Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahojte baby...
tak ste moc podebatovali...kým som to prečítala...ja mám asi dnes krízu...ale cítim sa tučná..ešte mám aj vlasy ako ocikanú slamu...ráno som nevedela čo si mám obliecť,a najhoršie že sa cítim tak blbo...ale nemienim to nejak riešiť,len mi to niekde v hlave klope,ráno som sa najedla normálne,aj obed mám to čo vždy...včera som na večeru urobila fajnovú zeleninovú polievku,a tak som sa jej dopratala...
malicka tz si mala fakt sladký deň,keby ti vzali krv na cukor tak by čumili...
a maoam je naozaj fajn ženička,ona by mala byť psychoterapeut,lebo všetko čo tu píše je pravda aj ked niekedy tvrdá...
cry prosím ťa načo diuretiká,tak toho by som sa bála...ja už som mala strach ked som prestala s prehánadlami či som si nepoškodila črevá a to som ich brala asi 4-5 mes.
mysli na zdravie čo si dostala ako dar...
klimta obdivujem že vydržíš bez mäsa...
irise fajn dať si klobásu,tú som nejedla asi 2 roky,možno si na Veľkú noc dám...
no a môj muž bol doma jeden deň a dnes už išiel...škoda.. no a ja sa idem pustiť do prípravy faktúr...
majte pekný deň...zdravím všetkých...
dobre rano, tak ja som sa zobudila do celkom pozitivneho rana.. nieze by som nemala plne brucho,creva vcerajsej vecere, ale aspon mi to prilis nevadi, a prave ranajkujem smotanovy jogurt aj s bananom.. asi mam nejake priberacie obdobie. Idem do skoly, pekny tyzden vam prajem! :*
Maomam- si super osoba :)..ďakujem,že sem občas prispeješ :)
(inak tú bakalárku písala šikula maličká :))
cry- s tým novým psíkom je to super nápad..nerozmýšlala si nad tým? :)
Aome-aj tebe pekný,krásny,slečno-mrazivý,optimisticky naladený deň haha :D
(nikdy si dopredu nevrav,že bude zlý..prečo by mal byť? ;P)
Maoam ty by si nas tu mohla prefackat podla mna aj vsetky az na par vynimiek :D
Cry, byvas daleko od Bratislavy? Je mi to luto, ze nemas s kym chodit kam :( Pamatam si, ako som mala obdobie, ked som myslela, ze ma vsetci nenavidia, lebo niekoho ako ja nemoze mat nikto rad, to som mala stale depresie a chodila som stale von sama a v podstate som od seba aj vsetkych odhanala prec a nechapem, ako je mozne ze so mnou niektori ludia dokazali vydrzat, ale som im za to vdacna.. si mi pripomenula seba trochu
Baby, pekny den zajtrajsi, vlastne uz dneskajsi prajem, nech vam dopadne lepsie ako ten moj (lebo citim, ze to nebude nic moc :D) a drzte sa :)
Maoam,vlastne hej.. a mas pravdu.. tak dnes by si mohla priamou recou hovorit aj mne :) mozno by mi to pomohlo.
Som sa tak prejedla na veceru,ako uz davno nie - fakt asi tolko som zjedla,co inokedy za cely den,mozno aj viac :D a rozhodne nie zdraveho jdla, klobasy a chleba a zeleniny... Ale co je hlavne,trcim v posteli, mam plne brucho ale drzim sa a celkom so sebaironiou to zvladam,citim sa sice tucna a prezrana ale ani som sa nepriblizila k wc.. :) co je uspech.
irise: to nebol ani krik, ani hnev, ale PRIAMA REC
Cry: som rada, ze sa nehnevas, ja ti fakt prajem, aby si nabrala druhy dych a pustila sa novym smerom, ale potrebujes odbornu pomoc a sama to nezvladnes, to sa neda, ked mas PPP takehoto rozsahu a tolke roky, ako ty, moje slova boli priama rec, ok, inym babam to pride ako krik, s tym nic nenarobim, ale niekedy potrebujete obrazne povedane 'prefackat'
u Mrsky to zabralo, moze vam to potvrdit aj sama
ok,vecer ti odpisem,teraz idem prec od pc.
Iriska, este do seba cpem ten ladovy salat, potom sa pojdem osprchovat a potom ti napisem z notebooku, teraz pisem cez mobil.
cry,napis teda mail. :)
Maoam, ja sa nehnevam! Aj tak mas pravdu! A viem, ze som sa nikam neposunula, ved hovorim, ze moj zivot uz nema dlhe roky ziadny zmysel. Ja sa ani tak nedivim, ze moje telo "odolava" vsetkym tym svinstvam, ktore do seba cpem, skor ma "prekvapuje", ze este zijem- co sa tyka psych. stavu, ze som vlastne len 1x, teda 2x pojedla lieky.. ale tie myslienky na smrt su takmer kazdy den.. mam pocit, akoby "to bolo" uz len kusok od dalsieho pokusu od samovrazdy.. ale to tu nechcem pisat.. mozno sa trochu polepsi. Zacnem popri invalidnom robit na 4h denne, cakam len na podpisanie zmluvy a musim si pisat k statniciam aj pracu- dala som odklad na leto.
A ja nehladujem, jem, ani podvahu nemam!
Vypila som kakao a cpem do seba este ladovy salat...