Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

klimta.

:D toľko sránd je v tom príspevku :D..áno áno ty sladká riť :D..ja ti to 2OOg balenie sušienok závidím :/ ;D

k tomu plaču..keď som v strese tiež revem..alebo jem..alebo objektívnejšie povedané žeriem a revem dokopy :D

iris: na životný štýl vravia rôzne..napr.že som nenormálna :D, že nejedením rezníkov si nadobarím vážne zdravotné problémy,že keď otehotniem spamätám sa :D,priateľ mi dokonca povedal,že vitamíny z mäsa mi budú chýbať :D..ale zvykli si..:)..teraz ma veľmi často nevidia,..keďže doma som bola na Vianoce a skúškové :D..takže čo sa poznámok týka..majú rodičia volný priestor :D
mrska-nie..mäso mi nechýba..ak to myslíš v chuťovej rovine :).ale zato kečup..jaj..s tým sa mi raz snívalo chacha :D

takže ženské! :D..krásny zvyšok víkendu ;)

irise

Malicka moja, presne, ja som tiez nechcela odolat vcera :) tak to potom takto dopadlo, ale mozno normalni ludia jedia tolkoto isto,no nie? :D kazdy ma pazrave dni.

Plet sa ti zachvilu upravi,ani nevies ako , uvidis. Ja uz skoro vobec nemam vyrazky ani suche casty,pocas PPP som mala.

na suchu pokozku odporucujem physiogel z lekarne. nieje prilis drahy no zazracny! Konecne nemam nohy ako suchare.

Malicka 160

A na výzor kašlem, ono sa to nejako ten ksichtík a zvyšok uhádže :D ako vravela maom, hormóny a čo, nezbláznim sa teraz, že som vyrážkava, predtým som grcala, čo je horšie? Ono sa to spraví :) slniečko a správny žvotný štýl sa to postará, nemôžem hneď chcieť zmeny, keď som bola 8 rokov vo veľkom srabe nie? A Klimta telové mlieka, na tých ulietavam, po každom sprchovaní sa natieram a čím voňavejšie, tým viac som tešivá a samozzrejme tým viac chémie ale čo už :D a keď si suchá po krémoch, kúp si olej :)

Malicka 160

Od toho tu sme, aby sme sa kopali a nakopávali :D iriseee, kedy už budeme mať na seba čas? A mňaaam torta :) ojojoooj, dnees si dám trošku viac tukov :D nech nedostanem diabetes :D ale ale aleeeeee včera si mala super jedálniček, tiež podobne ako ja, až na tie sladkosti :D a čo sa týka dobrôt, vidím, že sme včera neodolali ale popravde ja som ani nechcela :D

irise

MAlickaaa,dik za uzasny prispevok,nakopla si ma do dna... No a co ked si sa prejedla sladkeho? tvoj pristup je obdivuhodny :-***

irise

Dobreee ranko,
klimta, hmm.. blbe myslienky o vyzore,sebe, no poznam.. ale uz nevracias vobec vsak? co hovoria na tvoj zivotny styl doma?

mrska, tebe tiez peknu nedelu,slnecnu a plnu usmevov.. vlastne toto iste prajem kazdej z nas.

cry, je mi fakt luto,ze si zas na prehanadlach,precoo??

Malicka,ako? uz ti stupla vaha? mne po vcerajsku kus urcite :D a dnes pokracujem vo vydatnom jedeni..vcera (pre inspiraciu :D)
ranajky- jogurt s polkou banana a semiackami, medom.. kava s mliekom, desiata-grapefruit
, obed-cesnacka bravcove koleno, zemiaky,salat,
olovrant - krajcek torty so slahackou,kava s mliekom,
vecera- krajec chleba,syr sunka,zeleniny,
vonku-kofola mala, pelendreky a lizatko...

Malicka 160

A ešte irise: Drevorubači jedia klobane a salámy a řízky a nie chlebík s uhorkou a šunkou :D tak si daj riadne do tela :) potrebuješ papať :) a Klimta, som rada že si späť :) a blbé myšlienky nás bud´strašiť ešte dlho, treba sa na ne vykašľať, sme silné, oni budú stáleslabšie a slabšie, ale ostanú navždy a tie maslové keksy som zjedla celé 200 gramové balenie :D to len aby ste mi závideli :-* joke, včera som bola proste sladká riť :D

Malicka 160

Ahojte PPP-čkarky :P!

Ak som niekoho urazila mojim oslovením, I am sorry, ale ja ppp-čkarka teda rozhodne :D. Noooo, včerajšok jedna veľká katastrofa :D a vlastne ani nie katastrofa, bol úplne katastrofálny a nakoniec úžasný. Išla som si dať viazať bakalárku :D ale predchádzali tomu obrovské stresy :D ako obrovské myslím, že som sa skoro rozplakala :D (odkedy som "čistá, plakala som dokopy tak pol krát :D :D no každopádne, som si prácu opravila, dala ju do veľkého kompu a samozrejme, nezhodné wordy a všetko rozhádzané, tak som to nanovo upravovala a nešloo mi to vytlačiť :D nakoniec prišiel priateľ a za 2 minúty bolo, áno, som technický typ.... :D a popri tom strese a tlačení som do seba napchala asi 12 hobbits keksov :D ou jee :D potom som robila koláč a samozrejme by som si tú čokoládu, plnku a neviem čo oblízala aj z päty, kebyže tam je a vyžierala som bielu čokoládu :D :D ... ale to nie je všetko. Išla som potom do fitka, pak som si dala kúsok koláča a potom som šla vonku. Tam som si dala do 3 čajov 3 cukre a med :D :D :D no a teraz to najlepšie, prišla som domov a že ejha, trošku som to presladila, dala som si kaleráb :D a dievčata, zjedla som ešte 2 kúsky koláča a maslové zlaté oblátky také tie sušienky :D a to bolo 23:00 :D :D :D. . . a viete čo, potom som išla spať :D popri tom som mala samozrejme raňajky, obed večeru desiatu a olovrant, ale proste sa na mne podpísal stres a ja som si povedala, že seriem na to, chcem sladké, dám si sladké, koľko budem chcieť. Áno je mi jasné, že budete krútiť hlavou, že som sa prežrala, ale nejedla som tak, že mi bolo zle, len som jednoducho bola unavená, mala som stresy a okrem toho tých 57 kíl moc lichotivých teda nie je. A áno mám z toho trošku výčitky, ale cvičím a zdravo jem, takže som si spravila sacharidovu vlnku :D. . . dúfam, že aj vy sa máte fajn a nežijete len na šalátikoch a cottage cheese :D .... dnes je krásne, dnes by to šlo, pôjdem ráno cvičiť a potom sa prejsť na dlhšie so psíkom. Milujem jar, nech už je teplo, majte sa krásne a listen to your body :) . . . a kašlite na ppp, sme tu len raz :) Maom, viem, že mám trávenie v prdke, ale za odborníkom nejdem. Mlieko budem naďalej zaradzovať do jedálnička, len skôr v tvarohu, jogurtoch a podobne, preženie ma len ak ho dám do cara alebo kávy. Cry nič si nedávaj! Vieš, že to nedopadne dobre a budeš mať black ideas. A mrška, drž sa a staraj sa pekne o muža :-*