Vši v dlhých vlasoch

Súvisiaci obsah

marionnn

ELSA ta farba o ktorej vravis ze mas v zasobe ti nepomoze,ja si farbim vlasy pravidelne kazdy mesiac,zosvetlovacom a tiez som si myslela ze nedostanem vsi a dostala som a tiez mam dlhe vlasy takze ani strihanie ti nepomoze.takze ten DIFUSIL H nechaj 24hod posobit.a 5dni po sebe tak ako som pisala.o oleji som este nepocula ale pokial neuskodi stoji asi za vyskusanie.a sampony na psy to mi uz radili tiez len sa mi to zda byt drasticke na detsku kozu

elsa

dakujem:)
teda, ak som to spravne pochopila, tak diffusil nechat celych 24 hodin, hej? skusim rozhodne...
ty brdo, ale 8my krat? to je sila...(nechodi nahodou do petrzky na Narniu? tam to maju nasi mali furt)
ocot som skusala, v kombinacii ocot-olej, asi 9 dielov octu a jeden oleja...ale nezabralo, aj ked to ma vraj tiez fungovat...a potom aj samotny olej...no ale ved, este som toho neskusala az tak vela...(a este stale nie som tak zufala, aby som nakydala tu majonezu...to uz radsej psi sampon...)...ale hadam to dacim zide...strihat sa v kazdom pripade nechcem, ak to nebude absolutne, ABSOLUTNE nutne...este mam ako poslednu zbran odlozenu farbu, som si chcela aj tak nefarbit uz predtym...
vsetkym prajem vela stastia v boji;)

marionnn

ELSA moja dcera ich nosi zo skoly v pravidelnych intervaloch,od zaciatku sk.roka sme ich mali pred velkou nocou 8-my krat.s tym samponom PARASIDOSE treba hlavu umyt dva krat posebe a sampon nechat posobit 15minut.no a nam zaberal do urcitej doby aj balzam NEEMOXAN.ale kedze som ich od nej dostala aj ja tak sme tyzdenne nehavali aj vyse 500sk na nemoxan.ja mam dlhe vlasy a tam to treba nanasat po celej dlzke takze to ide do penez.no a pred tou velkou nocou sme kazdy den striekali vlasy sprejom DIFUSIL H .popisem:napr.o 17.00hod si celu hlavu nastriekaj nasuche vlasy.na druhy den o tej istek hod.zmy vlasy beznym samponom,vyfenuj a znova nastriekaj...takto to opakuj 5dni po sebe,ziadna prestavka.no nam to zabralo,nasli sme uplne spalene hnidy a aj vsi tiez mrtve.no ale mala je v skole tak som zvedava sama dokedy mame pokoj.no a vyskusaj si aj umyt vlasy v octovej vode,to mi poradila stara babka-suseda ze jej deti mali vsi len raz.

elsa

segra prvacka doniesla pred mesiacom...najprv sme jej umyli vlasy parasidose samponom, ale mala ich aj dalej...a tak sa babka nasrala, zobrala noznice a vystrihla segre prakticky kazdy vlas na ktorom bolo vajicko...este ze ma mala huste vlasy...no a umyla som si aj ja aj babka vlasy pre istotu tiez...nic sme si nenasli vtedy, ale istota je gulomet (a mam vlasy skoro po pas, huste, takze som fakt nechcela dostat)...lenze mama si neumyla, lebo tiez nic nemala vtedy (teda sme nenasli) a povedala, ze si nebude takym svinstvom smradlavym nicit vlasy...no a predvcerom ma svrbela hlava, tak mi hned babka pozrela, no a neboli tam, svine male? aj segre sme nasli, a aj mame samozrejme a mala hnidy asi 4cm od korienka, teda ich uz ma dost dlho...pravdepodobne este odvtedy co segra prvy raz doniesla....myslela som, ze ma slahne...alebo ze nieco slahnem do nej....no a tak som si vcera dala parasidose, po 10 minut tri razy (a sa vie ze teraz aj mama so sestrou), ale dnes ma este furt svrbela hlava a vajicok som mala viac ako vcera...tak som si na hlavu nakydala Vsiven...tak som zvedava, co to spravi...je to nechutne lepkave svinstvo, ale hadam...rano uvidim...ak nepomoze pokracujem asi Jacutinom...hadam ho este niekde dostanem...kamoska mala pred rokom, dva mesiace sa toho nemohla zbavit, potom dala Jacutin a zazracne to zmizlo...tak hadam pomoze aj mne...a este som ukecala mamu, aby kupila zehlicku...konecne mam dovod na to ju mat;) mala som na zaciatku trochu aj nervy, ale uz to berem s odstupom...skratka sa stava...mame v skole jednu budovu gympel aj zakladka a male deti to vzdy donesu...co uz...ale je to haluz tu citat niektore "rady" typu: strcte hlavu do mikrovlnky, alebo, nakydajte petrolej, zapalte...a vsi nemaju sancu...cierny humor, to ja rada....

inguska

prosim pomozte mi nejak ma strasne svrbi hlava a mam pocit ze mam vsi a nasla som si nieco co si myslimn ze je hnida,moja mama mi to nevie vycesat alebo vraj nevie ako vsi aj hnidy vyzeraju ale ja som si ista ze to boli hnidy bolo to ako male slzicky vo vlasoch