Už tretí týždeň "bojujem" zo všami. Kúpila som už 3 druhy šamponov a 1 spray. Nie a nie sa ich zbaviť. Mám dlhé vlasy a nerada by som ich ostrihala. Prosím poraďte ako mám ďalej postupovať. Vďaka.
Vši v dlhých vlasoch
Najdôležitejšie je ich povyberať...Hustým hrebeňom, ale musí ti to vybrať niekto iný, popros mamu alebo niekoho ochotného...Sama si to len ťažko vybereš.A potom používať ten šampón, aby sa všeeetko zlikvidovalo...hnidy a tak...Je to nechutné ale je to tak. Povyberať !!!!!
no tak teda petrolej namocis do uteraka (uplne cely)obalis si okolo hlavy ako ked si zeny obmotaju hlavu, a zo spodu zapalis....efecto 100%.
des sme mali v skole kontrolu vlasov ci ma´me vsi ja ich mam dost vela....co mam robitokrem samponov a sprayov
zuzka, najlepsie je ked si das hlavu do mikrovlnky, zapnes aspon na dvadsat sekund....vsi opadaju ako neskore hrusky.
prosim pomozte mi teraz som zistila ze mam vsi a neviem ako to bude dalej...mam uz sampon ale mam ich dost vela a neviem ci to pomoze...poradte mi co by som este mala robit????
1jaja tak hned sampon preventivne,kym sa nenarobia hnidy,ktore sampon neodstrani ani neznici!!!
raz som mala vsi asi pred rokom.mala som sanpon,ktory hovno pomohol.umyvala som si s nim asi 3 tyzdne vlasy a nic.na navode bolo 3 min,uz som to niekedy mala aj 10 min :D a nic...a potom som si len raz nastriekala s diffusilom a hned to pomohlo ....