladost je prec....
nedajte si ju vziat, uzivajte, kym ju mate, neskor pridu ine veci..:-DD
a davajte si pozor na vyber ludi, ktorymi sa obklopujete, lebo od toho velmi zavisi, ci sa z PPP dostanete alebo nie, ak mate okolo seba ludi, ktorym na vas nezalezi, alebo ktori vas maju v pazi, chodte prec, zacnite inde a zite SVOJ zivot
aale.. odstraneny odkaz.. physiogel body lotion telove mlieko teda:D
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený- toto mliecko je fajn.
klimta, oukey, ja som sa len informovala :D:D inak cudne, ze v tejto faze ma vobec ani nenapadne sa ist vyvracat po jedlach.. co je uspech,no nie? Obdivujem ta za to vitarianstvo,ja by som to nedokazala uz len preto,lebo viem ze by som do anorexie zase spadla kvoli tomu jedalnicku, a mne by maso tiez chybalo, juuuj.. kecup ani nie,ale masoo.. :D
malicka, vdaka za link,uz si to prezeram.. :D ja som taka bezsvalnata husenica, takze uz by som mohla so sebou nieco robit.
Inak gratulujem k odovzdaniu bc. to som zabudla napisat :)
aha..irise..zabudla som ti odpovedať na otázku :D
ja? zvracať?? čo?? prečo?? NIKDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :D