Vši v dlhých vlasoch

Súvisiaci obsah

RNG

Vsi v Europe aj v USA dnes su dosledok zvysenej globalnej pohyblivosti ludi.
V civilizovanych krajinach, kde sa vsi hygienou vynicili , dochadza zvonka reinfestacia pohybom ludi z oblasti s nizsou hygienou

obeť

ja som tiez mala vsi.. bolo to hnusne... odprne... a bolo mi do placu .. lebo amm dlhe a totalne huste vlasy... netusim kde som to chytila rozmyslala som nad vseetkymi alternativami... a asi to bolo skola... taam je iich ozaj dost... mala som ich prvykrat a duuufam ze aj posledny... tiez som na to najpr puzila ten prej parasidose... myslela som ze to pomoze nhoo ked som si potom cesala vlasy& mokre a vycesavala... vypadli mi z vlaasov staale zive ... aj ked sme to skuusali druhykrat... neepomohlo to a hnidy staale pukali... uz ma potom z toho paalila pokozka na hlaave.. nakoniec sme skuusili sprej difusiôlod ktoreho sa roobia lupiny a straasne vysusili pokozku ale pomohol viaac ako parasidose od ktoreho smrdia hroozne vlasy ved nam s tym smrdel cely dom bolo to hnuusne uz som s azacala moodlit aaby to odislo... ale so sprejom sme saamozrejme aj meechanicky vytahovali hnidy a zabijali... a dennde vycesavali vzdy ked som nemala sprej na hlave... v kuse som si vlaasy ceesala... pomohlo to a faakt som ich mala veela aj zivych a aj hnid... ak vam tto pomoze budem rada.... aale difusil ten sperj dfakt riaadne vysusuje pokozku ja som nemavala lupiny alebo len malo a teraz hroooozne veela a nevem co s tym robit aby neboli lupiny... a teraz kee dma nieeco v hlaave poskraaabe uz ej paanicky straach ze ci naahodou to nie ej znoova... pfuuj

tinka1978

u nas doma pomohol pedicap OL. je to ojecek ktory sa votrie do vlasov a potom sa tie hnidy rucne vyberaju. skusali sme vela pripravkov ale aj tak sme sa tomu rucnemu vyberaniu nevyhli

babulka

mam vsi uz 3 den a pouzila som sampon!vsi to zabilo ale hnidy stale pukaju!!pisete ze kupit treba sprej!niekto pise ze pomoze a niekt ze nie pomozte prosim

eva m.

Ahoj, aj my bojujeme so vsami uz od decembra. Dcerka ma krasne dlhe vlasy po zadok a z nich som dnes opatovne vycesala asi 8 vsi. Myslim, ze Parasidose nepomaha, pravidelne ho pouzivame, napriek tomu sa vsi udrzia. Zatial sa mi najucinnejsi zda difusil, aj ked velmi vysusuje vlasovu pokozku. Nasledne aplikujeme neemoxan a vycesavame. Citim sa trapne, ako dieta som nikdy vsi nemala, dnes, napriek farbeniu, kazdodennemu lakovaniu, sa tie potvory vyskytuju aj u mna. Takze vikend travime dokladnou dezinsekciou. Zaujimave, manzel a syn su \\\"cisti\\\". V skole som to poctivo nahlasila, tvarili sa, ze sme jedini [ neverim}. Jasne, ze som doma zabezpecila dezinsekciu pradla, uterakov, hrebenov atd. Ak viete, poradte, budem vdacna...

olinka19

mozno je to blbe ale ja som pouzila petrolej. hrozne mi od toho smrdeli vlasy, ale pouzila som to asi 2 krat a zmizli mi aj vsi a hnidy. mala som to na vlasoch nevelu polhodinu.

.........................................

Ja mala vsi uz skoro 2 a pol mesiace.viskusali sme parasidose a nefungoval.potom naraz nic som nemala.a vcera som nasla vajicka.umyla som si vlasy zase no neviem....

47474

najlepsi sampon na vsi je parasidose, je v ruzovom obale, dostanes ho v lekarni. Dvakrat po sebe si vlasy umyjes, a je po probleme. Ja mavam tiez to stastie, ze ich dostanem, neviem cim to je, asi ich pritahujem :))) ale umyjem vlasy tymto samponom a vsi su prec :)