Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahojte...
tak som tu...dnes neskôr...ja furt dačo robím..prišiel muž tak som dnes aj ptala,chystala obed a tak..pôjdeme aj dnes na nákup...
klimta...tiež nemôžeš spať?a ty naozaj nemáš chuť na mäso?juj ja by som bez mäska alebo rybky nevydržala...
cry začni chodiť do fitka,ja keby som mala čas a bolo blízko tak som tam každý deň..tak si doma robím fitko a mám aj činky,musím ich už opäť vitiahnuť...dala som sa trocha posilovať..aby som mala takú pevnejšiu postavu...
malicka dakujem za pochvalu....aj ja sa teším ako to ide Tebe,a tvoje varenie je super...
aome...to je nafigu ked ta niekto zradí,ale taký je život,aj ja som ako puboška dostala kopačky až mi hlava odletela,po 2 ročnom vzťahu..ale zasa by som nemala to čo mám teraz doma,čo momentálne pripravuje rezne na obed...a môj muž ktorý ma dostal aj z tejto PPP-katastrofy....
no a už ma hľadá tak idem na tie nákupy...dnes bude mrazivo ale krásne tak slnečný a pekný deň...
ahojte..
čo znamenajú výdatné raňajky?
chodiť do fitka je super,navyše zdraviu prospešné..ak máš dostatočný energetický príjem samozrejme..
preháňadlá sú out ako sa vraví..
zahoď ich..zahoooooď
inak je to fakt super taktika,že keď nemáš- smola..nemôžeš ho užiť :)
Klimta, teraz som mala vydatne ranajky. A uz par dni do toho fitka nechodim a uz chodit ani nebudem...
A len vcera som jedla trochu menej. Nechcela som prehanadlo. Ale pre zmenu by som si ho dala teraz...
Peknu nedelu, babky. Drzte sa!
čaaaaaau irise :))..a maličká,mrska,aome,cry plus všetky ostatné, na kt.som zabudla haha :))
bezpríznaková..v podstate..tá koža je suchá ako zadok (slušne povedané)..kúpila som si telové mlieko SOS repair (nivea)..je úžasné :)..uvidíme
sem tam mám blbé myšlienky,o kt.sa občas zmieniš ty..ale to s jedlom nesúvisí..musím sa proste prinútiť mať sa rada (:D).a basta :D
cry..presne ako ti vraví irise..nemáš energiu...jasné,že máš náladu na bode mrazu..zjesť za deň jogurt a šalát je úbohé...navyše si písala,že cvičíš... skolabuješ pre boha!!
veď si zober príklad z mrsky,maličkej,irise..a všetkých ostatných,z kt.optimizmus srší,a našli stratenú radosť a chuť znovu žiť naplno..si mladá,ale za chvíľu je to všetko fuč..a..netreba premrhať najkrajšie roky takýmto spôsobom..
lenže,kým nebudeš naozaj chcieť niečo zmeniť,tak ti to môžme povedať aj 100x a bude to prd platné..
iriska, jedla som a myslím, že večer pri telke budem ešte ľadový šalát. Dnes som mala 2x kávu, 2x kakao, 320g biely jogurt, do misky trochu dobrej vlákniny a 1 celý ľadový šalát. (Inak včera som mala pred spaním z čokolády!!!! a potom som zaspala! Úžasné:( ).
Inak som si vytiahla z mrazáku cereálny rohlík, chcela som si dať na večeru s plátkom eidamu, ale... čo ja viem:(
Stále mám proste myšlienky, že môj život nemá žiadny zmysel... a fakt už nemá. Bože, nič nerobím celé dni len nad sebou fňukám. Asi by to chcelo prefackať.
Caute,
cry jedla si uz dnes? nie preto mas nahodou depresie,ze nemas z coho existovat?
klimta , vitaj medzi nami opat :) uz si uplne bezpriznakova?
ja som dnes pazrava viac nez dost, akurat som sa najedla - chlieb,sunka,syr, kvasene uhorky..vecera ako pre 2 :D nevadi, je vikend :) mam vycitky,lebo mam plny zaludok..ale nech skape PPP..
Ako sa mate vy?
Malicka, tu laktazu vazne skus,radsej predtym ako vyradis mliecne vyrobky :)
Ahojte, babky,
Neviem ako zvladnut depresiu, myslienky nebyt:( Bola som aj na prechadzke, ale nepomohlo to:(
caute baby, nakukla som sem,ako sa vam vsetkym dari
Mrska - pisala som ti uz na e-mail, ale napisem aj tu, ze mas moj hlboky obdiv a velmi, velmi ti fandim a dufam, ze ta laska tvojho muza (o.i.) z toho pomoze vytiahnut UPLNE, samozrejme podstatne je, ze sa ti fakt vyjasnil mozog bol najvyssi cas.......drz sa a podla fotiek si stale chuducka, akurat ziaris v tvari, tak si z tych 52kg fakt nic nerob, vsak na tvoj vek a vysku si stale v podvahe ;-DD, ale to je teraz uplne jedno, je podstatne, ze sa hrabes z toho von a ja ti velmi fandim, aby si bola stastna, priority si si uvedomila, zabojovala si a vysledky su uz tu- prve
ostatnym babam prajem tiez vela zdaru, je pekne citat, ked sa vam dari, fakt, ani neviete ako to tu druhu nezaujatu stranu potesi
Malicka - ty si tusim pisala o probleme s mliekom, mas laicky povedane uplne dodrbane travenie a chybaju ti patricne enzymy, konkretne ak mas problem s mliekom a v minulosti si nemala, pojde o prechodnu intoleranciu laktozy, existuje enzym (v lekarni, kapsule), vola sa tusim laktraza alebo nejak podobne, ktore mozes uzivat spolu s mliecnymi vyrobkami, kazdopadne si musis NAPRAVIT travenie, co znamena opätovne vybudovanie zdravej crevnej flory a doplnenie dolezitych traviach enzymov, co je beh na dlhe trate, minimalne polrok a viac, lactobacily, enzymy a po case, postupne, ak budes normalne jest, sa to da do poriadku
baby, ktore mate akne - je to vysledok hormonalnych a crevnych problemov (zanesene creva, narusena crevna flora, znicena crevna flora laxativami a pod.), plus samozrejme totalne rozhadzany hormonalny system, s tym vam moze pomoct najskor odborny vyzivovy poradca + lekar, najmä u dlhorocnych PPP bab
Malicka, to vazne? moj znamy ma intoleranciu a ked vravel ze ake to je, tak som si vravela ze s tym by som asi zit nedokazala.. ale jemu je tusim velmi zle od zaludka ked si da nejaky taky vyrobok, tebe tiez? ako nahradis jogurty? ci prejdes na nejaky iny typ stravy? co je to ta paleo strava? :) aj by som si to vyhladala, ale absolutne nemam na nic cas, ledva stiham pisat :D
A mrska, za teba som uplne rada, ze sa ti takto dari, tiez som akurat myslela na tvoje prispevky z leta, to mi bolo uplne luto ako si sa nicila :(
A k tomu co si sa pytala, tak udialo sa mi toho dost, ranila ma blizka osoba..a teraz som z toho celkom mimo, nedokazem nic robit vobec, na nic sa nesustredim iba same depky a tak :(
cry, ty od kolkatich rokov sa takto trapis?
a ahojte aj Klimta a irise, pekny den vam vsetkym zelam :))
haha..len nech ti prepína :D..veď je to paráda :))
prejsť na iný spôsob života a nájsť opätovnú radosť ;)
maličká- do vitariánov som neprispela už dlho do frasa :D..ale..chcem sa vrátiť sem..tak :D