Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vši v dlhých vlasoch

Súvisiaci obsah

danielq

ahoj vsetci ja som dosla s tabora a od vtedy mam vsi neviem co mam robit lebo mam dlhe huste vlasy a tiez by som ich nerada ostrihala strasne ma skrabe hlava a sampon a kondicioner vobec nezaberaju. som zufala rozmyslam ze si na hlavu vylejem petrolej ako sa to niekedy robilo preve som si citala ze najucinejsie je si vsi vycesavat ale keby som vyvcesavala tak sa aj tak vycesat neda lebo s mojich vlasov to proste nejde pomozte mi niekto pls

mam tiez

ahoj samuelka33 mozes mi prosim povedat ze ci to zabilo aj tie hnidy?alebo si ich len vycesala.prosim napis co najrychlejsie budem vdacna.ahoj

samuelka 33

ja som dostala vsi vo vlaku spala som opreta teda o operadlo a nejaky nechutak zo zaplstvenymi vlasmi si sadol predomna ale o to nejde neco mi sadlo na tvar postipalo ma to a tak som to myslela ze odhodila bola som si ista ze to je vos podla toho ako to vyzeralo tvaru naschval som to pozerala na iternete ci to bolo on o lenze od toho dna ma tak svrbela hlava jto som myslela ze som sa toho zbavila takze hlava svrbela uz som nevedela co robit tak som si isla kupit sprej do lekarne co sa nastrieka az oci ma z neho boleli to sa len nastriekalo nechalo sa to asi pol hodku a umyt a na druhy denpre istotu som to spravila este rad normalne po dvoch dnoch som si ked som si pozerala dokladne vlasy na ovine dlhej som si mohla zbadat tie vajicka no strasne otrasne nieco ale po tom spreji som sa ich zbavila ale vo vlaku sa radsej vyhybam ludim z dredmi a zaplstvenymi vlasmi je to hnus a tazko je to dostaz z dlhych vlasov to je fakt je to neprijemne uplny hnus a po tom speji su vlasy uplne fadne a to som si umyvavala vlasy kazdy den a takto nachytala z vlaku od niekoho vsi to nie je len o tom ci si ich uvyvate kazdy den zalezi s kym dojdete do kontaktu samozrejme mozno aj preto ma to az tak neskrabalo lebo som si kazdy den ako vzdy umyvala vlasy

mam tiez

ahoj.chcem sa len spytat ci octovy zabal pomôže zničit i hnidy,alebo zabije len zive vši.podla navodu ktory som sa tu docitala ,treba nechat vlasy zabalene celu noc.

katikam

aj ja som mala vsi. no bola to sranda...ale nie bola to ina hruza,trapila som sa s nimi asi mesiac ale uz je po nich. radim vam len jedno: \\\\\\\\\\\\ \\\"trpezlivost\\\\\ \\\\\\\\\\"p ri umyvani vlasov.

lucia xxx

ja som dostala vši od susedy.kokos ma skoro rachlo.sme o tom nevedeli a nakoniec ich mala celá rodina..ale zbavili sme sa ich jednoducho. žiadne prípravky z lekárne atď..dali sme si ocot na hlavu- proste aby sme mali totálne namočené vlasy a zakryli sme si hlavu do igelitu. trocha to pálilo, ale vlasy sú boli v poriadku a bolo po všiach.

tycinka

chcem sa spytat ci po pouziti pripravku na odvsivavenie zabijete hnidy, alebo ci ony zostanu zive( teda mozu sa z nich liahnut nove vsi) a treba sa ich co najskor zbavit, len tym ze ich vyberiem. dakujem (prosim surne o radu)

zufala

Dostať v dnešnej dobe v lekárni Diffusil H na vši? Dostala som ich od vnučky a neviem sa ich zbabiť, Parasidose nezaberá.Poraďte, prosím.