Už tretí týždeň "bojujem" zo všami. Kúpila som už 3 druhy šamponov a 1 spray. Nie a nie sa ich zbaviť. Mám dlhé vlasy a nerada by som ich ostrihala. Prosím poraďte ako mám ďalej postupovať. Vďaka.
Vši v dlhých vlasoch
to treby je treba,niekto mi ukradol A
najlepsi je spray DIFUSIL.to len nastriekas na hlavu,po par hodinach umyjes.Ak mas aj hnidy,tie treby pracne vlas po vlase (nechtom to stahujes az ku konceku) odstranit. A treby oprat aj postelne pradlo.
Stara receptura,,,vymagajte hlavu vo vedre s vodou a s petrolejom cca 2 min, hlavu obkrute igelitom a dajte hlavu do mikrovlny na cca 3 min.
uala a vsi mrtve zdechnute
NIC NESTRIHAJ V LEKARNI PREDAVAJU DOKONCA TAKY SPREJ CO JE NA VSI POVIES ZE POTREBUJES TO NA VSI A NEMUSI SA TO ANI ZOZMYVAVAT JA SOM TO CHYTILA ASI VO VLAKU PRAVIDELNE SI UMYVAM VLASY KAZDY DEN A DOKONCA SOM VIDELA TEN HMYZ JAK MI TO SKOCILO Z DRUHEJ OSOBY A ESTE MA TO AJ POSTIPALO AJ SOM MYSLELA ZE SOM TO ODHODILA ALE NIE ZA DVA DNI SOM SA SKRABALA AKO ZMYSLOV ZBAVENA TAK SME ISLI KUPIT DO LEKARNE AK SA HABIS POVED ZE DIETA DOSTALO V SKOLKE A HOTOVO . NESTRIHAJ VLASY NASPREJUJ TO VIAC KRAT A UMYVAJ VLASY ALE PO SPREJI SU VLASY DOST SUCHE ZA DVA DNI SOM NIC NECITILA ALE NEVIEM NAZOV TOHO SPREJU
nooo..aj ja a moja segra a doknca aj mamina mame vsi hrozne daco uz sme mali aj taky pripravok na psi bo mame aj psov no nic!!! mali sme hocico ...pls pomocc...neveme ako sa mame zbavit!!!
DADA netrep blbosti ! ten petrolej fakt pomaha!!
sjwkjbnwjfjdnmnfjjkkjfukjawkjbkjb.kjwbbhjwabv,fcbw j