Už tretí týždeň "bojujem" zo všami. Kúpila som už 3 druhy šamponov a 1 spray. Nie a nie sa ich zbaviť. Mám dlhé vlasy a nerada by som ich ostrihala. Prosím poraďte ako mám ďalej postupovať. Vďaka.
Vši v dlhých vlasoch
ahojte skusala som to stym octom a je prvda ze tie hnidy idu lahko dole a neuveritelne je ze uz nemam ani lupiny a ostali mi krasne leskle vlasy potom umyti s octom..dala som si na vlasy trosku octu na vsetky vlasy zakrila uterakom a nechala posobit asi 45minut a potom poriadne vyzmyvala a umyla si vlasi este s heden solders citrus...ma to skvely ucinok normalne som neverila
no ja som ich mala dvakrat, prvy raz to bol strasny boj a druhykrat mi pomohol sampon parasidose treba si ho dat aj trikrat aby poriadne penil, a potom do trosky balzamu na vlasy kvapnite tea tree olej a nechat posobit..mne zmizli po tomto..
Aj ja som mala vsi priblezne 1 mesiac.AK skusite pripravok VSI VEN a PARASIDOSE mate boj zarucene vyhraty.Ak sa spoja je zarucene ze sa vsi zbavite....mam to sama odskusane.
Ahojte,aj ja om mala vši vo vlasoch 1 rok,ale potom mi pordila príbuzná aby som si zafarbila vlasy a pomoohlo mi to!!!=D
urcite pouzi sampon pre psi na parazity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ORTHOSAN tak sa vola.
Nasla som to teraz na internete, pise sa ze je to pre psou ale co ja viem je aj pre deti (ludi) pouzivala som ho sama tiez som dostala do nasich romskych spoluziakov vsi to je to najlepsie a najucinnejsie co poznam z vlastnej skusenosti. Na zaciatku hned aspon 2x po sebe si umyt hlavu a drzat aspon 10 minut. Podochnu zarucene!!!
na vsi je velmi ucinny sampon, keby som si len vedela spomenut ako sa vola....
Je ale dostat v lekarni je to taka pena treba si s tym umyt vlasy a drzat asi 10 minut hned na prvy krat vsetko podochne len si neviem spomenut ako sa vola nejako na O..
sprej pre psy. zaruceny v nudzovych pripadoch.