Už tretí týždeň "bojujem" zo všami. Kúpila som už 3 druhy šamponov a 1 spray. Nie a nie sa ich zbaviť. Mám dlhé vlasy a nerada by som ich ostrihala. Prosím poraďte ako mám ďalej postupovať. Vďaka.
Vši v dlhých vlasoch
...a je dobré vyčistiť aj hrebene..namočiť do octu...
Diffusil a treba oprat aj postelne pradlo, uteraky -vsetko cim by ste si to prenasali dalej.
ludia a ja ze vsi zili len v 18 storoci,nestraste ma,kurnik.
ODPOVEĎ PRE NIKOL: niky, nejde mi mail tak ak toto prečítaš, tak ti stačí len raz dať ten ocot na hlavu tak 20 min asi kym ti nerozožžere hlavu :-)...a nezabudni igelit..bude to štípať ale dá sa.a ak by toto nepomohlo tak jedine 2 farby na hlavu to ich isto zabije..tie ortosany a hovadiny už nezaberajú tak isto ako otrava na myši....
v ziadnom pripade si nekupujte sampon Parasidose pretoze NEPOMAHA...vsi som mala minuly rok od januara az do maja lebo som vkuse pouzivala ten sampon nakoniec sme skusili diffusil a po par tyzdnoch boli prec, teraz mam ale vsi znova a najhorsie je ze o par dni mam nastupit do skoly a ja nechcem prist zavsivena to je hrozne tak asi pouzijem ten petrolej len by som sa chcela spytat ci to nejak neposkodi mojim vlasom
Ten petrolej si dajte na hlavu chytte zapalku a zapalte si vlasy... zarune VSETKY VSI zomru ;)...ale nie...
Ked si umyjete vlasy tym Anti Poux samponom, tak mrtve Hnidy spoznate tak ze sú biele, zive hnidy su skor sive a maju v sebe taku hnedu ciarku alebo nieco take. Najlepsi sposob zbavenia sa vsi je mokre vlasy vycessavat hrebenom s malymi medzerami medzi zubami a pod vlasy podlozit biely papier a vsi ktore padnu na papier Zapučiť nechtom.
v lekárni tiež dostať hustý hrebeň, ktorým treba PORIADNE vyčesať ešte mokré vlasy(dajú sa ním vyčesať aj dlhé vlasy). Dcérke to pomohlo, lebo sa ním vyčešú aj hnidy. Treba použiť aj šampón a asi po 3-4 dňoch trpezlivého vyčesávania a umývania šampónom, by mali zmyznúť.
:), tak teda tie dni neviem -ale popros niekoho, aby ti prezrel vlasy -po malych pramienkoch a prezerat hned od korienkov. Ak mas vsi -najdete tam hnidy. Su to vajicka a su ,,nalepene" na vlasoch
kup si v lekarni Difussil. Je to spraj a super-zaberie ti. a potom treba vymenit aj postelne pradlo a vycistit hrebene !!! Ten difussil radsej pouzite cela rodina. Neviem presne postup -tak pozri navod, myslim sa to nech nastriekane na hlave asi pol hodinu a potom sa vlasy umyju.