Vši v dlhých vlasoch

Súvisiaci obsah

marionn

kamoska a preco ja som dostala vsi ked si vlasy farbim pravidelne.ja som sa tiez na to spoliehala a potom div som sa nezblaznila,mala som ich vela aj vsi aj vajiciek-hnid.a skoly su zaplienene po celom slovensku.mne pomohol stray DIFUSIL H,tocha nizsie pisem o tej 5dnovej kure.

kamoska

a je jedno, či to bude farba tmavšia alebo bledšia ako tvoje vlasy, a nemala by to byť "ekologická" farba ale taká klasika, s peroxidom

kamoska

Kamoške v lekárni poradili, že na dlhé vlasy a vši nič iné nezaberá, len si tie vlasy zafarbiť. Kamoška to urobila potom ako sa vyše mesiaca nedarilo jej dvom dcéram vši vyčesáívať, a odvtedy je vraj pokoj, práve včera mi to vravela, vraj všetky školy v BA sú zavšivavené....

jaaaaaaaaaa

Proti vsiam je velmi ucinny sampon PARASIDOSE.Je dostat v lekarni.Zarucene vyhubi vsi aj hnidy.Sice je velmi smradlavy,ale pomaha.

samko r.

Na to je skutočne určený ten difusil H spray. Je to vlastne šampón v spray. Ale pozor. sú dva druhy. Pre ľudí a pre zvieratá.

zufala

Aj my bojujeme so všamy,ale márne.Použili sme rôzne prípravky,ale pomohli iba na chíľu a po čase sa objavia znova.Už sme zúfale.V príspevkoch píšu,že je dobrý Jacutín gel,ale v lekárni majú iba emulziu nevie mi niekto poradiť či pomáha aj to?

silvia1

ja som ich dnes objavila u obidvoch dcer, kupila som v lekarni Paranit, 639 sk, nechala posobit 30 min, odporucaju 15 min. posobi na vsi a hnidy tak, ze umieraju na udusenie, potom treba vycesat a po 9 dnoch zopakovat. pisu, ze prijemne vonia, no smrdi. uz pocas sprejovania padali mrtve vsi z hlavy, dufam, ze aj hnidy usmrcuje ucinne. zatial odporucam. ma aj obsah nejakych olejov na upokojenie rozskriabanej pokozky.