Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
to mi je luuto.. nemas tam ziadne kamaratky? nechces psika? :) ten by ti robil spolocnost stale.
iriska, keby som mala ísť aspoň s kým von, na prechádzku. Stále chodím len sama, s mp3 jak jebnutá:( (Prepáč za výraz:( ).
furon.. len neviem na co :((
dufam ze sa nedeptas youtube videami!
iriska, zatiaľ nejdem:( Sadla som za notebook, popozerám nejaké pesničky na youtube a uvidím.... aj tak musím počkať, dala som si Furon. Ale ďakujem za podporu.
cry, podla mna dobre vies ,ze nestaci JEST,musis jest DOSTATOCNE vela.. ved ked zratas priblizne,kolko si zjedla, tak ti vyjde ze mnozstvo prijatej energie nezakryva ani bazalny metabolizmus ,a ani nahodou nie potreby navyse.. tucna niesi, kazda ti to tu mozeme potvrdit,a nebola by si ani kebyze priberes este zopar kil! Chod na tu prechadzku.. prospeje ti to. Nenenavid sa, mi ta tu mame radi.. :)
iriska, ale veď ja jem!!! Napr. dnes o 6hod na raňajky som zožrala puding a 1kúsok z kakaového závinu! Na obed z toho rizota a ešte som mala 2 kocky čokolády. A nemám dnes žiadny pohyb. Ostala som doma... lebo sa nenávidím. Neznášam sa! A som tučné prasa!
cry,toto nemyslis vazne! kvoli 1 nohaviciam tu robis sarapatu? tak si daj INE! pozbieraj sa... vies ako funguju diuretika? tie ta uplne znicia a organizmus zdravy na ne reaguje prave zadrziavanim vody.. no a druha vec,ze co chces odvodnovat,ked ani nepijes,nejes... ja toto nechapem, ked viem ze zdravy rozum ti diktuje ze robis hluposti,tak naco podliehas tymto myslenkam? kasli uz na to prosimta, kopni PPP do zadku aspon na dnes.. preco si nespravis fajny den s prechadzkou a potom zasluzenym cajom a pokojom na dusi?
Babky, tak som sa vyzliekla z pyzama, umyla, dala make-up, isla sa obliect.. ale gate su na mna take nalepene.. s placom som sa vyzliekla, dala teplaky, lahla pred telku.. a idem si zapit diuretika na odvodnenie.. za 5dni by som mala dostat aj menzes.. a idem si dat aj svoje antidepresiva, ktore aj tak nepomahaju.. :((
presne tak, vydrz! Myslim ze si zjedla take mnozstvo pre malicke dietatko,este aj bez masa.. tak klud. Chod sa prejst a pridi na pekne myslienky :) a nezabudni sa potom najest aj na veceru trosku.
ale cry, som na teba hrda ze si to vydrzala bez prehanadla... super,super. Bud silna, myslim(e) na teba.
Iriska, mali sme rizoto so zeleninou a s kuskami kuracich prs. Ale maso som povyberala. Je mi sakris zasa smutno, placlivo.. to uz nie je normalne:( Lehnim pred telkou, davaju nejaky film.. ale asi sa pojdem poumyvat- este som v pyzame! a prinutim sa aspon na prechadzku. A uzkost zasa zacala, strasny tlak na hrudi
.. ja uz neviem:(
Ale prestala som sa vazit, vazim sa uz asi tak 1x za 2-3 tyzdne. Aj to len preto, lebo ma to cislo depta a len potvrdzuje, ake som prasa.
Rano som si to prehanadlo nedala, ale slahla by som si ho. Musim ale vydrzat.