Vši v dlhých vlasoch

Súvisiaci obsah

melinda

Veľmi dobrí je prípravok JAKUTIN už ho prestali vyrábať ale ešte sa dá zohnať v lekárňach,
na umyté vlasy vysušené do uteráka nanesiete.Je to ako gél.Necháte 24 hodín pôsobiť, ten zábal nezabudnúť zabaliť do uteráka a pevne uviazať.

luciaaa

hnida sa tazko da dat dole z vlasu.skor sa ani neda dat.lupina sa da lahko dat z vlasu prec.hnida je pevne prilepena o vlas ale lupina nie

luciaaa

no v ciapkach urcite a aj v perinach.hlavne na vankusoch.vsetko treba vymenit.nezabudnite aj na gumicky vo vlasoch,na uteraky...skuste si este raz prefarbit vlasy ak mate vsi.mne to pomohlo.ale byt som nedenzifikovala.prajem vam aby ste porazili boj so vsami.

pipina

Ahojky čitam tu problemy o všiach a my mame doma to iste deti mi priniesli jeden zo školy a druhy zo školky spoliehala som sa na to,že mam farbene vlasy ,ale asi to je jedno su nejake zmutovane,ale chcela som sa opytať niekto z vas dezinfikoval byt?Vraj sa to udrží aj v čapici,ale v perinách no neviem ,poradte

jaa13

ahojte..pomozte mi,uz tyzden bojujem so vsami,vyskusala som uz Parasidose 2x, Orthosan pre psy, ocot...nic nepomaha,mam dlhe vlasy a nechcem sa ostrihat:(((

paul_a

vši som už mala 4-krát a boli to tie najhoršie dni stále kontrolovanie či mi niečo v hlave nelezie a svrbenie to je najhoršie od toho som mala celý červený zátilok.pomohol mi Parasidose ale najlepšie je vyčesávanie.