Už tretí týždeň "bojujem" zo všami. Kúpila som už 3 druhy šamponov a 1 spray. Nie a nie sa ich zbaviť. Mám dlhé vlasy a nerada by som ich ostrihala. Prosím poraďte ako mám ďalej postupovať. Vďaka.
Vši v dlhých vlasoch
ahojte, aj my máme problém so všami a hnidami, ja mám osvedčený spray a šampon všiven tak sa volá,necháva sa to pôsobit najlepšie celú noc ale najmenej 2 hodiny,vši podochli, treba len vyčesávat hnidy, je to pracné, a skúšala som aj žehličku na vlasy aj to pomohlo ale len na hnidy, že neprežili, prajem veľa šťastia v boji proti všiam!
ahojte mam 10rocnu dceru a stale ma vsi je to neuveritelne uz som jej skusala asi vsetko co existuje ale stale ich ma a hlavne hnidi som stoho zufala dnes som jej davala octovi zabal a pojdem kupit farbu taky isty odtien aky ma a dam vediet ci to pomohlo.Davala som aj petrolej a nemoxan aj difusil proste vsetko co exisuje na vsi su neuveritelne odolne proti vsetkym pripravkom ale ja mam farbene vlasy a nemam ich tak to skusim dufam ze to zabere drzim palce vsetkym ostatnym co maju tiez tento problem.
Nemajte boja.ja som tiež mala a mám dlhé vlasy a teraz mi nemám ani hnidy ani vši.Návod:dala som si difusil, potom ocot s vodou hodinu na hlave, potom parasidoso samponom zmila vycesala, vyfénovala, vyžehlila a nato este zafarbila farbou na vlasy. potom ešte som si dala pár krát difusil a sampon parasidoso a teraz mi už nič nenašli v hlave.ale každý deň treba pozerať.a vraj všiam sa vo farbených vlasoch nepáči.pá
mam vsi vsetko sa to zacalo tak ze moja sestra sa vcera ucila a zrazu si z vlasov vytiahla nieco divne ked to rozpucila a zistila ze je to krv ryxlo si sla umyt vlasy samponom proti vsiam a ked zistila ze aj mna skrabe hlava nakazala to hned aj mne hned nato nam mama skontrolovala vlasy ja som na stastie nemala ziadne vsi ale segra mala hnidy mama si myslela ze su to len lupiny a ja som si myslela ze ked si umyjem vlasy samponom proti vsiam tak ix nedostanem ale opak bol pravdou dnes ked som prisla domou segra povedala ze si nasla dalsix 6 vsi tak som si ryxlo zase umyla vlasy a mama zistila ze aj ja mam uz hnidy skoro ma porazilo segra revala vcera aj dnes ja to zatial beriem s rezervou uz som skusala hmidy palit aj zehlickou na vlasy rozmyslala som aj nad petrolejom a aj ostrihanim mama nas nexce ani videt hh asi ix nece dostat zajtra si ix budeme asi vytahovat ozaj bola by som vdacna keby niekto zo skusenostami so vsami poradil co plati proti hnidam obidve mame mame velmi huste vlasy a segra ma vlasy az pod zadok takze strihanie neprixadza do uvahy zatial papa
kup si Diffusil spray a hnidy treba povycesavat. Su na to vhodne velmi huste hrebene
moja dcera ma dlhe vlasy priniesla to zo skoly a dostala som aj ja, nepomohlo nic iba kazdodenne dokladne vycesavanie a pravidelne umyvanie vlasov so samponom proti vsam v intervaloch kazdy treti den cca.
ahojte vsetci!!!mna zaujal ten octový zábal ale neviem ako si ho mam spravyt.mam ho zriedit s vodou a tak si ich stým opláchnuť a nechat posobit?a kolko?ked si zafarbým flasy zmiznú mi vši?monka