Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Cry, si zdravotacka, netrep mi tu nezmysly. Vecne hladovky, dokola a dokola, to ze obcas zjes nieco normalne.....nema vyznam.
Stav tvojho mozgu je jasnym znakom toho, ze mas jedinu sancu - ak zacnes PRAVIDELNE NORMALNE JEST a nie nejake 'bezpecne' potraviny ci ako to tu vy nazyvate, ale vsetko a porcie nie ako pre batola, ale pre dospelu zenu. Aj za cenu, ze by si mala pribrat na normalnu hmotnost, co je pri tvojej vyske asi 60kg.
Tak ma uz nestvi a rob daco pre zachranu svojho zivota.
Caute dievky. Pekne sa to tu rozbehlo opat, paci sa mi to.. ja som sa prave naobedovala,kuraci rezen vyprazani so salatom,prave si idem dat kavu..
malicka, som rada ze si sa vyspala! zasluzeny oddych.
cry,maoam aj ostatne maju pravdu.. treba JEST... a uvedom si konecne ze jedenim (normalnym) nepriberes, ale bez jedla zomres...
mrska, kazdy sa obcas citi tucni,ale hlavne sa mi paci tvoje rozhodnutie s tym nic nerobit ale jest dalej. Ja tiez, vcera som sa prezrala ,ale dnes jem normalne,ziadne minimalizacie porcii... Ale psychicky niesom zas v pohode, kedze stale nemam menzes,uz mi meska vyse tyzdna. :(
Cry - no tak ked sa pojdes dat skutocne liecit vramci traumaterapie, tak na nejake pisanie prace v nemocke pekne zabudni :D, tam budes mat uplne inu napln prace......spracovavat cely svoj doterajsi zivot moja..takze.....
zacni normalne jest VRATANE cukrov, aby ti zacal fungovat mozog a mohla si dokoncit skolu, inak ta pridu baby odtialto osobne zbit domov ;D
Malicka: pises super, vecne a vystizne, pacis sa mi :D
Cry: tak do riti zacni jest! Nech tu Bc. napises, odovzdas a mozes ist hoci aj na dva roky na liecbu, to je jedno
mas 27, mladost onedlho v ****, co chcees robit potom? co je to obetovat tri roky a mat buducnosti oproti tomu utapat sa v tom nadalej a stratit VSETKO?
este mas sancu, ale je sekunda pred 12tou.....a to myslimE vsetky smrtelne vazne
Maome. Vzhladom na to ze aom b. Tak ja som vychrtla nikdy nebola nejak extra. Skor nq zaciatku. Ale ku koncu som mala sa mi zfa viac kg. Ako kedy. Preto ma desi ta moja vaha momentqlne ale pracujem na nej v podobe keksikov a bielkovin :D a kvoli svalom sa nezmestim do ppp veci ani ja a je mi neporovbatwlne lepsie. Prestante sa konecne riadit oblecenim. Lebo vas to len taha spat. Serte na to na lytka na sebalutost. Najma tt cry! Ludia ti chcu pomoct a len sa utapas.co keby si sa konecne vschopila a nelutovala sa furt? Vsetko sne si sposobili same... a same aa z.toho aj vyhrabavame. Bc bez normalnho stavu nedokoncis. To ti garantujem. Ja som konecne v stave ked mi tp mysli. Preto ze jem a seriem na vahu! Prerus rocnik a chod sa piecit. Este mas pred sebou buducnost. Ale krati sa ti to .... velmi.
Malicka160: viem :-)
Cry: tak ju dopis, mozog ti bez zivin fungovat nebude, aby si ju dopisat mohla, cize jedz a potom hajde na hospitalizaciu
Caute koceny. Tak vcera sa stalo presne to co som ocakavala a na co ma moje telo pripravovalo pri tom vsetkom strese a tlaku. Fyzicky ma vyplo. Vcera sa vyskytli opat problemy s bc. K tomu program rano som trenovala jednu holku a sama sa hanbila tak som cvicila s nou. Pricom som chcela len kardio. Potom doma robota potom ta bc a okolo 16:00 ma uplne odvalilo. Spala som do 3-tej rana a pak som sa na hodinu zobudila a spqla do siestej. Dnes uplne iny clovek. Konecne som sa vyspala. Vytlacuila som si poslednu vec. Uprwtalq izbu a pekne jedla a povysavala byt. Bola som psika vencit pr bc a uz slapem v posilke. Potrebovala som ten vcerajsu oddych. Maom na pppckarky treba tvrdo
Nikto sa nehneva
mrska: este jedna sranda: ja som si bola fakt tie palickove nohavice pozriet :D vsak to normalna zena (stihla) nenatiahne ani cez lytko :DDDD
Mrska: tak vies, ked mal clovek predtym dakych 45 kg, zrazu ma 52kg, tak pocitovo sa citi 'tucny' :D, ale je jasne, ze je to cele nonsens...
keby som ja teoreticky chorobou vychudla na 40kg a potom zazracnym vyzdravenim opätovne nabrala svoju skutocnu terajsiu vahu, tak jasne, ze by to bol citelny rozdiel....ale to je asi tak vsetko
predtym ste boli chorobne vychudnute.....nemali ste normalnu hmotnost, takze do tucnoty su este nejake tie medzistupne a je ich fakt vela :DD
caute decka, nie nie, ja som velmi mila osoba, len niekedy, ked pohar trpezlivosti pretecie, tak 'fackam' takto virtualne dane osoby :D
som rada, ze ste to vzali v pohode