Vši v dlhých vlasoch

Súvisiaci obsah

smejo

Ahojte....ja som tiez vcera vecer zistila ze mam hnidy sice vsi mi priatel po hlave nenasiel ale hnidy mam vsade a svrbi ma cela hlava je to naozaj neprijemne....citala som vase spravy a som rada ze su ludia ktori o tom pisu sem aspon viem co mi asi pomoze vdaka vam .....dakujem pekne a drzte sa

nata

aj ja som mala vsi asi pred rokom.Odvtedy si myslim ze ich mam stale!!Ja ked som ich mala tak som si zmyvala vlasy s DIFUSSILOM a na hnidy pomaha ocot riedeny s vodou.Neviem ako vy ale mne to pomohlo

luciaaa

vsi sa ako tak da zbavit ale tie hnidy sa nedaju.prosim vas ako sa mozem zbavit hnid?prosim.pouzijem aj nemozne.skoda ze nemam zehlicku na vlasy.vraj to pomaha.lezu mi aj po uchu.je to hrozne.

miska

aa. mam vsi, a nie a nie zmiznut.. skusala som len paranit a ten nepomahal... farbit vlasy si nechcem bo nie vzdy to vraj pomaha...

schelly

ja ked som bola na Základnej, tak som dostala vši. mala som dlhé vlasy až po zadok a rodičia ma nechceli dať ostrihať za žiadnu cenu. ja tak isto. vymysleli jeden super trik. umyli mi vlasy psím šamponom - ORTOSAN. po jednom umytí bol moj problém vyriešený. ten šampon dosť pekne voní a nepodraždi ani pokožku. vrelo doporučujem z vlastných skúseností!

luciaaa

vsi uz mam mesiac a hlavne tie hnidy.uz mi to lezie na nervy.same drahe pripravky si na to davam a nic nepomaha.ma ide vystet uz z toho.neznasam ich fuj.vyskusam si dat farbu na vlasy ako ste napisali.a uvidim.

larica

ahoje , ja som mala wsi 2x mno wlastne to nebola moja wyna ja som bola s kamaratkow na chate a dostala som ich a potom som bola u nej asi tyzden lebo moji rodicia isli na zahranicia,dostala som ich zas.bolo mi to akesi cudne ze ich mam wzdy ked som s now ale newedela som ze to mam od nej zistila som to az wtedy ked sme boli u nas doma a ja som ju cesala lebo sme sa nudimi a ja som jej robila polowicny cop a wydela som jej w hlawe cosi biele.tak som to skusila dat dole a neslo to lebo to tam bolo ako keby prilepene.jasne ze to boli wsi a ak mete nekto taketo zazitky ako ja tak mi napiste na mail larica@centrum.sk diky urcite odpisem ahojte

patrisha

aj ja som asi tyzden mala vsi a mne pomohol sprej na psi..chi...a este som si ich aj 5x za den vycesavala takym riadne hustym hrebenom ktory mi v pohode vycesal aj hnidy..

maja2

Neviem či tie farbené vlasy fungujú, moja dcéra ich mala nafarbené, aj potom čo sme objavili vši sme ich nafarbili a nič-nepomohlo. Vši doniesla najmladšia dcéra zo školy a preniesla to na všetky 3 deti.Parasidose 0 bodov -nezabral vôbec a to po viacerých umytiach.Farba 0 bodov-nezabrala.
Potom sme skusili po doporučaniach na viacerých forach Jacutin gel a ten zabral u všetkých 3 detí na prvý krát.
netreba sa ho báť je to priesvitný gel, ktorý nevidno na vlasoch (treba ho nechať 3 dni bez umývania, je trocha aromatický ale len pri aplikácii potom ho necítiť.Vrelo odporúčam a nie je ani tak drahý - tuba stála cca 160,- Sk a stačila mi na 3x dlhé vlasy.