Už tretí týždeň "bojujem" zo všami. Kúpila som už 3 druhy šamponov a 1 spray. Nie a nie sa ich zbaviť. Mám dlhé vlasy a nerada by som ich ostrihala. Prosím poraďte ako mám ďalej postupovať. Vďaka.
Vši v dlhých vlasoch
A uz si nad nimi zvitazila??Ale asi hej,ked si toto tu pisla pre asi rokom: )))
natalia14 vši nemusíš hladať ,zaručene ťa bude otrasne svrbieť hlava. ja som ich mala pred 10 rokmi,chlapec to dovliekol zo škôlky,mám polodlhé brčky mala som čo robiť,kombinovala som šampon spray,a manuálne vyberanie.sú to potvory.
natalia14 vyzeraju otrasne,nechutne,fuj fuj,hnusoby jedne.a su male,maju taku sirsiu zadnu cast tela...neviem opisat ale jednoducho,na prvy pohlad by ti boli vyslovene nesympaticke:))j
a som ich dostala v skole na zakladke ale to bolo uz straasne daaavno.vyhubili sme ich aj samponom aj vyberanim a vycesavanim a nikdy sa nevratili.fakt som myslela,ze uz zmizli z povrchu zemskeho ale ked citam tuto temu...drzte sa.
moja sestra tiez mala dlhe vlasy a mala vsi - kupila si sampon - Parasidose(anti-poux).je to dobre a trvalo jej to asi 3 tyzdne kym sa toho zbavila,ale nakoniec sa to podarilo.len rob to,co je v navode - je tam napisane ze 3 min,ale mozes aj 5.Vela stastia: )
ako vyzeraju vsi?ako ich najdem ake su male?prosim odpiste rychlo Dakujem
Nastriekaj si hlavu s lakom na vlasi a do 24 hod. si vši nájdeš ráno na svojom vankúši. Vyskúšané!!! Použi silno tužiaci a nadžab ho poriadne na hlavu aby si mala pocit že v noci spíš na betóne. Nemáš zač.
nam vsi dcera doniesla y tabora nakazila aj mna vyskusali sme všetko aj drahe sampony ale nezabrali tak sme vyskušali majonézu natrieť na hlavu zabaliť na 45min.do igelitu potom umyť a vyčesať.ale vyberala som ich aj ručne smola je že tam nemôže ostať ani jedno vajce.zatiaľ nam to pomohla ale do kedy.
My mame vsi uz rok a pol. A vzdy, ked si uz myslime, ze je konecne po vsetkom, zacne to znova. Neviem, ci ludia okolo dezinfikuju svoje deti, ale uz mi je az trapne stale sa pytat, ci ich este vzdy tiez nemaju, pretoze to trva velmi dlho a vsetci uz mlcia. Ale teraz som sa uz nastvala a budem malej dezinfikovat dovtedy az tie potvory nevyhubim. Prajem aj Vam v boji s tou havedou vela stastia. Jana